Film på Tv ikväll

Jag måste passa på att be lite om ursäkt!
Kikade litegrann på filmerna på tv400 som jag skrev om igår och... Wickerman och Brotherhood of evil var verkligen urusla, så jag ber om ursäkt.. :)

Få se om filmerna ikväll blir bättre!
Tv400 visar idag;

19.05 Ghoustbusters
Amerikansk actionkomedi från 1984. När Peter, Raymond och Egon blir utsparkade från universitetet efter att ha forskat i övernaturliga fenomen bestämmer de sig för att starta eget. De öppnar en firma som specialiserar sig på att jaga bort och fånga spöken med en specialbyggd maskin. Det dröjer inte länge förrän de lyckas fånga sitt första spöke och framgångarna låter inte vänta på sig. I rollerna: Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver. Regi: Ivan Reitman.


21.05 The Omen
Amerikansk rysare från 2005. Den amerikanske diplomaten, Robert Thorn, adopterar en nyfödd pojke, Damien, för att skona sin fru från upptäckten att deras son dödfötts. När Damien är fem år inträffar en rad märkliga och övernaturliga händelser som får prästen, Fader Brennen, att misstänka att Damien är utsänd av Satan att förgöra världen. I rollerna: Liev Schreiber, Julia Stiles, Mia Farrow, David Thewlis, Seamus Davey-Kirkpatrick, Michael Gambon, Pete Postlethwaite. Regi: John Moore.

23.05 Instängd
Brittisk rysare från 2005. Ett år efter att ha mist sin man och dotter i en bilolycka åker Sarah med sina väninnor på den årliga äventyrssemestern. Resan går till Appalacherna i USA, där de sex tjejerna ska utforska ett grottsystem. När de har tagit sig ner i underjorden sker ett ras och stora stenar blockerar utgången. Snart upptäcker de faror i tunnlarnas mörker som de aldrig kunnat förställa sig. Tjejernas styrka och vänskap sätts på prov när de försöker ta sig ur knipan. I rollerna: Shauna Macdonald, Natalie Mendoza, Alex Reid, Saskia Mulder, Nora Jane Noone, MyAnna Buring, Oliver Milburn, Molly Kayll. Regi: Neil Marshall.

01.00 The house next door

Amerikanska rysare från 2006. Col och hennes man Walker är nöjda med sitt liv i förorten. Men deras idyll bryts abrupt när arkitekten Kim bygger ett storslaget hus på tomten bredvid. Medan grannarna tycker huset är ett vackert inslag på gatan, misstänker Col och Walker att allt inte står rätt till. Märkliga saker händer de som flyttar in och ägarna blir aldrig kvar länge. Col och Walker inser att huset lockar fram de sämsta sidorna hos alla som kliver över tröskeln och bestämmer sig för att ta reda på sanningen. I rollerna: Lara Flynn Boyle, Colin Ferguson, Mark Paul Gosselaar, Noam Jenkins, Julie Stewart. Regi: Jeff Woolnough.

02.40 Out of Blood
Amerikansk rysare från 2004. Hank Holten får i uppdrag att undersöka Layla Simmons försvinnande. Hanks chef Billings vill hjälpa honom att komma på fötter igen efter skilsmässan från sin fru Susan Hastings och för Hank är detta som vilket rutinuppdrag som helst. Men snart inser han att uppdraget är allt annat än vanligt och det som började som ett snabbt avklarat jobb utvecklas till en kamp för överlevnad. I rollerna: Kevin Dillon, Jodi O'Keefe, Lance Henriksen, Vanessa Angel. Regi: Richard Brandes.


Kommentarer
Postat av: Elin/Sugar

The Wickerman är den filmen jag hatar mest på jorden, typ D:

2009-10-29 @ 23:28:13
URL: http://thesedaydreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Just for my eyes)<3

Din Blogg:

Kommentar:

bloglovin
Trackback