Nyinköpta filmer!

Jag älskar att köpa filmer! Det är bland det roligaste att köpa! :)
Var förbi hemmakväll idag och gick därifrån med 3 nya filmer!

Köpte den eftersom att jag verkligen vill se den!

Hann aldrig åka och se den på bio så då måste man ju ta tag i det nu! :)

Blir nog mest troligt att se den ikväll, isf kommer utlåtande imorgon !

 

 

Hyrde ju just denna film så mitt utlåtande om den har reda kommit! Har dock en pojkvän som inte hade sett den så har än en gång fått se den! ^^

Men.. en fin investering till filmhyllan tycker jag!

 

 

Ett ännu vackrare tillskott till filmhyllan!

Ack så gammalfilm, ACK så bra!! <3

Kommer snart ett utlåtande på den med!^^


Film på Tv ikväll

Jag måste passa på att be lite om ursäkt!
Kikade litegrann på filmerna på tv400 som jag skrev om igår och... Wickerman och Brotherhood of evil var verkligen urusla, så jag ber om ursäkt.. :)

Få se om filmerna ikväll blir bättre!
Tv400 visar idag;

19.05 Ghoustbusters
Amerikansk actionkomedi från 1984. När Peter, Raymond och Egon blir utsparkade från universitetet efter att ha forskat i övernaturliga fenomen bestämmer de sig för att starta eget. De öppnar en firma som specialiserar sig på att jaga bort och fånga spöken med en specialbyggd maskin. Det dröjer inte länge förrän de lyckas fånga sitt första spöke och framgångarna låter inte vänta på sig. I rollerna: Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver. Regi: Ivan Reitman.


21.05 The Omen
Amerikansk rysare från 2005. Den amerikanske diplomaten, Robert Thorn, adopterar en nyfödd pojke, Damien, för att skona sin fru från upptäckten att deras son dödfötts. När Damien är fem år inträffar en rad märkliga och övernaturliga händelser som får prästen, Fader Brennen, att misstänka att Damien är utsänd av Satan att förgöra världen. I rollerna: Liev Schreiber, Julia Stiles, Mia Farrow, David Thewlis, Seamus Davey-Kirkpatrick, Michael Gambon, Pete Postlethwaite. Regi: John Moore.

23.05 Instängd
Brittisk rysare från 2005. Ett år efter att ha mist sin man och dotter i en bilolycka åker Sarah med sina väninnor på den årliga äventyrssemestern. Resan går till Appalacherna i USA, där de sex tjejerna ska utforska ett grottsystem. När de har tagit sig ner i underjorden sker ett ras och stora stenar blockerar utgången. Snart upptäcker de faror i tunnlarnas mörker som de aldrig kunnat förställa sig. Tjejernas styrka och vänskap sätts på prov när de försöker ta sig ur knipan. I rollerna: Shauna Macdonald, Natalie Mendoza, Alex Reid, Saskia Mulder, Nora Jane Noone, MyAnna Buring, Oliver Milburn, Molly Kayll. Regi: Neil Marshall.

01.00 The house next door

Amerikanska rysare från 2006. Col och hennes man Walker är nöjda med sitt liv i förorten. Men deras idyll bryts abrupt när arkitekten Kim bygger ett storslaget hus på tomten bredvid. Medan grannarna tycker huset är ett vackert inslag på gatan, misstänker Col och Walker att allt inte står rätt till. Märkliga saker händer de som flyttar in och ägarna blir aldrig kvar länge. Col och Walker inser att huset lockar fram de sämsta sidorna hos alla som kliver över tröskeln och bestämmer sig för att ta reda på sanningen. I rollerna: Lara Flynn Boyle, Colin Ferguson, Mark Paul Gosselaar, Noam Jenkins, Julie Stewart. Regi: Jeff Woolnough.

02.40 Out of Blood
Amerikansk rysare från 2004. Hank Holten får i uppdrag att undersöka Layla Simmons försvinnande. Hanks chef Billings vill hjälpa honom att komma på fötter igen efter skilsmässan från sin fru Susan Hastings och för Hank är detta som vilket rutinuppdrag som helst. Men snart inser han att uppdraget är allt annat än vanligt och det som började som ett snabbt avklarat jobb utvecklas till en kamp för överlevnad. I rollerna: Kevin Dillon, Jodi O'Keefe, Lance Henriksen, Vanessa Angel. Regi: Richard Brandes.


Godmorgon Filmälskare

Vad har ni planerat för dagen?
Om det nu är så att det är väldigt få planer för dagen så kan jag komma med lite tips! :)

- Michael Jacksons film This is it har i dag premiär. Chansen att det finns biljetter kvar är små men give it a try!

- Eftersom att det är Halloween snart så firar tv400 det med att visa flera skräckfilmer om dan hela veckan
Idag visar dom:

21:05 The Texas chainsaw massacre

Amerikansk rysare från 2003. Fem ungdomar är på väg tillbaks från en konsert i Texas när de stöter på en skadad och förvirrad kvinna längs vägen. De bestämmer sig för att hjälpa henne och låter henne följa med i bilen, men kvinnan begår självmord i baksätet. Uppskrämda av situationen söker tonåringarna hjälp på en avlägsen gård. Snabbt visar det sig att familjen är ett gäng psykopater som äter människor. I rollerna: Jessica Biel, Eric Balfour, Andrew Bryniarski, R. Lee Ermey, Erica Leerhsen. Regi: Marcus Nispel.

23:00 Wicker man

Amerikansk thriller från 2006. När kommissarie Edward Malus återhämtar sig efter en olycka får han ett brev från sin före detta fästmö. Hennes dotter ha försvunnit och nu behöver hon Edwards hjälp. Edward reser till den lilla ön Summerisle i Maine för att söka efter flickan. Där gör han en fasansfull upptäckt och har ingen tid att förlora om han ska lyckas rädda flickan från det hemska öde hon står inför. I rollerna: Nicolas Cage, Ellen Burstyn, Kate Beahan, Frances Conroy. Regi: Neil LaBute.

01:00 Brotherhood of evil


Kanadensisk rysare från 2006. När den lovande pr-mannen David Goodman blir förbisedd vid en rekrytering. Sedan förlorar synen i ett, som det verkar, slumpmässigt överfall på gatan är han beredd att offra mycket för att få tillbaka sitt anseende och sin syn. Men är han beredd att sälja sin själ till onda krafter? I rollerna: Edward Furlong, Chandra West, Michael Madsen, Richard Stroh, Sandra Steier, John Innes. Regi: Michael Bafaro.


02:45 The hills have eyes

Amerikansk rysare från 2006. Familjen Carter är på väg till Kalifornien och bestämmer sig för att att ta en genväg och hamnar mitt ute i ödemarken. När deras bil går sönder inser de att de är långt från civilisationen. Det dröjer inte länge förrän de upptäcker att de inte är ensamma i öknen och snart har de hamnat i sitt livs värsta mardröm och de måste kämpa för att överleva. I rollerna: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan, Vinessa Shaw, Emilie de Ravin, Dan Byrd. Regi: Alexandre Aja.





bloglovin


Michael Jackson - This is it

Alla som är Michal Jackson fans vet att nu är det bara timmar kvar tills den stora världspremiären av Michael Jacksons - This is it.
Funderar på att gå och se den trotts att jag inte är något stort fan av Michael Jackson. Han var ju trotts allt en duktig musiker/dansare så det skulle säkert vara kul att faktiskt ha sett den.

Kommer du gå och se This is it?

Favoritlåten ;)


Moulin Rouge

Titel: Moulin Rouge
Genre: Romantisk Drama/musikal
Skådespelare: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh

Helt galen film som man lätt förälskar sig i.
Första gången jag såg den så funderade jag starkt på om den var gjord av någon form utav missbrukare. Nästa gång jag såg den så förstod jag charmen med filmen. Underbar kärlekshistoria och underbar musik. <3
Jag är fast, är du?



Moulin Rouge får 4.5 popcorn av 5 möjliga



El Tango De Roxanne

Ett fantastiskt musiknummer :)

 

Från Filmens Baksida

"En passionerad poet faller för en förtrollande vacker kurtisan i denna exotiska kärleksmusikal av fantasifulle och visionäre regissören Baz Luhrmann (Romeo+Julia och Strictly Ballroom). Stjärnorna Nicole Kidman och Ewan McGregor gör fantastiska rolltolkningar och tar dig med på en fascinerande och romantisk resa i en häpnadsväckande och sensuell värld på nattklubben Moulin Rouge i 1900-talets Paris. Filmen är hypnotiserande, späckad med sprudlande underhållning och massvis med moderna hits som gör Moulin Rouge till en upplevelse som du sent kommer att glömma!"


Sourcream and bearnaise chips

Har ni hunnit smaka dessa ännu?
Jag har tyvärr inte gjort det.
Tell me, är dom goda?

Perfekt till filmkvällen!

 

Kolla vad pojkvännen hittade idag. Var bara tvungen att köpa den eftersom att det var så otroligt sött.

 

Denna förpackning innehåller:

Muggar (och diverse små tillbehör) Vaniljsocker, varm choklad mix och mini Marshmallows.

 

Perfekt till en mysig filmkväll nu i vintermörkret!

Krypa ner i soffan under en filt och ta en stor kopp varm choklad!  :)

Mums <3

Glömde förresten skriva vars det kommer ifrån!

DollarStore och kostade 100kr!

Billigt och bra :)

 


Johan Glans - World Tour of Skåne

Titel: Johan Glans - World tour of Skåde
Genre: Komedi (Stand up)
Skådespelare: Johan Glans :P

Nu börjar väl nästan alla våra stora Stand up personligheter ha gjort varsin DvD. Tänkte iallafall tipsa här om Johan Glans - World tour of Skåne. Johan Glans har underbar humor och man kan inte annat än skratta. Har nu sett denna två ggr och den är fortfarande lika kul!

Alla stand up fans (och alla andra) SE DEN! :)

 

Från Filmens Baksida:

"Johan Glans - "World tour of Skåne" är en stand-up show som skämtar friskt om bl.a. hur det är att bo hemma hos mamma och pappa som vuxen. Hur det var att vara skolpolis i småskolan, hur det är att ha blivit pappa och hur det kan gå när man drar en lögn när man har dubbelbokat sig på ett gig. Johan har turnérat på 15 orter i Skåne med dubbla föreställningar överallt. Över 14 000 personer såg showen, det var alltid utsålt! Den 5 maj 2008 filmades showen i Helsingborgs konserthus."


Pyssel i Vintermörkret!

Mörkt och snö.. hujeda mig!
Nej nu ska jag gå i ide så att jag slipper detta väder, blir nog mycket filmtittande under dessa dystra 7 månader som väntar med bara snö och kyla!  :)
Ikväll har jag pysslat för att få till designen, går sisådär men frammåt, är nöjd för idag! ^^


Vad ska ni göra ikväll?


bloglovin

 

 


Nightmare on Elmstreet Collection

Titlar: A Nightmare on Elmstreet, Freddys Revenge, Dream Warriors, The Dream Master, The Dream Child, Freddy's Dead; The Final nightmare
Genre: Skräck

Är det bara jag eller vill man bara ha den här boxen när man ser den?
När jag såg den för ett år sedan vid ett besök på Hemmakväll så kunde jag bara inte gå ut ur butiken utan den!
Alla har väl förhoppningsvis sett första filmen där Heather Langenkamp och Johnny Depp spelar huvudrollerna. Robert Englund spelar den fruktansvärda Freddy som dödar i drömmar.
Den här filmen är helt klart den bästa "Gamla" skräckfilmen. Den har ju iofs inte så hård konurens (Friday the 13:th och Halloween = inte bra)

Men efter den där första filmen, har du då sett uppföljarna?
Det hade inte jag gjort så jag var ganska exalterad över att få se fortsättningarna. Detta blev dock en besvikelse. Första filmen är härligt gammaldax, en klassiker utan dess like. Sen så börjar filmteamet komma på den nya teknologin vilket bidrar till mer eller mindre katastrof. Specialeffekter används flitigt (i var och varannan scen) och förstör hela känslan som man fick i första filmen.

Första filmen bör de flesta ha sett, i annat fall kommer nog de flesta att ha sett den innan dom är färdiga i detta livet. Sen om man måste välja en film till i boxen som är... okej... så är det den sista filmen Freddy's Dead; The final nightmare.



För er som nu inte hade sett första filmen "A nightmare on Elmstreet" så passar det utmärkt som en halloween film. håll utkik i tv:tablån (Brukar alltid visas vid halloween) eller så kan du skutta iväg till närmaste Hemmakväll :)


tjat tjat tjat

Jag vet att jag nämt alla dessa tidigare men som man säger, vissa saker tåls att upprepas :)

New Moon
Biopremiär 20 November


30 dagar kvar
























Alice in Wonderland
Biopremiär 2010
































Detta är några premiärer som jag kommer gå på när dessa blir aktuella!
!Längtar!


Har någon/några premiärer som du längtar särskillt mycket till?


Ny header uppe

Men är inte säker på den!
Känns som att det saknas nått!

Som ni ser, jag har lagt in en bild på mig i headern!
Fått kretik för det, vad tycker ni?

Ska man på en blogg som har ett tema (Detta fall enbart film) lägga in privata bilder?
Är det okey för mig att lägga in egenfotograferade bilder i mina inlägg?

Hjälp till att påverka :)



Ny header!

Idag ska jag försöka pyssla ihop en ny header! Känner att den jag har är lite väl tråkig!
Är dock kass på sånt så förvänta er inte allt för mycket! :)

Glöm inte..

bloglovin

 

 

...att om du följer mig via bloglovin så missar du inget som händer här :)


Big Fat Important Movie

Titel: Big fat important movie
Genre: Komedi
Skådespelare: Kevin Farley, Kelsey Grammer, Robert Davi, Serdar Kalsın, Paris Hilton mfl.

En parodi på dokumentärfilmaren Michael Moore.
Handlar om filmakaren Michael Malone som hatar allt som har med Amerika att göra. Han ska i dagarna demostrera för att 4 juli ska avskaffas helt och hållet, och vid sin sida har han sin arme (som består mestadels av studenter). Men plötsligt så hemsöks han av 3 andar som ska visa honom tillrätta.
Trodde att detta skulle vara en riktigt rolig film men nej, den kunde inte riktigt nå mig då det mestadels är långtråkig humor som redan är söndertjatad. Några få skratt för man till under filmens gång men det är allt.
Ingen film jag rekomenderar.

Big fat important movie får 2 popcorn av 5 möjliga

 



Från Filmens Baksida:
"Denna film kan verka stötande på barn, ungdomar, gamla, terrorister, pacifister, högerorienterade, vänsterorienterade, kristna, judar, muslimer, ateister, skeptiker, liberala, konservativa, halvkriminella, ex-kriminella, framtida kriminella, republikaner, demokrater, färgade, ofärgade, engelsktalande, stumma, män, kvinnor, ännu fler kvinnor och universitetsprofessorer. Svenskar borde tåla den rimligt bra.
En cynisk, anti-amerikansk filmmakare från Hollywood beger sig ut på ett korståg för att slopa 4 juli-firandet. Han hemsöks av tre spöken som för honom på en hysterisk resa för att visa honom det riktiga Amerika"



 


Diary of a sex addict

Titel: Diary of a sex addict (Diario de una ninfómana)
Genre: Drama
Skådespelare: Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera, Geraldine Chaplin, mfl.

Finns det någon möjlighet för mig att ändra Genren på den här filmen?
Porr eller Erotik skulle passa så mycket bättre som genre, tänk på alla människor därute som kanske kollapsar i en hjärtattack eftersom att dom förväntade sig något heeelt annat.
Hur som helst, en mycket underlig spansk film om en tjej som är beroende av sex.
Ska ge er som tänker se denna något som tog väldigt lång tid för mig att komma på eftersom att filmen saknar röd tråd så man får verkligen kämpa för att hålla koll på vad som händer. Det jag skulle tipsa er om som kan vara ganska bra att veta under filmens gång är att hon letar efter sig själv.
Japp.. det är meningen att det ska vara en väldigt djup film som ni hör.
Problemet är att filmen går som sakt inte att hänga med i, man kastas mellan den ena sexschenen till den andra, som sakt.. en erotik!  Men.. inte ska jag sitta här och smuttskasta erotiken, försöker bara förmedla att det kanske inte är något som man ska hyra när man ska ha en mysig familjekväll med barnen, dom ska nog helst sova :)
Om det verkar intressant så finns det en del heta sexscener ;D




Diary of a sex addicted får 2 popcorn av 5 möjliga


Från Filmens Baksida:
"Ända sedan hon förlorade oskulden vid 15, har sex varit den enda vägen för Val att uttrycka sig. Hon har inga hämningar och älskar det. Lite för mycket kanske? Hon börjar skriva dagbok om sina upplevelser och lämnar efter sig sina mest intima tankar och minnen. Val har dock aldrig varit förälskad. Så när hon blir kär för första gången får hon uppleva något för henne obegripligt, det är bättre än sex. Men kärleken har en mörk sida och detta vänder upp och ner på Val’s hela tillvaro."




NOTIS!
Ser att det finns en till film med samma namn, bara så att ni är uppmärksamma


Grand Torino

notis
GRATTIS


Årets Blogg blev FOKI!
Kul att det blev en blogg med någon form av mening som dessutom är KUL att läsa :)




Titel: Gran torino
Genre: Drama
Skådespelare: Clint Eastwood, Christopher Carley, Bee Vang, Ahney Her, Brian Haley mfl.

Hehe.. ursäkta, skulle skrivit om den här för typ... 2 dagar sen, tror jag att jag sa. Men det råkade bli så att första dagen jag skulle se den så råkade jag somna så det har blivit lite förskjutning x)
Att jag somnade betyder dock inte att filmen var dålig. Den var ganska... söt?
Vet inte riktigt om man får kalla den det men det var iallafall vad jag tyckte. En gamal krigsveteran som hatar allt och alla och tycker att alla är monster, men sakta men säkert visar sig en mer mänsklig sida i honom! :)



Gran Torino får 3 popcorn av 5 möjliga

Från Filmens Baksida:
"Walt Kowalski har precis blivit änkling och hans barn vill att han flyttar till ett äldreboende. Walt vill inte flytta även om han tycker att det bor väl många "non Americans" i kvarteret. Walt har speciellt svårt för asiater sedan han slogs mot dem i Koreakriget. Konflikterna eskalerar då grannpojken Thao försöker stjäla hans älskade bil, en Gran Torino från 1972. Det visar sig att ett gäng ligger bakom stölden, Clintan blir lite av beskyddare för Thao, och blir indragen och självmåltavla för gängbråken."



Biljetter bokade: Check!

Såg nu plötsligt att biljetterna till New Moon gick att boka på den lokala biografen!
YES! tur att jag såg det eftersom det var få platser kvar! :)

Om ni är inntresserade av att se denna film på premiären.. kolla NU med er lokala biograf, biljetterna kanske finns där också! :)

FilmTaajm!

Hej Sötnosar! ;)

Roligt att det är så många som kikar in här, jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men jag lovar att försöka bättra mig!
Nu ska jag krypa ner i sängen med pojkvännen och se på Gran Torino, någon som sett den?
Ni får höra om den imorrn! ^^

Ha en trevlig kväll allesammans!


Glöm inte att följa mig via bloglovin! :)

bloglovin

 


Skandal?

Vad skulle ni säga om jag sa att Vanessa Hudgens (Känd från High School musical) har vikit ut sig ?
Så är iallafall fallet! det finns bilder på nätet där Vanessa poserar naken!
Skandal om jag får säga det själv!!

Vad tycker ni??



Själv tycker jag! Nej.... det förstör ens rykte! Du är skitsöt som du är, och en förebild för unga flickor fortsätt vara så!

Personal Effects

Titel: Personal Effects
Genre: Drama
Skådespelare: Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher, Kathy Bates, Spencer Hudson, John Mann mfl.

Var iväg för att införskaffa en hyrfilm igår! Gick runt länge och väl tills jag fastnade på denna film. Den lät väldigt bra så jag tog den! Ashton Kutcher är dock inte min favorit skådespelare men jag gav den iallafall en chans och den var faktiskt ritkigt bra. En seriös historia om folk som förlorat nära och kära pågrund utav andras ilska!
Gripande och Älskvärd! :)

 

Personal Effects får 4 popcorn av 5 möjliga

 

Från Filmens Baksida:

"Bara en sak kan läka de osynliga såren. Och när Walter vill hämnas sin mördade syster lägger kärleken hinder i vägen. I den mer mogna Linda finner han ytterligare en sårad själ. Michelle Pfeiffer och Ashton Kutcher möts för första gången i "Personal Effects". En rörande kärlekshistoria som även har Oscar®-vinnaren Kathy Bates i rollistan."




Vem vill inte kunna hämnas på störande människor på biograferna?

Tänkte bara tipsa om en sida som jag hittat (Eller rättare sakt min syster)
http://voodolls.se/

Där kan man köpa söta små Voodoo dockor som ger tur, hjälper en att hämnas etc etc! :)
Skitsöta presenter.. IWANT!

Den här är min favorit!

Han avskyr egoister och hycklare. Och han har ett speciellt ont öga till folk som inte kan hålla tyst i biosalongen. Black Mamba retar sig på alla som inte vill gå ut och festa bara för att dom ska jobba imorgon. Han gillar inte barn heller.

Black Mamba skyddar mot ond VooDoo. Han kan vända besvärjelser och kasta tillbaka dom rakt i nyllet på angriparen

21

Titel: 21
Genre: Drama
Skådespelare: Jim Sturgress, Kevin Spacey, Kate Bosworth, Aaron Yoo, Liza Lapira

Såg filmen 21 häromdagen, hade velat se den länge men det hade aldrig riktigt blivit av. Hur som helst tog jag tag i det och den var faktiskt riktigt undehållande. Satt och försökte förstå deras räknesystem helt utan att lyckas. Det handlar om en grupp studenter som med hjälp a en lärare lär sig räkna kort och åker till las vegas.
Spännande :)

 

21 får 4 popcorn av 5 möjliga


ps.

Glöm inte bort att ni kan följa mig via Bloglovin' :)

bloglovin


Jiddra inte med Zohan

Titel: Jiddra inte med Zohan
Genre: Komedi
Skådespelare: Adam Sandler, Emmanuelle Chriqui, John Turturro, Mariah Carey, Chris Rock mfl.

En fruktansvärt oseriös film som på nått sätt blir riktigt kul. En aningen låg humor det medges men om man inte gillar den första gången så kan man alltid prova att se den någon gång när man är övertrött, då är den garanterat rolig ;)
handlar om agenten Zohan som bestämmer sig för att ischensätta sin egen död så att han kan åka till USA och förverkliga sin dröm, att bli frisör.





Jiddra inte med Zohan får 2 popcorn av 5 möjliga

(Den hade fått 3 ifall jag vart övertrött för tillfället, för tillfället i detta tillstånd så är det en aningen för mycket "Har-precis-kommit-i-puberteten-skämt!

 

Från Filmens Baksida

"Zohan är en Mossad-agent som fejkar sin egen död för att kunna genomföra sin omöjliga dröm - att bli frisör i New York.

Zohan tar New York-kvinnorna med storm, eftersom han inte bara erbjuder dem en snygg klippning… Några terrorister tror att Zohan jobbar ”under cover” och försöker att tvinga in honom i deras nätverk. Men hans gamla agenttakterna sitter i, så de bör tänka om innan de börjar jiddra med Zohan!"


Läsare!

Idag kommer det mest troligt bli en ganska så inläggslös dag!
Ska på några möten och sen köra 50mil i bil.
Kommer ta stora delar av dagen!

Serier

Alla älskar vi serier!
Villken är din favorit serie?


Själv har jag några favoritserier så som The Simpsons, Family Guy och självklart Heroes

Men min absoluta favoritserie måste ju ändå vara: