22/12 2 dagar kvar

Hejsan! Long time no see!
Jag har haft fullt upp på jobbet (vilken underbar känsla att kunna säga så)
Har just vaknat nu och ska idag ta det ritkigt lugnt. Väntar på att pojkvännen ska slå upp ögonen han med så att vi kan gå och äta lite frukost!
De senaste två dagarna har det kommit snö så att det räcker för flera år, det är sjukt galet.
Är det detsamma i övriga sverige?

Hur som helst, under julen så visas det alltid massor med filmer på tv!
Några filmer idag:

Surviving Christmas

Kanal 5
21.00 - 22.50

Amerikansk romantisk komedi från 2004. Företagsledaren Drew Latham har tröttnat på att fira jul ensam. Han hyr en familj över julhelgen. Han ger familjen Valcos ett erbjudande de borde ha sagt nej till. Deras irriterande gäst och hans orimliga krav gör julfirandet till en mardröm

Pluto Nash

Kanal 6
21.00 - 22.55

Amerikansk science fiction-komedi från 2002. Året är 2087 och människan har koloniserat månen. Pluto Nash driver en nattklubb på den ljusgula himlakroppen och trivs bra med det. Således är han inte alls pigg på att sälja när den gåtfulle Mogan vill köpa han dansställe. Vad Pluto inte vet är att Mogan är i maskopi med Rex Carter, en maktgalen man vars mål är att ta över herraväldet på månen. Pluto kommer att få kämpa med näbbar och klor för att behålla sitt etablissemang och förvisa det ondskefulla sällskapet från månens yta!

Välkommen till familjen

kanal 3
21.30 - 23.35

Amerikansk komedi från 2005. Familjen Stone samlas när deras favoritson tar med sig sin stela flickvän hem under julledigheten, med planer på att fria. Överväldigad av det fientliga välkomnandet ber hon sin syster att komma dit som stöd - något som utlöser ytterligare komplikationer


Saints and Soldiers

kanal 4
00.35 - 02-10

Amerikanskt krigsdrama från 2004. Fyra amerikanska soldater blir separerade från sin grupp under den historiska malmédy massmordet under andra världskriget. De hamnar bakom fiendens linje och de har information som kan rädda tusentals allierades liv. Utan vapen dåligt utrustade måste de slåss mot tyska trupper för att kunna ta sig tillbaka till de allierades område.


TREVLIG FILMKVÄLL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Just for my eyes)<3

Din Blogg:

Kommentar:

bloglovin
Trackback