Diary of a sex addict

Titel: Diary of a sex addict (Diario de una ninfómana)
Genre: Drama
Skådespelare: Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera, Geraldine Chaplin, mfl.

Finns det någon möjlighet för mig att ändra Genren på den här filmen?
Porr eller Erotik skulle passa så mycket bättre som genre, tänk på alla människor därute som kanske kollapsar i en hjärtattack eftersom att dom förväntade sig något heeelt annat.
Hur som helst, en mycket underlig spansk film om en tjej som är beroende av sex.
Ska ge er som tänker se denna något som tog väldigt lång tid för mig att komma på eftersom att filmen saknar röd tråd så man får verkligen kämpa för att hålla koll på vad som händer. Det jag skulle tipsa er om som kan vara ganska bra att veta under filmens gång är att hon letar efter sig själv.
Japp.. det är meningen att det ska vara en väldigt djup film som ni hör.
Problemet är att filmen går som sakt inte att hänga med i, man kastas mellan den ena sexschenen till den andra, som sakt.. en erotik!  Men.. inte ska jag sitta här och smuttskasta erotiken, försöker bara förmedla att det kanske inte är något som man ska hyra när man ska ha en mysig familjekväll med barnen, dom ska nog helst sova :)
Om det verkar intressant så finns det en del heta sexscener ;D




Diary of a sex addicted får 2 popcorn av 5 möjliga


Från Filmens Baksida:
"Ända sedan hon förlorade oskulden vid 15, har sex varit den enda vägen för Val att uttrycka sig. Hon har inga hämningar och älskar det. Lite för mycket kanske? Hon börjar skriva dagbok om sina upplevelser och lämnar efter sig sina mest intima tankar och minnen. Val har dock aldrig varit förälskad. Så när hon blir kär för första gången får hon uppleva något för henne obegripligt, det är bättre än sex. Men kärleken har en mörk sida och detta vänder upp och ner på Val’s hela tillvaro."




NOTIS!
Ser att det finns en till film med samma namn, bara så att ni är uppmärksamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Just for my eyes)<3

Din Blogg:

Kommentar:

bloglovin
Trackback