Exalterad!!

Kan säga att den här dagen blev mycket bättre än gårdagen, precis som jag hoppades!
Jag och Anton besökte min farmor tidigare. Hon visade oss lite möbler som vi skulle få, om vi ville, nu när vi ska flytta. Fikade, pratade och lagade ett par byxor (Som jag glömde där:/).
Sen när vi kom hem så satt jag och kikade i jysk tidningen som hade kommit. Hittade både ett köksbord med stolar + en soffa som jag veeeerkligen vill ha! Vi ska åka och titta på det och möjligtvis köpa dom imorgon!!! Så exalterad!

62dagar kvar tills vi flyttar!!!!




*suck* karlar

Har vaknat för ett par minuter sedan och sitter egentligen och väntar på att Anton ska vakna. Av erfarenhet vet jag att han kommer inte vakna på många timmar om jag inte väcker honom. OM jag väcker honom så kommer han bli lite lätt grinig. Så då är frågan vad som är viktigast?

Får fundera vidare på detta!

Idag skulle jag vilja få gjort lite viktiga saker. Vet inte riktigt vad ännu men detta är även något som jag ska klura på lite senare!..


usch vilket onödigt inlägg!

Why so serious?

Vet egentligen inte vad jag vill skriva här nu men tänkte att om jag improviserade så blev det säkert något utav detta också!

Har tillsammans med Jecka och Martin suttit och sett på The dark Knight som jag förövrigt innhandlade idag! Älskar den filmen trotts att jag aldrig varit något vidare Batman fan! Har desutom köpt Kenny Starfighter (höhö) som är underbar. Det är så töntigt bra humor så att man bara smäller av. Har dock inte sett den idag utan det tar jag tag i imorgon. Är alldeles för trött just nu.
Vet inte. Men det känns som att det har varit en tung dag idag. Trotts detta så har jag inte gjort någon anmärkningsvärt. Antar att man måste ha sådana dagar också. Sånnadär tunga jobbiga dagar som man bara hoppas och önskar att dom ska ta slut och att en ny dag ska börja?
15 minuter kvar till den nya dagen. Ska göra så gått jag kan för att sova när den dagen kommer så att jag kan vakna utvilad imorgon. För när jag lägger mig imorgonkväll så innebär det att jag ska upp och jobba dagen efteråt. Bör alltså ta en skön välbehövlig sovmorgon!


Sov gott mina Sniglar!
Let's put a smile on that face

Ångest

Låter riktigt gnällig när jag påstår detta nu men har en riktig kroppsnoja just nu!
Stiger i vikt hela tiden och har heller ingen ork att förändra det heller!

Varför ska det vara så svårt?


Mardrömmar

Min kropp har inte fungerat lika bra den senaste tiden när det gäller natt arbetet som den tidigare gjort. Eftersom att jag har sovande natt så innebär ju det att jag ska SOVA mellan vissa timmar och det funkar mindre bra om vi säger så. Inatt så har jag vaknat flera gånger per timme, och de stunder jag slummrar till så hamnar jag i en dröm som är hemsk! Fattar intevarför jag har börjat drömma så jäkla mycket mardrömmar för!
Menmen, är iallafall vaken nu och ska om några timmar avsluta arbetet här. Sen blir det raka vägen isäng igen på ett ställe DÄR jag kan sova.

Tanke: Tänk om jag inte kommer kunna sova när jag flyttat, eftersom att det inte är "hemma"?!



Jobbelijobbjobb

Omöjligt att sova imorse när jag kom hem eftersom en VISS NÅGON låg och snoozade forever istället för att stiga upp och låta mig sova. Grymt irriterad och trött är jag nu!
Regnet öser ner ute och detta hjälper inte med humöret dirrekt.
Är Dock sugen på att hitta på något men har varken tid eller ork eftersom att även denna natt ska tillbringas på jobbet. Gör väl bäst i att stanna hemma och ta det lugnt så att jag orkar med detta.
Sitter och kollar lite möbler här på nätet och försöker nu först och främst att hitta en billig men ändå hyfsat snygg soffa. Detta är inte en helt lätt uppgifft då soffor antingen är:

1. Superfula eller
2. Superdyra

Men.. förr eller senare hoppas jag ramla över ett fynd!

Mörkret

Då har det gått en hel dag sedan jag hördes av senast!
Åkte upp till Luleå och hämtade Anton. Han begav sig nästan dirrekt till jobbet så det känns inte som att jag hunnit träffa honom något! Skumt..
Och eftersom att jag blir tvungen (Halleluja) att rycka in imorgon också här på jobbet så hinner jag inte träffa honom imorgon heller.. knappt iallafall eftersom att han börjar vid 4 och då åker han vid 3 typ!
Men, jag antar att det blir så när man blir vuxen.. eller ? ^^

Blir lika lycklig varje gång jag får jobb. Är uppbokad imorgon + 4 dagar nästa vecka! Känns så skönt att få komma och jobba och inte bara sitta hemma med ett överflöd av ledighet. Då blir ledigheten helt plötsligt inte lika rolig! Dock lite ledsen över att jag jobbar nästa helg ändå, blev av en gammal vän bjuden på fest som jag nu kanske måste säga nej till! Känns trist!
Jobb är jobb

Räknade nyss att det är 2 månader och 3 dagar kvar till vi flyttar!
Längtar helt galet mycket!!

Det bättre Jag:et

Gick faktiskt inte och la mig.. eller jo lite!
Kröp under täcket och ställde väckarklockan men kunde inte alls slappna av så gick ner för att äta lite frukost. Slutade upp med att jag städat hela köket + halva vardagsrummet. Vilket betyder att jag snart är färdig med mitt "Måste städa idag för att mamma och pappa kommer hem imorgon" städ! Skönt!!

Ska vilken sekund som helst sätta mig i bilen och rulla iväg mot Luleå. Måste ju hämta hem Anton så att han hinner på jobbet! Inte frestande. Som många vet så hatar jag att köra bil. Det är bland det tråkigaste jag vet..
Men måste man så måste man.

Jag igår


Sleepy!

Godmorgon!

Har precis kommit hem från jobbet. Är riktigt trött eftersom att jag knappt fått någon sömn inatt. Sitter och argumenterat med mig själv om jag borde lägga mig och sova 1½ timme innan jag ska köra till Luleå och hämta Anton eller om jag borde göra någon nytta medans jag ändå är vaken!

Antar att den lata sidan kommer vinna och att jag sen kommer ångra mig eftersom att jag kommer inte alls ha blivit utvilad på 1½ timme utan jag kommer bara bli tröttare.

Men... vi får väl se!



Plock från Filmhyllan #4

 

Svensk - Komedi - Sjukt Fjantig


Shopping!

Just kommit hem från en stadstur tillsammans med min goda vän Arvid!
Slutade med att jag köpte alldeles för mycket.. egentligen inte men.. behöver spara pengarna men... aja det är iallafall gjort och ska inte upprepas denna månad :D

Har köpt:

BH 550:-
Halsband: 50:-
Diadem: 50:-
Tröja 200:-
Apoteket: 280:-
Midje bälte: 150:-

sen typ.. fika.. kanske nått mer!
Usch.. jag får alltid sådan shoppingångest!  Arvid är dock ett bra smakråd^^

 

 

Måste nu springa iväg till jobbet!!





Påväg

 

Påväg till stan med Arvid

tjing


Plock från Filmhyllan #3

Ett nytillskott som inköptes i veckan!

Måste börja införskaffa dessa nostagiska Disneyfilmer på DVD. VHS:arna börjar vara ganska utslitna!

Älskar "gamla" Disney

 

 

 

Disney - Nostalgi - Humor


Lycka

Idag verkar vara en sånn här dag då jag har det mesta på min sida!
fick tillexempel en super chock när jag skulle kolla om min lön kommit in på kontot och det visade sig att jag hade 4000 mer än vad jag hade räknat ut. Sånt kan verkligen göra en lycklig. Särskiltt nu när det närmare sig flytt till egen lägenhet ;)
Sen så ringde dom från jobbet och ville att jag skulle hoppa in i helgen! Hur underbart är inte det??
Har varit arbetslös i två veckor så det ska bli skönt att då komma till jobbet igen, om så bara för en helg!

Just nu sitter jag här och väntar på att Arvid ska höra av sig. Han är omöjlig att få tag på eftersom hans telefontjofs inte funkar där han bor nu. Sjukt jobbigt!
Får väl hoppas att han hör av sig snart eftersom att jag har lite ärenden på stan som jag behöver göra! Annars får jag ta in reservplanen Jecka! ^^


Igårkväll hade jag en riktigt mysig filmkväll tillsammans med Jecka. Vi åt Ben and Jerrys och såg på Alladin + Twilight. Vi hade tänkt försöka se New Moon ikväll men vi får se om jag hinner med det. Jag måste ju som sakt iväg och jobba!
Hände faktiskt en till riktigt rolig sak igår. Fick hem mitt paket som jag beställde från Tradera. Det innehöll en korsett så nu är jag glad och lycklig över att äntligen äga en äkte korsett :D wiie!


ha en trevlig dag!

Roligt tidsfördriv

Gå in på : http://www.teliafilmutmaningen.se/
och prova på hur mycket du kan om film!
För att göra hela testet behöver du lite tid! :)


Lycka till!

Tidiga morgonen

Är inget fan av att stiga upp tidigt!
eller... beror på vad man räknar som tidigt. En normal tid att stiga upp är någonstans mellan 9 och 10. Detta kan jag gå med på och gör det gärna eftersom att då får jag ut mer av dagen än om man ligger i sängen framåt eftermiddagen. Men.. kl 6, det är inte okej.
Enda gången det är okej är om jag jobbar oh får betalt för det. Inte annars!

Det jag ville komma fram till var att jag har stigit upp vid 6 idag (För dom som inte förstod det) för att skjutsa min bror på körskolan. Efter att jag kom hem så har jag suttit med min syster och pluggat lite extra. Provet läggs alldeles strax. Vi ska åka om bara några minuter.
Efter det drar jag och Anton till han far för att hjälpa honom med hans flytt. Inte så taggad men klart man måste hjälpa till :)


>Hörs sen!

You don't really wanna mess with me tonight

Sjukt irriterad över att allt tycks gå emot mig STÄNDIGT!




Ladda batteriet

*suck* behöver verkligen köpa ett ntt batteri till datorn. Finns ingen garanti att jag ens hinner skriva detta klart innan datorn stängs av. Tog just ur den från laddaren för att ta den till nedervåningen ett tag. Då var den på 100 procent, nu 10 minuter senare är den på 29procent... Har inte jag tillräckligt med utgifter?
Tydligen inte!

Sitter iallafall och pluggar med Jessica. Hon har sitt moped teori prov imorgon och hon sitter just nu och gör ett "test prov" som är utförmat på samma sätt som det vanliga. Hoppas det går bra annars måste vi fortsätta pluggandet ikväll! Vi har iallafall varvat med Scrubs så det har inte kännt jätte tungt!


Osch... 25 procent.. snart händer det....

Dagens Irritationsobjekt

Ännu en gång går priset till någon som spelas på radio dagligen.

Robyn: Jag har VERKLIGEN försökt att ge dig en chans, men varje gång jag hör "Dancing on my own" på Radio så vill jag bara ta livet utav mig.

"I'm in the corner, watching you kiss her
(Oh, oh, oh)
I'm right over here, why can't you see me
(Oh, oh, oh)"

Är det verkligen bara jag som känner att den där låten hade en 10åring kunnat skriva och sända in till melodifestivalen för barn?!
Det kan tyckas att jag blir lätt irriterad över låtar men så är inte fallet. Jag kan lyssna på det mesta och ofta så kan jag om dålig musik förstå att ANDRA människor kan gilla det. Men... med denna låt kan jag absolut inte det (Inte heller salem al fakirs - Keep on walking)....

VAD ÄR DET SOM ÄR BRA MED DENNA LÅT?
Har verkligen försökt....


Eftermiddags te

Hm.. vet inte riktigt vad jag ville ha sakt med rubriken. Det var bara något som ploppade upp i mitt huvud. Det är inte eftermiddag (inte så mycket iallafall) och jag gillar inte te.
Jag lämnar det till tolkning!

Det fortsätter vara grått ute. Känns fruktansvärt tråkigt och jag blir lite lätt deprimerad. Ska dock krypa ner i ett varmt bad och sen stanna där ett bra tag! Känner att jag behöver lite avkoppling eftersom att jag har ont i hela kroppen av någon mystisk anledning.
Imorgon skulle jag och Anton tydligen åka till hans pappa och hjälpa honom med hans flytt. Ännu en anledning att mjuka upp lederna !


 

Verkligen i behov av dusch.. återkommer senare!


Spotify

Under gårdags kvällen så pysslade jag ihop en ny spellista på Spotify. Tycker detta är sjukt svårt men kom på en extremt bra taktik till detta! Känns skönt att äntligen ha lite nytt att lyssna på!
Vädret fortsätter att irritera mig, VARFÖR ska sommaren redan tagit slut? Jag förstår inte, det är ju bara Augusti.... obegripligt!

Detta kan ju dock vara ett tecken på att jag bör försöka ta tag i träningen igen. Har ju missunnat mig själv detta i sommar! Usch.. snart dax att lägga ner med godiset och dylikt! Jobbigt.
Ni kanske märker att jag har en sånn här dålig klaga dag där allt känns blä! Isånnafall märkte ni rätt..


USCH!

Valentine's day



Notis: Tänkte börja försöka skriva om filmerna nu igen! Tog ju en liten paus över sommaren och höstkänslorna börjar bli alleles för starka nu! Vet också att jag behöver en ny "sånn där" film info. Ska jobba på det!


En film med den mest otroliga skådespelarlistan jag någonsin sett (tror jag). Såg väldigt mycket fram emot att se den här filmen just utav den annledningen. Trodde verkligen inte att något kunde gå snett då!
Besvikelsen är nu dock stor. Trotts att filmen har några "aaaaawwww.. puttinutti"-stunder så var den riktigt tråkig. Halva filmen så satt jag och önskade att den någon gång skulle ta slut! alldeles för lite drama trotts att det är en kärleksfilm. Mycket hoppande, vet dock att det är lite poängen med filmen men jag tyckte att det blev jobbigt.

Så, trotts det makalösa skådespelarlistan så lyckades denna film inte få mig imponerad.





Umeå

Är för någon timma sedan hemmkommen från Umeå där jag har umgåtts med Diana och Anna. Känns som att det var evigheter sedan jag gjorde det så jag har haft väldigt kul! Mycket skratt, skvaller och gamla minnen, sånt som jag tycker om med andra ord! :)
Har sen jag kom hem bara ätit och tagit det lugnt.. ska snart börja fixa lite mys här med tända ljus, godis, chips och dylik. Anton kommer hem från jobbet lite senare så tänkte överraska honom. Har även hyrt en film (valentins day) så det kommer nog bli alla tiders! Har länge velat se den filmen nu så det ska bli kul .. :)

Vände mig just om och upptäckte hur mörkt det är. har inte tänt en enda lampa så huset ser nog övergivet ut. Blir läskigt att försöka smyga sig ner sen! Mörkrädd som man är.. huua!

 

btw.. kolla in min nya superawsome tröja ;D

(Inte så bra bild men.. ni får använda fantasin)


Politik

Satt alldeles nyss och läste litegrann om partier och dylikt. Måste ju sätta mig in litegrann nu innan valet. Och det slog mig hur irriterad jag blev när jag läste forum och dylikt. Kan inte förstå hur folk tänker. Både den blå och den röda sidan kommer med så fruktansvärt dumma argument (Dock de blå oftare än de röda).
Det är för mig helt obegripligt hur folk kan tänka som dom gör.

Kan människor verkligen tycka på det sättet?






Ne gud... satt nyss och skulle samla ihop lite extremt dåliga uttalanden men det slutade bara med att jag blev ännu mer irriterad.. människor alltså..







Fullt upp

Jobbade ju min sista natt söndag och har sedan dess varit ledig. Måste erkänna att det varit väldigt skönt att riktigt få ta igen sig. Snart kommer dock saknaden efter arbete att komma igen.
Har idag försökt komma ur den dvala jag varit i nu i två dagar. Så Anton och jag har rensat bland alla hans saker. Känns bra att ha gjort det nu om det blir aktuellt med flytt osv. Får ta tag i alla mina saker någon annan dag. Ska faktiskt bli skönt att rensa bort lite skräp!

Imorgon ska jag hämta upp Diana och åka ner till Umeå för shopping, och tjejmys hemma hos Anna. Ser väldigt mycket fram emot detta! :)

Johnny Depp som Vampyr

Tim Burtons nästa projekt "Dark Shadows" som är baserad på serien med samma namn. Självklart så kommer inte Johnny Depp uteslutas utan kommer spela huvudrollen.  serien handlade om vampyrer, varulvar och en massa utav sagoväsen. Depps karaktär är en Vampyr (Edward, passa dig för konkuransen) och jag ser mycket fram emot denna film som mest troligt kommer ha premiär någon gång under 2011.


Livet på en räkmacka

Sjukt hungrig och eftersom att det finns brist på mat här i huset så måste jag hålla igen näör det gäller hungern. Anton är inte vaken heller så någon hjälp från det hållet får man då rakt inte.
Ska snart ringa bovärlden till lägenheten som vi är intresserade utav. Känns jobbigt, har alltid haft problem med att ringa till folk jag inte känner, Sitter just n och planerar varje ord. Detta trotts att jag vet att det inte kommer funka sedan eftersom att han inte kommer säga såsom jag planerar... Hmm.. funderar på att försöka få Anton att ringa. Jag har ju faktiskt ringt typ 10 pers sen vi började söka lägenhet så, det är nog hans tur :)


Snart höst

Känns deprimerande att säga så när jag tittar ut genom fönstret och ser strålande sol och sommarvärme. Detta är ju dock tyvärr sant och snart kommer jag sitta här och grämas över att det är en hel vinter kvar tills det blir varmt och underbart igen.
Ska snabbt försöka städa undan här hemma idag och sen hoppa ut i värmen så att jag får lite färg på denna ack så bleka kropp. (Självklart lite mat i magen skulle sitta väldigt fint)

Senast jag skrev så var jag precis påväg till en lägenhetsvisning. Den visade sig vara underbar så vi kommer nog tacka ja till denna! Detta är förövrig det enda jag kan tänka på just nu. Flytta!
Sjuk tanke....
Mer info kommer innom kort! :)

Torsdag ska jag ner till Umeå och hälsa på KWINNAN och jag tar Diana med mig. Kommer bli super trevligt tror jag.  Får hålla tummarna för ett liknade sommarväder så man kan vandra omkring på stan och bara vara!


 

Jag efter jobbet imorse... sjukt sliten! ^^


Spännande

Idag ska jag och Anton iväg på en ny visning, vi är på plats nummer 1 i den kön så vi är ganska spända och hoppas på att det är en fin lägenhet! *håller tummarna*
Ska ringa bovärden om en timme.

Hörs sen!

-.-

Kommer just hem från stugan där jag varit och ätit middag! Har just kommit hem och satt mig ner för att tillbring resterande tiden utav min lediga kväll framför datorn. Denna plan fungerade dock inte då min mor ringde och frågade om jag kunde komma och hämta min syster och skjutsa henne till en kompis eftersom mamma skulle ha besök... Självklart blev det ett ja. SÅ.. ska snart hämta henne! jasi.. dagens ungdommar!


Själv ska man då till jobbet! Sista natten innan 2 dagar ledigt.. Yiippey! :)
Imorgon drar jag till Luleå!




♥ Musik ♥



Älskar den här killens videoklipp! Dom är ganska awesome! :)
Det här är iallafall (Om ni inte sett den) hans version utav Lady Gagas Telephone! ^^

Sista veckan

Hur kan man ha dåligt samvete över att ha varit ledig och njutit av det?
Får det inte riktigt att funka i min ack så lilla hjärna, men.. jag råkar just nu lida utav detta. Har varit ledig i helgen och ska om några få timmar iväg och påbörja min sista vecka på sommar schemat. Konstigt.. men snart glider jag ner i arbetslöshetens djupa avgrund. Tråkigt... aah!

Skjutsade iväg Anton till Luleå idag. Hade inte ätit något så jag var extremt hungrig. När jag säger det så tror jag inte ens att ni förstår vidden utav "extremt hungrig". Jag trodde att jag skulle dö så på hemvägen svängde jag in på kvantum eftersom att det finns begränsade resurcer i kylskåpen (Kräm och 2 veckor gammal mjölk.. huua). Men när jag väl kom till kvantum (kunde fortfarande känna den gnagande hungerkänslan) så fanns där inget jag ville ha. Gick runt i säkert en timma utan att komma på något vettigt. Slutade med att jag köpte Limpa, smör, skinka, juice, lite nötter till hemvägen och nån jävla färdig pastasås av något konstigt slag som jag tänkte testa. Kommer säkert inte vara lika gott som hemmagjort. Sen när jag kom hem tryckte jag i mig några mackor och... ingen hunger.. inte heller nu trotts att det är middagstid.. Konstigt! Jag tror att det är något allvarligt fel på mig!
aja hur som helst.. har snart druckit upp min juice.. Tur att Anton inte var hemma! ;D

REKLAM
Icas egna Nypressade Juice
(Världens bästa)

 

(Bara jag som älskar sånnahär bilder? Underbart att pluta lite såhär piiiinsamt mycket på munnen och försöka ha "Fan vad snygg jag är nu" i blicken! <3 Love me <3) ;D



Okej... ska sluta fjanta mig! x)

Min älskling har ett hjärta av snö

..... // Lars Winnerbäck.



Sitter och tittar ut genom fönstret och ser regnet forsa nedför rutorna. Det är ganska Vackert men samtidigt är det så jäkla tråkigt. Sista lediga dagen denna vecka. Hade gärna åkt ner till stranden och solat. Skulle vilja ha lite färg på denna ännu vädligt bleka kropp.
Sitter och lyssnar (som ni kanske förstår) på Lars Winnerbäck, Vilken sångare!
Man njuter av varje ord och varje ton.

Igår åkte jag med familjen ut på Rönnskär. Har nog inte varit där på kanske 13 år så det var roligt att få åka dit. Det är så vackert därute. Kan inte få bort känslan av att jag är på saltkråkan när jag är där.



Förstår inte?

Jag försöker och försöker blogga från mobilen men detta tycks inte funka.. Blir sjukt frustrerad!!
Sitter just nu hemma och har precis käkat min frukost som bestod av en banan och lite nötter.. nå mer hade jag inte att bjuda på härhemma :D
Ska sätta igång en tvättmaskin (Har inga kläder kvar näst inpå) och sen ska jag åka ner till stugan! Blir kräftskiva där ikväll som jag ser ordetligt fram emot! Kräftor är sååå underbart <3

Vi får höras senare :)
Tjiing!

Sommarsol

Eeey Bloggisch!

Haft en underbar dag tillsammans med Anton.. Vi hade först planerat att åka ner på stranden och sola och bada. Vi insåg dock när vi kom dit att det blåste väldigt kallt och att det kom in en obehaglig dimma så vi blev lite impulsiva och gick in på äventyrsbadet istället och badade! Supermysigt var det!
Vi åkte sen och käkade och numera så är Anton på jobbet! Ska själv ta och kila ner till stugan och umgås med mor far och syskonen ett tag. Måste ju passa på att leva utomhusliv medans det fortfarande är sol. Detta är ju min lediga helg så jag ska njuta så mycket som jag bara kan! :)

Tjiiing!

 

Solglasögon ska vara oversize.. Så det så..


Nedräkning

Som ni kanske ser här på sidan så har jag satt dit en liten nedräknare till nästa Twilight saga film!
Jag hoppas hitta något liknande till Nya pirates filmen.. Så om någon råkar veta vars man kan finna en sådan eller om någon vet hur man gör en så får dom gärna hjälpa mig!

470 dagar.. helt sjukt länge!
Tur att Pirates kommer tidigare (sommaren 2011)
! Längtar sjukt mycket efter den!

cya

REDO!

Gusch.. Bloggen blir ju överanvänd idag till en massa strunt! ^^
aja.. bättre det än inget!
Har äntligen Klätt mig, ätit lite gott och är nu redo att åka till jobbet vilken minut som helst

 

Kände mig mysig idag så jag tyckte det passade bra med en riktigt stor oversize tröjja, en tröjja som jag för övrigt älskar <3


Pinsamt

Ligger fortfarande kvar i sängen.. Dock så är jag numera nyduschad och tänderna borstade.. GODMORGON Världen! En timma kvar tills jag ska sätta mig i bilen och rulla iväg till jobbet. Sista arbetsdagen den här veckan.. Kommer bli skönt att ha helgen ledig, lite synd att Anton inte har det.. Hade han haft helgen ledig så skulle Luleå kalaset och The ark varit en självklarhet.. Så är inte fallet just nu!
Känner mig lite hungrig just nu.. Har dock redan ätit middag och jag försöker smyga mig på att leva ett hälsosamt liv!

Men som ett citat säger  : " Håll kurvorna i form, ät gott och ofta"
Får hålla mig till det tills sommaren är slut :)

 

Dax att ta tag i mitt liv och göra mig klar för jobbet!


♥ Musik ♥

<3


Tankar och Funderingar

Känner att jag är i en sånn här besvärlig fas då man tänker och funderar alldeles för mycket och långdraget på allt, både stora och små saker!

- Vi fick inte lägenheten, dax att leta igen! Svårt är det och tankarna om och kring denna framtida flytt plågar mig både i vaket och sovande tillstånd.

- Jobbet, snart så är mitt sommar schema slut och det innebär att jag kommer sitta och vänta på att bli utringd. Blir jag inte det så blir jag utan pengar... that's life..

- Även de små sakerna som om jag borde klä mig, borsta tändera och bege mig ut och kanske hitta på något plågar mig. Denna underbara dag har bara glidit mellan mina fingrar och snart så försvinner det ut i tomma intet. Ska jobba ikväll så kommer inte ha möjlighet till något senare. MEN det som jag är mest sugen på just nu (En soppingtur på tu man hand) är inte möjlig eftersom att jag saknar ett stadigt kapitel just nu...

- Träna.. när hinner man med sådant under sommaren?
Finns ju så mycket annat man vill göra då. Plus att jag gav upp mitt nyttiga liv när sommaren började.. Känns sjukt jobbigt, jag var ju så duktig, inget godis, inge chips, inge läsk.. INGET sånt på ett halvår.... nu efter sommaren måste jag ta tag i detta igen och det är grymt svårt... Snälla uppfinn en kom-i-form maskin så ska jag gladeligen köpa den..

Usch, känner mig verkligen mer urform än vad jag gjort på myycket länge.. och ändå har jag aldrig varit i form!


Så.. livet består mestadels av tankar och brist på saker att göra!
Något som vi dock gjorde på mina två lediga dagar var att vi åkte ner och hälsade på Antons bror! Vädligt trevligt att träffa dem alla och även det nya tillskottet i familjen! :)






Breaking Dawn del 1 + 2

Som alla redan vet så kommer Breaking Dawn (4:de boken i Twilight sagan) att delas upp i två filmer. Premiär datumen för båda filmerna har numera släppts.
Del 1 kommer ha premiär 18 November 2011 medans del 2 kommer ha preimär 16 November 1012.
Lite konstigt kan jag dock tycka att det är så långt mellan filmerna då dom ska spela in båda delarna samtidigt!


LEDIG!

Yes, jag överlevde min 7 dagars vecka.. Det trodde jag aldrig men här står jag nu, full med liv! Har precis börjat min lediga dag med att åka hem och sova frams till 12. Just nu håller jag bokstavligt talat på att svälta ihjäl men Anton vägrar vakna. Vi har ingen mat alls här hemma så vi behöver åka ner till stugan tror jag! Han sa att han skulle stiga upp om han fick sova en timme till och eftersom att detta var 35 minuter sedan så är det snart dax!! :)

Fortfarande sjukligt nervös angående lägenheten. Som sakt, beskedet borde komma idag eller imorgon eftersom att sista dagen att säga om man vill ha den eller inte är idag. Huuhh... tänk om! :)

Jo, Anton har ida blivit farbror igen! Jättekul, vi ska nog ner och hälsa på dom antingen idag eller imorgon!! :)



Min lilla mupp

Har läst någonstans att om man är riktigt jävla risig (som jag just nu efter 6 nätters arbete) så ska man ta med något på ett foto som tittaren kan titta på och glömma bort den risiga saken!

Jag tänkte prova på detta idag! x)





Älska paniken :D




Lill älsklingen min.. söt är han då! :)


Hoppas att ingen märkte den risiga uppärksamhets kåta saken i bakrunden? ^^

Twilight night

Denna är rätt gammal, men tänkte att kanske inte alla sett den! Såg den själv häromdagen och tyckte att det var ganska underhållande! :)


Bright light

Sitter på stugan och har precis ätit kärleksångest! Mätt och belåten med andra ord!
Ikväll jobbar jag natt 7 av 7 så jag är väldugt taggad, men samtidigt slut!
Är stolt över att jag klarade av den här veckan utan att bli helt tokig, ska iallafall njuta av mina 2 dagar av ledighet till fullo!

Är lite nervös eftersom att jag precis tackat ja till en lägenhet som vi varit och tittat på. Måste nu invänta svar på om jag fick den eller om någon annan före oss i kön ville ha den! Tänk... kanske blir lägenhets ägare inom en snar framtid!!! :)

 

Håll tummarna...