Godmorgon Filmälskare

Vad har ni planerat för dagen?
Om det nu är så att det är väldigt få planer för dagen så kan jag komma med lite tips! :)

- Michael Jacksons film This is it har i dag premiär. Chansen att det finns biljetter kvar är små men give it a try!

- Eftersom att det är Halloween snart så firar tv400 det med att visa flera skräckfilmer om dan hela veckan
Idag visar dom:

21:05 The Texas chainsaw massacre

Amerikansk rysare från 2003. Fem ungdomar är på väg tillbaks från en konsert i Texas när de stöter på en skadad och förvirrad kvinna längs vägen. De bestämmer sig för att hjälpa henne och låter henne följa med i bilen, men kvinnan begår självmord i baksätet. Uppskrämda av situationen söker tonåringarna hjälp på en avlägsen gård. Snabbt visar det sig att familjen är ett gäng psykopater som äter människor. I rollerna: Jessica Biel, Eric Balfour, Andrew Bryniarski, R. Lee Ermey, Erica Leerhsen. Regi: Marcus Nispel.

23:00 Wicker man

Amerikansk thriller från 2006. När kommissarie Edward Malus återhämtar sig efter en olycka får han ett brev från sin före detta fästmö. Hennes dotter ha försvunnit och nu behöver hon Edwards hjälp. Edward reser till den lilla ön Summerisle i Maine för att söka efter flickan. Där gör han en fasansfull upptäckt och har ingen tid att förlora om han ska lyckas rädda flickan från det hemska öde hon står inför. I rollerna: Nicolas Cage, Ellen Burstyn, Kate Beahan, Frances Conroy. Regi: Neil LaBute.

01:00 Brotherhood of evil


Kanadensisk rysare från 2006. När den lovande pr-mannen David Goodman blir förbisedd vid en rekrytering. Sedan förlorar synen i ett, som det verkar, slumpmässigt överfall på gatan är han beredd att offra mycket för att få tillbaka sitt anseende och sin syn. Men är han beredd att sälja sin själ till onda krafter? I rollerna: Edward Furlong, Chandra West, Michael Madsen, Richard Stroh, Sandra Steier, John Innes. Regi: Michael Bafaro.


02:45 The hills have eyes

Amerikansk rysare från 2006. Familjen Carter är på väg till Kalifornien och bestämmer sig för att att ta en genväg och hamnar mitt ute i ödemarken. När deras bil går sönder inser de att de är långt från civilisationen. Det dröjer inte länge förrän de upptäcker att de inte är ensamma i öknen och snart har de hamnat i sitt livs värsta mardröm och de måste kämpa för att överleva. I rollerna: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan, Vinessa Shaw, Emilie de Ravin, Dan Byrd. Regi: Alexandre Aja.





bloglovin


Kommentarer
Postat av: Leia ♥ - det lilla extra

Spännande värre!

2009-10-28 @ 12:01:58
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Din tjänare

nu ska du kunna beskåda vad som står

2009-10-28 @ 18:11:54
URL: http://hefunk.blogg.se/
Postat av: emma

hoppas du har en bra kväll? / fröken bitterfitta

2009-10-28 @ 20:35:31
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Josefine

hihi :D alltså är helt tokig i filmen.. vill se den hela tiden!!

2009-10-28 @ 22:28:43
URL: http://joci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Just for my eyes)<3

Din Blogg:

Kommentar:

bloglovin
Trackback