Big Fat Important Movie

Titel: Big fat important movie
Genre: Komedi
Skådespelare: Kevin Farley, Kelsey Grammer, Robert Davi, Serdar Kalsın, Paris Hilton mfl.

En parodi på dokumentärfilmaren Michael Moore.
Handlar om filmakaren Michael Malone som hatar allt som har med Amerika att göra. Han ska i dagarna demostrera för att 4 juli ska avskaffas helt och hållet, och vid sin sida har han sin arme (som består mestadels av studenter). Men plötsligt så hemsöks han av 3 andar som ska visa honom tillrätta.
Trodde att detta skulle vara en riktigt rolig film men nej, den kunde inte riktigt nå mig då det mestadels är långtråkig humor som redan är söndertjatad. Några få skratt för man till under filmens gång men det är allt.
Ingen film jag rekomenderar.

Big fat important movie får 2 popcorn av 5 möjliga

 



Från Filmens Baksida:
"Denna film kan verka stötande på barn, ungdomar, gamla, terrorister, pacifister, högerorienterade, vänsterorienterade, kristna, judar, muslimer, ateister, skeptiker, liberala, konservativa, halvkriminella, ex-kriminella, framtida kriminella, republikaner, demokrater, färgade, ofärgade, engelsktalande, stumma, män, kvinnor, ännu fler kvinnor och universitetsprofessorer. Svenskar borde tåla den rimligt bra.
En cynisk, anti-amerikansk filmmakare från Hollywood beger sig ut på ett korståg för att slopa 4 juli-firandet. Han hemsöks av tre spöken som för honom på en hysterisk resa för att visa honom det riktiga Amerika"



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Just for my eyes)<3

Din Blogg:

Kommentar:

bloglovin
Trackback