Livet i full rulle

Det är så mycket som händer just nu i livet!
Har jobbat hela helgen, shoppat nya byxor, skrivit kontrakt, umgåtts med min syster!
Bara trevligheter med andra ord. Älskar att ha fullt upp med trevliga saker. Idag ska jag och Anton ner till stugan för att tvätta/städa/vaxa bilen. Kommer bli väldigt skönt att få det bortgjort inför vintern (Yes, jag planerar redan för vintern. Jag är en så kallad pesimist)

Funderar om jag sla försöka göra nått åt håret. Är lite småless att ha det som jag har nu! Vi får väl se vart dagen för mig :)

Underbar dag

Hejsan!

Är ganska nyss hemmkommen efter en jätte trevlig dag med älsklingen!
Vi åkte till Piteå havsbad och badade på Äventyrsbadet! Sprang omkring och åkte ruschkanorna, bada bubbelpool och lyssnade på 3 pirater som sjöng(hmmmm.. vette tusan vars dom kom ifrån?)
Vi hade iallafall jätte mysigt och jag känner mig alldels slut just nu. Har krypit in i mjukiskläder och sitter och tittar på How I met you mother. Anton har dragit till Jocke. Dom skulle visst ut på krogen ikväll.

Lite skönt ändå eftersom att jag ska upp och jobba imorgon bitti. Kommer kännas lite konstigt att jobba ett dagpass, det  händer så sällan numera! Men.. kommer iallafall bli trevligt, och skönt att få åka och jobba! Trotts att jag nog kommer tänka annorlunda när jag stiger upp imorgon bitti, alldels för trött!

Har idag fått kontraktet till Lägenheten. Allt känns så nära och påtagligt nu! Galet att vi ska flytta om 59 dagar! Kommer kännas så konstigt, men ändå kul, att kunna säga att något är "MITT" hem. Konstigt..
Måste också erkänna att jag är lite småskrajj. Vet inte riktigt hur jag ska hantera allt!
Får bearbeta saken några dagar!

Ska iallafall skriva på kontraktet och åka in med det på måndag. Vill att allt ska bli bortgjort så fort som möjligt så att jag bara behöver längta (och ha lite små ångest ibland!)

 

Ne, ska fortsätta se på How i met your mother och bara slappa, som jag ska så kryper jag nog under täcket snart och somnar in sakta men säkert. Kommer bli skönt!

 

Godnatt allihopa!


Små ord

Har lite filmer som jag borde sätta mig och skriva om men jag skjuter upp detta till imorgon! Ett plågsamt illamående har precis tagit sitt grepp om mig + att jag känner hur huvudvärken hägrar i horisonten. Känns inte alls speciellt roligt eftersom att jag vilken sekund som helst ska sätta mig i bilen och åka iväg till jobbet!
Men, det är väl sådana tider nu, sjuk-tider menar jag!

Blev iallafall ett soffköp igår så jag är riktigt nöjd och belåten!
Vi kunde dock inte komma överrens om bord + stolar. Vi ville så olika så det slutade med att vi struntade i saken och ska kolla på IKEA sen efter att vi flyttat in och så vidare!
Kommer säkert bli bra i slutändan.

Usch.. vad illa jag mår :/

Goddag!

Nu ska ni inte tro att jag precis vaknat! Har FAKTISKT varit vaken sedan 11 och har bara muppat på!
Sett lite How I met your mother, ätit frukost, suttit vid datorn etc!

SKa iväg till stugan och äta "middag"
Gissa vad?


En liten ledtråd:





Snart åka

Hejsan!

Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte alls gjort mycket nu på morgonen. Eller.. Nu när jag började tänka efter så.. jo, jag har hunnit med en hel del nu på morgonen faktiskt!

Tvättat
Diskat
Kollat möbler och dyl. på IKEA.se
Ätit frukost

Där ser man, jag är visst duktigare än vad jag trodde. Solen har ju tyvärr börjat försvinna igen. Visst är det typsikt, jag trodde ju äntligen att jag skulle få en fin höstdag men icket... moln... igen!
Snart ska jag och Anton åka iväg och skjutsa min syster till stan. Medans hon håller på där så ska vi åka och titta på dem där möblerna som jag pratat så mycket om nu de senaste inläggen!
Sen ska vi hämta upp henne igen och åka och mäta lite saker i lägenheten! (Jag blir så lätt paranoid ang. denna längenhet, och alla lägenheter)

Men. Först och främst så borde jag klä mig i några anständiga kläder!

SOL <3

ÄNTLIGEN är solen tillbaka. Jag har dock inte lämnat huset ännu så vet inte om det är varmt eller kallt ute. Jag fpr verkligen hoppas på det förstnämda. Fick för mig att ta en liten promenix innan frukost!

Har sovit riktigt riktigt gott inatt, känns väldigt bra eftersom att jag de kommande 2 nätterna ska infinna mig på jobbet! Som jag sett den senaste tiden så brukar ju detta innebära lite sämre sömn, men det är det värt!

Idag har jag som jag sa igår lite möbel kollning och dylikt!!
Så.. ni vet vars ni finner mig!

Tips

När jag var förbi apoteket för någon dag sedan så passade jag på att köpa lite Listerine. Denna gång provade jag på "total care" och måste verkligen säga att den är underbar! Man känner sig väldigt fräsch, väldigt länge!