Festival

Festivalen är nu påtagligare än någonsin. Idag har allt dragit igång med buller och bång. Har hunnit vara där idag och ätit utav den goda maten, åkt karuseller tills jag höll på att spy (mindre trevligt) och tävlat om saker som jag ändå inte vann! Har ändå varit extremt trevligt!
Älskar festivaler!

Tv 4 kom för att intervjua mig, stod som ett fånm och kom INTE på nått att säga så det slutade efter typ 10 sek att jag viftade med handen och gick :D haha lustigt det måste sett ut för han! :D


Satt just här utanför jobbet och fylldes med en blandning utav nostalgi och sorg. Man hör stora scen väldigt tydligt om man sitter utanför. Detta är possitivt eftersom att då kan jag iallafall lyssna på Winnerbäck imorgon. Samtidigt så blir jag sorgsen eftersom att jag hade gärna sprungit omkring på området och varit galen!

Men men.. jobbet kommer först! Så är det bara!


På tal om absolut ingenting.. Gick precis in på Bilddagboken eftersom att jag behövde någon bild tyckte jag till detta inlägg. så har precis suttit och kollat igenom.. Borde kanske börja om med detta? Kan börjar ta mer bilder.. vad tycker ni?



Årets sommarbild 2008 :D


Ingen rast och ingen vila

Erbjuden att titta på ännu två lägenheter varav en visning har jag bokat in idag!
Vi måste verkligen bestämma oss snarast om vilken vi ska säga ja till! Tänk.. känns läskigt nära nu att det blir en flytt :) *lycklig*
Jag möblerar redan mina "lägenheter" i huvudet och funderar på vad jag ska köpa vars och dylikt. Det är verkligen flytta hemmifrån feber som gäller.. längtar sjukt mycket!

aja blir spännande och se den här iallafall, den ligger mitt i stan så det är nära och bra till allt! Har också en i öjebyn som vi kanske ska fara och titta på, om vi hinner! :)


Hur som helst, ännu en dag med konstigt väder! Det är som mulet men ändå jättevarm.
Säg mig, vad gör man en sådan dag?
Allt jag vill är ju att åka till stranden och sola och bada, detta tycks visst aldrig bli av -.-

2 av 7

2 dagen på min 7 dagars vecka.Fortfarande går detta bra och känner inga somhelst men utav detta ännu! Uppdatering om detta fortsätter i veckan :)

Känns som att dagrna bara går och går och att sommaren snart kommer ta slut utan att jag hunnit med, tråkigt men sant! Vill inte att sommaren ska ta slut någonsin :/
Idag hade jag hoppats på sol och strand men eftersom att vädret sög (Skit varmt men mulet) så blev inte detta av. Istället blev det lite diverce mys med Anton och syskonen. Håller tummarna för att morgondagen ska vara bättre!

Har också drabbats utav festivalfebern. Hela stan är nu mera upprustad för Pite dansar och ler. Man kan känna stämningen som ligger över staden och detta gör så att Jenny blir allt mer deprimerad. Iår vill jag verkligen dit.. Var längesedan jag kände det men.. typiskt nog, så jobbar jag ju hela helgen! Riktigt, riktigt surt...

Ska självklart dit en sväng under dagen och åka karuseller och sånt men ja... ni förstår vad jag menar?




(gammal bild)

 


1/7

Idag är starten på min tunga vecka. Kommer jobba natt 1 av 7. Stackars Jenny får inte gå på PDOL :/
Vi har iallafall varit och tittat på en lägenhet idag igen. Ännu en superfin så vi sitter nu i en jobbig position att välja. Och även om vi väljer så kan vi inte till 100% veta att vi får den.. tung situation alltså!


Brrrrr... KALLT!

Sitter under en filt och fryser!
Har just kommit hem från Byske dör jag varit på byske marknad medans regnet öste ner. kallt kallt!
Ska dra mig ner till jävre, ska bara packa ihop lite...


Puss!

Bulldozer?

När jag vaknade imorse efter en relativt sömnlös natt så märkte jag att något inte stod rätt till. När medvetandet började komma tillbaka s¨insåg jag att jag har fruktansvärt ont i knät, vilket jag inte hade när jag somnade. Hur detta kommit sig har jag ingen aning om. Om någon har information om vad som kan ha hänt mitt knä inatt så kontakta gärna mig :P
Morgonen fortsatte inte mycket bättre. Jag kom hem och såg fram emot att få lägga mig och vila några timmar men märker till min förvåning att anton inte lämnat någon nyckel på et vanliga gömstället. Jag knackar, ringer, tutar med bilen, ja allt som kan tänkas väcka en sovande Anton. Tror ni han vaknade?
NEJ.. det gjorde han inte. Slutade upp med att jag fick åka en jävla bit för att hämta en extranyckel.. jävla pissråtta!

Nu ska jag ta en dusch!

♥ Musik ♥


Pissråtta

Upptäckte nyligen att mina nya byxor från Idepoolen var trasiga.. Hur kan något så dyrt få lov at tvara trasigt? Inget kvitto har jag heller kvar så måste dit och övertyga dom..... *suck* Snart dax för jobb.. sitter och lyssnar på Tenecious D i min ensamhet och har precis ätit middag! Blöh.. lite halvlat sådär! Skönt att få vara ledig helgen iallafall! :)

 


Film snyggingar (Kvinnor)





Kate Beckinsale

"Världens vackraste kvinna"
Jag tror det var så jag beskrev henne förra gången.
Håller fast vid detta fortfarande. Om jag någongång blir bisexuell så ska jag, sanna mina ord, gista mig med henne ;D

Favoritfilm:

Underworld, Pearl Harbor, Underworld Evelotion





Halle Berry

Hot hot hot..

Favoritfilmer:
Die another day, Gothika





Jessica Alba

Supersöt tjej, har dock inte sett så många filmer där hon varit med. Får kanske ta tag i det  ? :)

Favoritfilmer:

Fantastc four





Kate Winslet

Underbart Vacker kvinna
<3

Favoritfilmer:
Titanic, Finding neverland






Marilyin Monroe

Om kate Beckinsale är den snyggaste kvinnan på jorden (just nu) så är nog Marilyn den snyggaste kvinnan som levat! :)

Favoritfilmer:
(Ej sett någon)



Film snyggingar (män)






Johnny Depp

En utav de som fanns med på min förra lista och som får stanna kvar här!
Han blir ju bara snyggare med åren så konstigt vore det om han försvann :)

Favoritfilmer:
Pirates of the Caribbean, Finding Neverland, Gilbert Grape






Edward Norton

Ännu en utav de som förtjänar att stanna på listan


Favoritfilmer:
Fight club, American History X, The incredible hulk





Jensen Ackles

Nykomling som ramlat rakt in i hjärtat.
Spelar mest i Tv serier, finns dock några få filmer han varit med i.
Själv har jag bara sett honom i serierna Supernatural samt Smalville.

Den som slår in honom i ett rosa paket och ger honom till mig kommer vara min bästa vän förevigt ;D

Favorit(Serie)
Supernatural





Jared Padalecki

Den andra huvudpersonen i serien Supernatural.
Var även med i House of wax och Gilmore Girls.

Varför han är med på listan behöver jag väl inte gå in närmare på? ;)

Favorit(Serie)

Supernatural






Taylor Lautner

Vem väntade sig inte honom på listan?
"Taylor, jag vet att du är 18år, men det är bara en siffra! Vet också att du inte kan svenska men,
Du kan höra av dig ;)"

Favoritfilm
Twilight saga



Lägenhetsletande

Usch.. är rejält pank just nu! Lånade ut mina sista pengar till syster som behövde några extra hundra till en dator så jag var en änglalik syster och lånade ut dessa.. lite osis nu. Får bittert vänta till måndag + tisdag då pengar kommer trilla in på kontot.
Just för tillfället så spenderas all min tid utanför jobbet till att hitta en lägenhet. Går lite sisådär, har blivit erbjuden 2 visningar nu men får inte tag i någon utav de som ska visa dom. Känns lite typiskt. Dock så är jag väl inte jäätte intresserad utav någon utav dom eftersom läget är lite halvkasst men vi får väl se hur det blir :)
Är iallafall extremt överexalterad över att det känns så nära nu när jag söker för fullt. Pratar ständigt om möbler och etc etc :) Kommer bli så roligt!

Som sakt, jobbet tar upp stor del av min tid just nu och ännu mer kommer det bli den kommande veckan eftersom att jag jobbar alla dagar den veckan. Gruvar fruktansvärt mycket! Kommer dock sova gott på måndagen när jag slutar.


Funderingar

Satt just och kollade igenom gamla blogginlägg som jag skrivit och kom till ett där jag hade lite " Filmsnyggingar". Borde nog uppdatera den lite, trotts att det kommer vara väldigt många som får stanna kvar! :)

Sen så har jag nu i flera månaders tid försökt sätta ihop en "Mina-Top-10-favorit-skådisar" men har ännu inte lyckats. Och inte då en "Bara för att den är så snygg så är han min favorit-lista" utan dom som är bäst! Riktigt svårt att välja men ska fortsätta mina desperata försök :P

Dagar

Usch.. dagarna bara går och går utan att jag riktigt hinner med! Har dock haft en massa roliga saker för mig de senaste dagarna.  Varit och hälsat på Antons mamma + Antons bror under tisdag och onsdag. Väldigt trevligt! Sen har Anton hunnit fylla år också, Grattis till dig! :)
Han fick något extremt behövligt i födelsedags present utav mig, nämnligen en stereo till bilen! Jag älskar den ungefär lika mycket som han. Sen har jag varit på gratis bio 2ggr i veckan, senaste gången idag. Jag och min syster såg på Bolt :)
Har också tagit min GoKarts oskuld häromdagen, var jättekul men jag är så feg när det gäller motorfordon så jag förlorade.. typ.. lite. Men hursomhelst kul!

Sitter justn u och försöker få tag på Carro för att få klartecken angående imorgon. Tanken var att jag ska hälsa på henne men.. behöver som sakt få tag i henne snarast eftersom jag behöver komma iväg ganska tidigt imorgon om jag ska dit! aja det löser sig säkert :)

Hmm.. vad har mer hänt?
Vette tusan alltså! Älskar denna sommar, den är varm och underbar! <3


Sommar

Jag ska sluta att ursäkta mig för att jag uppdaterar dåligt när det inte tycks bli någon skillnad. Lovar dock att jag ska dra igång igen som vanligt när hösten kommer och man inte vill spendera lika mycket tid utomhus. DET var ett löfte :)
Idag har jag slutligen "läst" klart Eclipse.. ledsen är jag.. sårad.. kär och lite mer ledsen.
Varför jag är ledsen?

1. Boken är slut.. Har tillochmed börjat om med boken eftersom att jag inte vill sluta såhär. Hur ska jag klara mig så pass länge utan fortsättning? hmm.. det vet jag ännu inte. Funderar på att köpa Twilight i ljudbok också och sen läsa alla 3 böcker igen. Får nog bli så.

2. Varför går inte dessa böcker i den riktitning jag vill?

3. Varför finns inte Jacob Black i verkligeheten, skulle gifta mig med honom på fläcken.

4. Åter igen.. Boken är slut :(




Stranden

Har haft en helt underbar dag tillsammans med Anton och Nils på Byske havsbad. Har badat och kastat mig runt i de ENORMA vågorna! Lycklig var jag då ^^
Sen har jag självklart ätit en stooor mjukglass, gått runt i klänning, och solat.. varit helt fantastisk sommrig denna Sommriga dag! osch.. nostalgisk känner jag mig!

Har städat ut "gamla bettan" och tvättat henne så nu åker hon ut på försäljning! Någon intresserad? Lägger kanske upp annonsen sen ^^


Sola och Bada

Frida ringde just och vi ska ta och åka och sola och bada! Underbart! :)
Har inte solat och badat på hela sommaren (okej, ett litet dopp men det räknas knappt eftersom att det inte var sol och skönt ute;)
Aja, menmen ha en trevlig dag :)



Nys och Gäsp

Galet! Jag nyser och gäspar konstant omvartannant och har gjort ändå sedan jag kom hi till jobbet. Börjar vara dax att krypa till kojs (Tack och lov så jag får bukt i gäspningarna). Har glömt min Eclipse bok hemma tyvärr så ikväll blir det inget lyssna :(

Har umgåtts med Arvid hela dagen ocg framåtkvällen mötte vi upp lite annat trevligt folk och åt en underbar middag på  Nodo..mmh min mage sjöng glada sånger. Är fortfarande proppmätt!! :)
Imorgon fyller bror år. Måste hem och hämta hans födelsedagspresent eftersom att han ska firas på sommarstugan! Najs najs..

Ne gud.. jag säger God Natt!

En dag full med allt

Tänkte totaldissa bloggen idag eftersom  den gjort mig så mycket ont *host*
Men något tog tag i mig och sa "NEJ", så.. här är jag! :)
Har egentligen haft fullt upp hela dagen idag, och igår egentligen! Hämtade Anton på pojkdagis och vi kom inte därifrån förrens vid 1snåret. Så jag hoppade bums isäng, sov riktigt gott och vaknade upp till en ny dag (Bäst att förklara riiiktigt ordentligt ifall någon inte förstår.. ehm?)


Jag och Anton har sedan sprungit runt på stan och gjort ärenden

- Shoppat kläder från idépoolen (kläder som kommunen betalar till anställda) så nu har jag en ny jacka och ett par mysiga mjukisar :)

- Badbyxeinköp till karln

- xbox360

- Apoteket

- Systemet




Skönt att få en massa sånt bortgjort! Hursomhelst så åkte vi sedan ner till stugan och såg på Sherk 3 som jag hyrde igår men aldrig hann se. Nu när det är gjort ska jag nog passa på att gå och se Shrek 4 medans den är på bio. Älskar verkligen bio :)
Sen var det dax för en underbar tacomiddag hos Frida och Björn. På det blev det att åka och våldgästa Robin och åka och bada på Piteå havsbad. Riktigt trevligt men jag skippade badet idag. Var dock grymt sugen :) Nu börjar det kännas som att sängen lockar ganska ordentligt, morgondagen lär bli fullspäckad den också och den kommer ju tyvärr inte sluta upp i min egen säng så det är väl bara att passa på att njuta!

 

Hahah, upptäckte hur mongo bilden var nu men... tja.. jag bjuder på den ;)

Patetiska drömmar

Iblnad älskar jag hur patetiska drömmar egentligen är. Drömmarna sätter ihop 1000 intryck och saker från minnet så det bara blir ett stort hummel bummel!
Har ett  väldigt bra exempel från inatt.

"Jag bodde i en lägenhet tillsammans med min pojkvän Edward (Möjligtvis Vampyr/Varulv). Denna lägenhet låg i Jävre nere vid havet så vi bestämmer oss för att åka ut och hälsa på min familj ute på en Ö i skärgården. Vi tar bilen och kör över havet mot ön där vi ska tillbringa helgen. När vi kör förbi en utav öarna så blir Edward skräckslagen och säger att Lillith är i närheten. (Lillith är min största fieende som är helt bestämd på att jag ska dö).   Oturligt nog så sjunker båten (ja det är en båt nu) och jag simmar i panik mot stranden där min familj är. Vars fan Edward for har jag ingen aning om. Jag simmar mot land men skär mig på en massa vassa stenar som ligger precis under ytan så att man inte ser dom (Detta trotts att det är flera 100 meter djupt där, fråga mig inte hur jag vet det). Lillith simmar efter mig och det slutar med att jag kämpar med att försvara mig mot henne, jag gör en superspark som resulterar i att hon flyger långt bakåt och jag får extra fart in mot stranden. Hon tittar surt på mig innan hon simmar tillbaka mot land.
Jag berättar detta stolt och glatt för Edward som står på land, är inte alls arg på honom för att han inte besyddade mig. Sen ska Edward döda Lillith....
"

Resten minns jag inte riktigt
Hur som helst, faktorerna (som jag vet) att min hjärna används sig utav är:

- Twilight: Min pojkvän som möjligtvis är Vampyr och som rååkar heta Edward som är extremt överbesyddande. Desutom såg Lillith ut precis som Victoria och mina föräldrar såg ut som mr. och mrs. Cullen

- Supernatural: Lillith, farlig farlig. Detta var dock chockerande eftersom att jag inte sett Supernatural på väldigt länge

- Jävre: Lägenheten låg precis där våran sommarstuga ligger. Skärgården såg precis ut som den gör och jag skulle precis kunna säga villken ö Lillith var på och vad ön heter där mina föräldrar var på.

- Vassa stenar: Troligvis från mitt dopp på havsbadet då jag blev så förvånad över hur mycket sten det var under vattnet, väldigt vassa sådana också.


Knasiga hjärna.. ;)


Att jobba

Jag vet att jag haft utlägg om arbetet tidigare, men man kan aldrig få för många, eller hur?
Allt var verkligen så tydligt idag. Jag är sur och gnällig för att "jag är trött, jag ska jobba". Och självklart är det så jag känner. MEN.. jag skulle aldrig någonsin vilja byta och bli arbetslös igen, hellre timanställd än arbetslös!
Hur som helst, jag kom till jobbet med min vresiga attidyd men la på mitt "arbetsleende", hatar nämnligen när folk kommer till jobbet sura så jag har mitt fejk glada under mina dåliga dagar. Bytte av personalen som var här och förberedde mig på en dag i helvetet, ungefär!
Hux flux är jag på världens bästa humör eftersom att jag fått ett lyckligt välkommnande, ett sånt här som man sällan får. Det är sånna här stunder som man verkligen känner att "Gud, jag ÄLSKAR mitt jobb". Hur mycket jag än kommer klaga och gnälla över att jag ska till jobbet så ska ni, och framförallt jag, alltid veta att innerst inne så älskar jag det jag gör och jag GÖR verkligen något viktigt!
Kom ihåg det, alla underbetalda vårdarbetare! Vi är viktiga!

JAG ÄR VIKTIG


Plock från Filmhyllan #2


Var förbi Hemmakväll förra veckan och hittade dessa två. Kunde självklart inte motstå eftersom att dom:

1. Är Awesome båda två
2. Robert Downey JR. Det säger väl allt?

 

Bra Action - Humor - Robert Downey JR. ;)


Dagen går

Sakta men säkert går dagen förbi, inte en gnutta sömn har jag lyckats ta mig trotts det har jag haft ganska så trevligt ändå.  Åkte in till stan för att träffa Carro och Lottie, vi stötte senare på Diana och slutlingen mötte vi upp Arvid. Trevligt att träffa lite folk som man träffar allt för sällan.
Sitter just nu med dåligt samvete över att jag inte fixade en "bättre" mat än vad jag gjorde. Kände mig lat, trött och ensammen (anton är fortfarande på "pojk-dagis" som jag så fint kallar det). Blev lite deprimerad av tanken så jag köpte hem en färdig sallad som jag sen har ätit... dumma Jenny, gör något ordentligen någongång!
Har mest legat och kollat Scrubs hela eftermiddagen, försökt få lite sömn men har alltid störts av något. 3 timmar kvar tills jag ska fara, tror att jag ska pyssla med att föra över lie musik till telefonen eller något liknande, finns risk för mer Scrubs tittande!

Puss och Kram

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Sömnlöshet

Håller nog på att bli galen, jo så måste det vara!
Inatt har jag vaknat var 5 -10 minut och tittat på klockan. 1 enda gång under natten så vaknade jag efter en timme, annars var 5-10 minut!!!
Helt jävla sjukt! Har varit galet frustrerad och det slutade med att jag steg upp mycket tidigare än vad jag behövde. Hur jag ska orka med den här dagen och sen orka jobba igen är frågan. Ska försöka åka hem och sova ett tag! 

Dumma dumma sömn eller dumma dumma galenskap?
Dumt är det då...


Årets första

Äntligen har jag besegrat min feghet och tagit det allra första doppet för året. Riktigt riktigt skönt, mycket skönareä n vad jag väntade mig och då badades det ändå i havet! Innan dess så spelades det en del Vollyboll, mjah, man skulle haft ett bra bollsinne så att jag nu kunde skryta om hur suverän jag var men... hmm  ne inte alls så bra. Men kul var det iallafall! :)
Ungefär så mycket hann jag med innan jobbet.
 Kanske ska nämna att jag slöade bort all tid fram tills halv 4 i sängen och framför tv:n. Tragisk är jag, men riktigt slönt var det. Har ju desutom två säsonger osedd Scrubs att slösa bort min tid med, underbar, underbar bortslösad tid <3

Och efter denna minnst sakt trevliga kväll på jobbet så ska jag nu krypa till kojs och drömma mig iväg genom bokens värld till forks. Ha det gott alla ni andra! :)

Lättsamma ensamhet

Ibland älskar jag att vara helt ensamen. Allt blir så lättsamt.
Då får man äntligen chansen att bara ta saker som dom kommer.

Har ni några ovanor när ni är själva?
Jag har faktiskt en som jag tänkte nämna. Om jag är helt ensammen och vet att jag kommer förbli det ett tag så älskar jag att gå omkring i underkläder. Vet inte varför men det är en sorts frihetskänsla :D
Lite udda kanske? Vet faktiskt inte eftersom att ovanor är väl inte sånt man delar med sig av så ofta!


På tal om inget, jag för ett år sedan! Kan knappt fatta att håret mitt har växt ut så fort.. diggar dock den där frissyren ^^


Dagens Irritationsobjekt

Myggor, sjukt störande!
Efter att ha varit i Arvidsjaur och bokstavligen ätits levande utav myggor och knott så har jag nu ungefär en miiljon myggbett utspralade över hela kroppen. Det myggbett som är mest irriterande sitter under foten och triggas hela tiden när jag går. Tänk er ett konstant kliande under foten.....

Desutom, mygg är inte bra till något! Snälla någon, uppfinn ett sätt att utrota dessa! Då kommer jag nog älska dig i all framtid!

Eclipse




Bättre sent än aldrig, eller hur?
Vid det här laget har nog alla som är trogna, och mindre trogna Twilight fans sett denna. Bella måste nu välja om det är ett liv med Edward eller Jacob som hon vill ha. Hon slits fram och tillbaka i sina känslor och samtidigt så tycks något vara ute efter henne. Något så kraftfullt att Cullens och Varulvarna måste överväga ett samarbete.

Twilight sagan är en väldigt facinerande filmserie eftersom att EGENTLIGEN.. om man ska vara brutalt ärlig så är första filmen en tragedi. Men allt eftersom  tiden går och fler filmer kommer så blir dom bara bättre och bättre och denna är numera min favorit bland de 3 filmerna. Mer action (dock som tagit hänsyn till åldersgränsen så väldigt lätt action x), mer kärlek! Jag är i himlen :)


Nattivalen

Hemmkommen för ett x antal timmar sedan från den så kallade nattivalen i Arvidsjaur. En mycket trevlig kväll / natt med fest, Rosenström och dans, detta mixat med mycket skratt! :)
Hade väldigt trevligt, trotts att nattens sömn hade kunnat vara dubbelt så lång. För att undvika trängseln i tältet så tänkte jag "aaah sover i bilen, kommer vara jätteskönt" och ja.. visst, det var det. Men vid 8snåret så var det så varmt i bilen att det blev andningsproblem och utanför fanns knotten och myggen x)

Dock lite minus. Arvidjaurbor måste vara de otrevligaste människorna i detta land.. Dryga och otrevliga! Usch! Desutom så ordet "festival" (som jag antar att ordet Nattival kommer från) var att överdriva...

Vacker bild, not! But still ;)


Nattjobb

Har hela dagen försökt mig på att skriva ett mobilinlägg som jag misslyckats med om och om igen. Har väl inte ritkigt lärt mig min nya lilla fåån än.
Så jag passar på att kasta in ett inlägg nu innan jag som den nattarbetare jag är kryper isäng och väntar på att något ska ske. Ska dock hoppa i duschen först eftersom att jag är en lite rugguggla för tillfället och jag har fått alldeles för lite omsorg.

Dagen har spenderats med att få alldels för många myggbett när jag har klippt gräset och sen ätit alldels för onyttig mat. Har dock en morgondag att se fram emot. Ska nämnligen upp till Arvidsjaur och se på Björn Rosenström.. KOMMER BLI AWESOME!! :D

Komemr uppdatera om dess awesomehet efteråt, oroa er inte ;)



(gammal bild)