Fiskbullar

jag mötte upp Frida och Annica idag på korpen där vi tog oss ett Pump-pass. Kände att jag var den enda i gruppen som näst inpå är totalt oerfaren och visste knappt ut eller in. Tror dock att det tog ganska bra eftersom att jag har lite små problem med att lyfta armar och gå uppför trappor numera!

Åkte iallafall och kände ett enormt sug efter fiskbullar så kokade genast upp en burk som jag genast mumsade i mig. Har aldrig riktigt förstått varför alla är så anti fiskbullar. Tror att det har något att göra med denna eviga "trend" att så länge ordet fisk finns med så är det något som är äckligt! Detsamma gäller den eviga trenden om att hata skolmat. Förstår inte poängen... (Anderstorpskolan i skellefteå är dock ett undantag.. där var faktiskt maten äcklig, gick ju dock inte där tack och lov)

Slut på sånt kröjm..
Igår fraktade vi hem Antons bil som vi nu idag ska åka och köpa ett bateri till. Annars så fungerade den super. Behöver dock en ordentlig utstädning / tvättning / vaxning / polering innan jag vill köra den! Kommer bli kul att få köra lite annan bil, dock kommer jag sakna min lilla pärna!
Jag, Anton och Jecka ska in till staden då dom båda slutar Jobbet/skolan. Trevligt, ska försöka få mig en liten mjukglass då ^^

Yummii <3


Badrumsljud

Usch, högtalarna sm jag använder till datorn är verkligen kassa. just nu så är det "badrumsljud" i dom så att det låter som att det ekar. Sjukt. Behöver nog köpa nått nytt skulle jag tro!
Har suttit och spelat lite och försökt få tiden att flyga förbi, är sjukt trött men har av någon anledning bestämt mig för att inte gå och lägga mig. Vi hade tänkt frakta hem Antons bil ikväll och börja rusta upp den, blir att köra annan bil i sommar då ;)

Om någon är intresserad av en Mercedes-87 så är det bara att kontakta mig, den kommer åka ut på försäljning i veckan mest troligt!

Har av min mycket goda vän Anna Kwinnan Wikström lånat en bok. Ni ska veta att det inte är villken bok som helst nej. Det är böckernas bok Bibeln. Jag är inte troende utan ska främst läsa i forskningssyfte angående Supernatural (Man kan ana en viss besatthet det är jag medveten om) men också för att jag anser att religion är extremt intressant och ska någongång läsa hela bibeln. Just nu så är det Uppenbarelseboken som jag är mest intresserad utav. Duktiga jag!  ^^



Närkontakt - The fourth kind




Började se denna för ungefär en månad sedan men fick aldrig se den färdigt. Igår var det äntligen dax! Ville verkligen veta hur den slutade eftersom att den är väldigt intressant, även om man kanske inte riktigt tror på allt som sägs. Filmen är inspelad på ett väldigt intressant sätt där man ständigt pendlar mellan riktiga klipp som ska ha spelats in för flera år sedan och klipp från själva filmatiseringen av filmen. VÄldigt intressant pendling och man kan inte låta bli att skakas lite utav de "verkliga klippen".
Sen blir det som dom säger i början av filmen att, du väljer själv vad du ska tro på.
Vare sig om det är sant eller inte så måste jag säga att dom lyckats väldigt bra med att skapa en film som faktiskt kan få en att fastna! riktigt bra.

se gärna trailern nedan så får ni en liten innblick! Helt klart sevärd!

Trailer



Invictus




Någon som hört talas om den här (Förutom det jag skrivit?). Har fått för mig att den här filmen fått väldigt lite publisitet. Kändes då iallafall så igår när jag och Anton åkte för att se denna film. Den visas under kort tid här på den lokala biografen och ändå så var det bara jag och Anton i hela salongen.

Kan det vara något annat än dålig publisitet ?
Personligen så tyckte jag att den var väldigt väldigt bra så det kan ju inte vara därför?
Morgan Freeman är enligt mig en utav världens bästa skådespelare så.. kan ju inte vara det.
Nelson Mandela är väl inte heller en ointressant människa?


Små funderingar så dök upp under filmen.
Hur som helst, filmen handlar om Nelson Mandela, Rugby och hur han försökte ena de vita och de svarta i sydafrika. Verklighetsbaserad men har ännu inte satt mig ner och gjort någon resertch om vad som är sant och inte. Vädligt inspirerande film om en väldigt intressant man!

Ett litet kul fakta kan jag komma med!
- Cellen som finns med i filmen är den cell där Nelson mandela satt fängslad i under så många år
- När man frågade Nelson Mandela om vem som skulle spela honom i filmen så sa han att ingen annan än Morgan Freeman skulle få spela honom, och så fick det bli!


TRAILER


Bästa födelsedagen

Jag vet att jag klagat på min födelsedag än så länge men nu är det sp att jag fått fylla år lite nu innan! Har både fått födelsedagspresent av mamma/pappa och utav Anton! Är superlycklig!
Har fått skinnjackan som jag trånat efterså länge och av Anton fick jag EN NY MOBIL! Har den dock inte i handen utan ska hämta ut den om en vecka! Kommer bli supernajs!! :)
Ibland är det bra att vara jag!

Jag och Anton har haft ett par mysiga dagar på studan, varav innaktivitet.
Har varit jättemysigt med grillande, Supernaturalande, stan, bio etc! Har verkligen varit jätteskönt att bar umgås han och jag. Viförsöker ju göra så en gång i månaden iallafall! :)

Men.. Nu ska jag ta och skriva om filmen vi såg!

♥ Musik ♥

 

In flames - Delight and Angers

 

 

 

Sonic Syndicate - Denied

 

 

 

 


Dagens to do:

Ännu en dag, vaknade upp med en sedvanlig huvudvärk som plågar sönder mig. Tur att det går om efter en liten stund. Jag tänker inte komma och påstå att det kanske är migrän (trotts att jag tror det) eftersom att då kommer bara alla jag känner och påstår att jag är hypokondrisk. Så det håller jag för mig själv ;P

Idag:
- Skjutsa Anton på jobbet
- Betala internet räkningen
- Duscha
- Fixa tvätten
- Hämta Anton
- Hämta dator i stan
- Åka till stan med mamma och syster
- Supernatural

Några steg avklarade, några kvar. Det där är förövrigt en hel dag sysselsättning. Känns sjukt jobbigt men det måste göras. har haft sömnproblem i 4nätter så jag börjar vara lite sliten!
Behöver egentligen städa upp lite också men.... vi får se!


BILJETTER.. Check!

Yes! Äntligen så har jag bokat biljetter till Smygpremiären är Eclipse. Så den 30Juni 00.01 så ska jag och mina vänner åka och se den! Tjoho är jätteglad (Mest för att jag hann före alla småttingar) ^^
Har också fått lite tips om maraton innan, detta ska absolut tänkas på, återkommer om det lite senare! :)

Men allihopa, kolla med den lokala biografen, biljetterna börjar bli bokningsbara nu!
Piteåbor: Bio3an <--- Klicka för bokning

Bild


*Gäsp

Sitter egentligen och bara väntar på att få åka iväg till jobbet. Är riktigt riktigt trött och gäspar mest ikapp med mig själv. Hade faktiskt, pinsamt nog, varit ritkigt skönt att lägga sig under täcket och sova bort resten av dagen och vakna upp imorgon utvilad och klar för en ny vecka. Nu vet både ni och jag att så kommer fallet inte bli. Om en timme så åker denna gröna lilla mercedesen iväg mot stan och där stannar den ganska exakt 12 timmar. Sen tog jag på mig ett eftermiddags pass imorgon så jag hinner hem ungefär 3 timmar mellan passen. Jasi, vad säger man, jag gillar att jobba.... och tjäna pengar :)
Kommer dock vara helt slut imorgon kväll när jag hämtar Anton på jobbet, kommer mest troligt somna framför ratten men... Det är nog inte så farligt.. eller ?

Känns inte alls som att det är måndag imorgon dock.. Vet egentligen inte alls vaddet är för dag(Okej, kollade allmenackan för en stund sedan men innandess så visste jag inte).  Jobbigt med konstig veckorythm.
Är lite sugen på nötter.. borde nog åka och köpa.. eller.. ne.. har inga pengar..

Okej. känner att det mest blir svammel, jag lägger nog ner för nu!
Tjing

22 dagar kvar

Jag har väldigt lätt för att drabbas utav åldersnojja. När jag fyllde 18 så var en sådan dag och jag var skitledsen över att jag blivit så gammal utan att veta vad jag egentligen gjort utav alla år. Nu sitter jag här igen med en ny milstolpe, nämligen 20. Halvvägs till 40, en tredjedel av 60. Jag ogillar redan att fylla år, det ska väl komma när man fyller 30? eller 40?..
Om 22 dagar så fyller jag 20 år. Behöver tack och lov inte "Fylla år" med firande och dylikt då eftersom att jag är i Lund då men, det ändrar itne faktumet att jag inte längre kommer vara tonåring... tråkigt! Skulle lätt vilja vara 15 igen. På den tiden då man kände sig häftig för att man fick köra moped, man fick jobba för första gången på ett skit kommun jobb i 3 veckor. Man hade ännu inte börjat gymnasiet och hade inte fått alldeles för mycket ansvar, man var ju fortfarande "Liten". Nu börjar allt ansvar och vuxenliv.

Är nog inte så dramatiskt som jag får det att låta men... Ta mig tillbaka till 15 igen!



Jenny 15/16 år                               Jenny 23 dagar kvar till 20

Svårt att vara jag

 

Ne egentligen inte, men jag måste väl få lägga till lite kröjm var och varannan dag? (Oftast när jag kröjmar i rubriken så beror det på att jag har rubrikbrist)

Hur som helst, Anton ringde jävlat nu och vill att jag ska hämta honom lite tidigare eftersom att det var inge folk där alls idag. Så jag drar snart iväg och då plötsligt så gäller inte min rubrik lika mycket som innan. Varför det var "Svart att vara jag" var för att jag skulle hämta Anton kl7, skjutsa hem honom och sen köra TILLBAKA till stan för att komma till jobbet. Nu blir det iallafall en timmes pause mellan gångerna. Trotts att det är en kort paus så är den helt klart värd. Då hinner vi kanske se ett avsitt Supernatural. Underbara Lördagskväll :)

 

Jag har också något som jag måste försöka hålla koll på ikväll. Vad kommer nog senare idag ;)

 

Ha en trevlig kväll allesammans!

<3


Officielt.. GO!

Dax för ännu en jobbhelg!
Så det är bara att följa med vinden och hoppas att detta blir en toppenhelg i jobbsammanhang!
Har iallafall städat bilen! Anton ska vaxa den på söndag, super!

DAGENS GODA NYHET!
Supernatural har nu ÄNTLIGEN kommit. Detta brukar vanligtvis innebär att jag och Anton låser in oss och ser konstant tills serien är slut, men denna gång blir det andra bullar. Jag och Anton jobbar så mycket parallellt nu i helgen så det kommer nog inte bli så mycket tittande. Vi hann med 3 avsnitt nu innan jag for och jobbade och vi kasnke hinner med 1-2 st imorgon. Skönt att få ha kvar den lite!
Och nu vet jag vad ni tänker. "Anton kommer ju se medans du är på jobbet din godtrogna jävel".. men icket. Det har jag sett till. Har näm,nligen TAGIT MED DEN TILL JOBBET! Smaka på den ni!! (Okej, jag är kanske inte ritkigt så ond, jag försöker bara hålla den borta från mina snikna småsyskon som kommer se den i förväg annars och sen skvallra om vad som händer)

Ni får ha en UNDERBAR natt mina små kyklingar!





HÅRET VÄNNER! Håret.. Lite sugen på detta igen ;)


Största behovet: Dusch

Anton har tagit över duschen. Riktigt illa eftersom att JAG är i stort behov av dusch, av flera anledningar. Jag ska iväg och jobba idag och jag ser ut som att jag just badat i olja. Håret är helt fucked up. Men men får väl vänta ett tag då eftersom att planerna för dagen är att åka ner till stugan och tvätta/städa bilen. Lagomt roligt men det finns ett extremt stort behov utav just detta. Undra om vi har något vax på stugan?
aja, det blir ett senare bekymmer.
Resten av dagen hade jag tänkt försöka spendera tillsammans med Anton. Han har ju varit borta nu 2 dagar + att vi kommer knappt hinna träffas i helgen eftersom att vi jobbar om vart annat så att säga.

För tillfället så svälter jag. Både utav hunger men också hunger till saker som jag tyvärr inte får äta. Bullar,  kakor, mjukglass, chokladbollar.. Ja sånt som skulle förstöra allt det jag kämpar för. Det är jävligt tungt idag med andra ord men jag försöker kämpande att hålla tillbaka. Jag skulle dö utav samvetskval ifall jag fuskade. Som sakt, vissa dagar är det inte alls lätt. Kände nu tillochmed att jag tillochmed skulle kunna tänka mig Pizza, villket är extremt ovanligt.
Ge mig styrka någon.


 

jaa, det föreställer en mjukglass

Spelnörden i mig

I perioder så gillar jag att spela dataspel. Pendlar mellan ett antal favoriter:


Det klassiska tjejspelet?
Kanske, iallafall så blir jag lite nu och då helt fast i detta och kan då spendera timmar framför datorn. Fast i den lilla världen med påhittade människor! Just nu har jag tyvärr inte spelat på väldigt länge. Borde kanske ta upp det igen? Har ju ett antal familjer som nog säkert behöver tittas till lite :)






Diablo var faktiskt det första spel som jag egentligen fastnade för (Om man inte räknar med Den magiska biografen och Hugo förståss). Började spela det efter att min bror hade köpt det och jag hade suttit och kollat medans han spelade. Tyckte då att det verkade ganska roligt så jag provade och fastnade. Tidigare kunde jag inte ens tänka mig att spela något sådant spel. Hade ganska nyligt en DIABLO period, eller jag och Anton hade tillsammans så vi lirade detta spel ganska mycket. Detta har nu börjat dö ut lite. Tvivlar dock inte på att det kommer tillbaka. Längtar dock till Diablo 3 kommer ut. Kommer bli superspännande att se hur det kommer vara :)


Titan Quest.
Ett spel som i mycket liknar Diablo. Är supersugen på att ta upp det här spelet igen och börja om. Det är sjukt roligt och jag minns när jag började spela det. Det var typ ett boroende, spelade skitmycket jag och Anton tillsammans. Var jättekul! Är lite tråkigt att det "dog ut". Ska försöka peppa honom när hans dator blir lagad!







 

Och det här är spelet som är mest aktuellt i min spelvärld just nu. Heroes of Newerth. Ett onlinespel (har dock inte köpt det ännu, spelar på Antons användare. Ska dock köpa det så fort som möjligt). Skit roligt! Har spelat det sen i sommras så det har ju faktiskt hållit i sig väldigt länge. Har inte lagt det åt sidan ännu!

När jag tänker efter så tror jag att jag ska ta och köra en match innan jag ska hämta Anton på jobbet ^^

 

 

Nog Nörd prat...


Dagens irritationsobjekt

Denna gång går det till...... TADA  
Är det bara jag eller har världen spårat ut?
Varför ser varje butik man går in i som mormors garderob?
Tantiga, söndermönstrade och konstiga modeller?
Jag brukar inte vara någon som följer modet speciellt duktigt eftersom att jag anser att man kan lägga tid på så mycket annat men när man inte ens kan gå in i en butik och komma ut med en okej (t.ex) tunika så blir jag ganska irriterad.

MORMÖDRAR, SLUTA LÄMNA ERA KLÄDER PÅ VÅRA BUTIKER!!!



 

 

 

Låt mig också passa på att fråga varför gladiatorskor ska vara mode?

VARFÖR??

 

 

Ne, snälla, om någon har några anständiga kläder att sälja så kontakta mig-.-

 


Skönheten

 

Sitter här med en ansiktsmask jag aldrig provat förut.. sjukt skumt. Blir spännande att se hur det känns efteråt. Om jag har tur så förvandlas jag till en oemotståndelig skönhet;)

 

Fick just  ett lyckligt besked. Invictus kommer till den lokala biografen här i stan nu på måndag(!!). Blir deffenetivt bio till veckan då när löningen krypit sig in på kontot. ^^

Tänk vad de små sakerna i livet kan ge en stor push!

 

I övrigt så har jag och Anton varit iväg på shoppingtur och det var bara han som shoppade (Detta börjar vara ett vanligt fenomen). Han fick sig några ritkigt snygga tillskott till garderopen! Jäkligt roligt för han.


Trött tjej

¨Hemmkommen från diverse aktiviteter under dagen. Pojkvännen har lämnat mig för Viktor (Okej, nu var jag allt över dramatisk) men han har iallafall åkt upp till Luleå lite såhär spontant och hälsar på Nils och Viktor. Han kommer hem på torsdag så fram tills dess så är jag helt Loney.
Fick dock en "mysmorgon" med frukost på sängen och massage, kan det bli bättre?
Mer sånt :)
Skjutsade iallafall honom till bussen och han tog min dator med sig så just nu sitter jag (efter mycket krigande) på familjens dator. Har skjutsat och hämtat syskonen från sina fritidsaktiviteter också och har också hunnit med en shoppingtur där det innhandlades Vax, lampor till bilen och en lunch tillsammans med Anna.
Och tro det eller ej, men det var inte allt. Jag har också hälsat på hos Frida och följt med och grillat. Känner mig dock extremt trött så vi får se om jag återvänder. Skulle var skönt att däcka på soffan ett tag.
Först och främst så ska det tillagas middag nu, känner mig lite småhungrig vid dethär laget!



btw.. har tagot en massa bilder som ni inte får se eftersom att.... MIN DATOR ÄR I LULEÅ.... damn...


GI metoden i sommarvärmen

Inte alltid en så bra blandning om jag får säga det själv. Det enda man går och tänker på är mjukglass och andra godsaker som man tyvärr inte får äta. Igår var jag fast besluten om att jag skulle sluta inom en ganska snar framtid, men när man sen vägde sig idag så är jag - 1kilo till (- 2.5 totalt). Men andra ord så är det bara 3 kilo kvar tills jag klarar av min och Fridas "innan sommare-deal".
Så jag bestämde mig för att iallafall försöka bita mig fast vid Gi:n ett tag till trotts att jag är spyless och bara vill ha mjukglass. Längtar till löning då jag ska köpa sommar gym kort. Då blir det träna!!! ^^

Är ganska pinsamt att säga men jag har väldigt nyss vaknat för andra gången. Har ju transporterat mig från jobbet men då blev det raka vägen isäng igen. Hade verkligen inte sovit bra inatt men nu fick jag sova ut. Känns skönt att ha några lediga dagar nu, trotts att detta innebär arbete hela helgen!

Vad jag ska göra idag vet jag ännu inte. Ska försöka ta mig ut i solen och sluta sitta inne. ^^

Vitlök

Vitlök, underbar krydda men är just nu lite smått irriterad över att:
1. Det luktar på mina fingrar
2. Smaken försvinner aldrig ur munnen.

Hur kan det egentlgen komma sig? Jag har tvättar och tvättar och borstat tänderna MEN fortfarande så både luktar och smakar det. Sjukt störande.
Iallafall så var det ganska livat inatt medans jag jobbade. Det var Crusing i stan så alla idioter var ute och skrek. Så mycket sömn blev det inte. Ska iväg och jobba inatt också så då kan man ju alltid hoppas att det är lugnare ute iallafall. Ser grymt mycketfram emot 27Juni då jag får lönen för den här månaden. Den kommer vara riktigt najs att titta på ;) Ska ju tyvärr spara mycket utav pengarna inför framtida flytten. Spännande!!
Finns dock en hel del som jag vill köpa just nu.

- Skinnjacka (har lovat mig själv att om jag har minst 1000spänn kvar den här månaden så ska jag gå och köpa en skinnjacka jag hittade tidigare. En äkta skinn)

- Sommarkort på korpen (Extrapris på gymkort, både jag och Anton är grymt taggade, skönt att hålla igång gymmandet i sommar, jobbar ju i stan så jag har ju nära till gymmet)

- SOMMARBYXOR!! (Har inga shorts eller kortbyxor, helt galet!!!!)

- Hårklippning (Det är redan bokat, 1 Juni får jag ÄNTLIGEN klippa mig igen)

- Ny hårfärg (Vilken hårfärg? vet inte, tips någon?)


Jaa, lite sånt! Längtar iallafall till löning! :)

Sommarväder

Oj vad underbart. Äntligen är sommarvärmen här!
Jag och Anton blev på förmiddagen upplockade utav Olle för att åka och käka Lunch i stan. Supermysigt och vi valde att sitta ute i solen. Är så skönt att äntligen kunna göra sånt.
Ska iväg och jobba ikväll vilket suger. Mina kära vänner ska festa och jag känner mig lite utanför och ledsen över att jag inte kan vara med. Men men får tänka posetivt så långt som det går *Pengarpengarpengar*.
Måste dock säga att det kommer kännas som slöseri med vackert väder att sitta instängd på jobbet. Blöörk! Har inte ens egagerat mig i att fotogarafera utomhus idag. Dumma dumma jag.

Och btw... någon som sett mina solglasögon??
I need them

 

Ful bild men vetni vad? Orkar inte engagera mig i det heller. Har dock ett nytt linne på mig idag som jag småskryter om lite nu och då! :)


Fight Club



När jag gjorde listan över världens 10 bästa filmer så fanns ju denna med på listan. Hade aldrig själv sett den så när jag hittade den i affären så slog jag genast till. Har ju alltid tyckt, av det lilla jag sett, att Edward Norton är en riktigt duktig skådespelare.
Filmen var helt okej, men tror att jag gick in i den med lite för höga förväntningar. Kan dock tänka mig att när den kom för 11 år sedan att den var väldigt ny. Fanns nog inte många andra filmer som slutade på samma sätt som denna gör. Har ju dock nu sett alldeles för många filmer med sådana här slut så jag räknade ganska tidigt ut hur allt låg till. Sånt är aldrig roligt.
Men, absolut en helt okej film!


Monty Python's: Holy Grail




Ändå sedan jag såg "Life of Brian" så har folk tjatat om att man måste då också se denna film.  Nu fick jag ett litet ryck och köpte den igår. Humor, i en klass som inte riktigt går att förklara. Lite överdrivningshumor. MYCKET roligt men inte alls i klass med Life of Brian. Fruktansvärt skådespeleri men det är ändå så pass roligt att man inte tänker på det!


Urk och blä

Usch, har haft några dåliga dagar men känner mig lite bättre idag. Sitter här nyduschad och redo att ta tag i dagen. Ska iväg till stugan och äta middag med familjen + gäster. Jag och Anton tänkte slänga ihop en Gi choklad kaka innan. Håller tummarna att den kommer bli god.

Vetni?
Jag fick födelsedagspresent av Anna häromdagen och gissa vad det var?
JELLO <3<3
Av detta ska det göras Jello shots, längtar tills det är dax för detta! <3

 

Idag iövrigt blir det nog bara slappt. Jag och Anton pratade om att åka och fiska?

Vi får väl se vad dagen har att bjuda på. Nu tycker jag att det är dax för frukost! ^^


Fullspäckad dag

Har just vaknat och grämer mig lite över dagen som kommer. Särskillt första delen av dagen som bara består utav tråkigheter

Dagens planering:

- Frukost. Ja, även denna enkla lilla del börjar kännas som ett Helvete. Jobbigt att äta feta frukostar varje morgon som oftast behöver stekas... *suck*

- Städa. Lovade mamma att städa nedervåningen

- Fixa tvätten. Dax att vika all tvätt som tvättades igår.

- Lunch.. eller nått.

- Stan för att hämta familjens dator som lämnades in på reparation igår. Passar även på att skjutsa Anton till jobbet när jag ändå håller på.

- Middag med Anna. Yes! Äntligen något trevligt. Får väl vandra på stan ett tag sen. Ska man ta sig till gymmet tro?


Lyckades ta mig till gymmet igår. Var riktigt nöjd med att äntligen komma igång med det igen. Var över en vecka sen senast. Om det blir gymmet eller promenad idag har jag inte riktigt bestämt ännu. Aja men ska ta tag i dagens planer redan nu så det blir kväll snart!
Sooo long!

Promenad genom stan

Eller... host.. stad, det var kanske att ta i. Menade egentligen byn. Jag Anton och Pappa gick runt byn ett varv. Lagom lång och nyttig promenad. Blev inte av något gymmande igår dock något annat trevligt. Var förbi hemmakväll för att fixa Supernatural sessong 4. Den fanns inte inne men den underbara personalen på Hemmakväll fixade en specialbeställning till mig så yeey.. kommer få den snart <3
Köpte därimot första sesongen utav Scrubs. Den är numera slut så jag vet inte riktigt vad jag ska titta på senare ikväll.

Låt se, vad mer händer i mitt liv?
Jo måste säga att GI:n artar sig väldigt posetivt. Ett kilo minus! 4 kvar :)



Har även lite hårfärgfunderingar. Ska iväg och klippa mig 1 Juni och ska sedan färga håret. Ser riktigt riktigt hemsk ut just nu. Frågan är hur jag ska färga håret. (Bilden ovan är en misslyckad färgning, saknar det dock ibland xD).
Någon som har något förslag på färgning?

Hem Ljuva Hem

Det känns verkligen som att jag inte spenderat någon tid alls här hemma den här veckan. Är riktigt riktigt trött och orkar knappt göra något alls. Har dock bestämt att jag ska hinna en sväng förbi gymmet innan jag slutligen däckar och sover i ungefär 24 timmar. Hoppas att enegrin kommer tillbaka då. Igår blev det kanske lite sent också så det kan vara den tröttheten som spökar. Jag var nämnligen på tjejkväll där vi kakade grönsaker och snackade skit. Ja sånt är väldigt roligt och alltid kul att träffa gamla vänner.

Dessa brudar spenderades det kvalitetstid med igår:)

 

 

Sen har jag en annan väldigt rolig sak att berätta. Sitter här och hoppar och stuttsar i stolen av lycka eftersom att jag precis bokat biljetter till Lund. Ska och vara med när en klasskamrat och mycket god vän från högstadiet nu tar studenten.. Kommer bli asroligt tror jag. Jag åker den 12:e Juni och blir borta till den 15:e Juni! Så jag blir borta på min 20 års dag! Aja kommer bli GRYMT!! :)

 

Arvid, som jag ska besöka i Lund!

Saknar dig^^


Ett liv på slottet

Godmorgon allesammans!
Själv har jag varit uppe ett tag nu. Ska jobba hela dagen.
Känner mig lite sliten, det har varit en lång vecka som nu sakta men säkert lider mot sitt slut. Har dock en massa ny inshoppade kläder som jag måste ta och visa senare när jag kommer hem. Kände att jag behövde lite somriga kläder i garderoben.
Igår jobbade jag kväll och stack sedan vidare till Joakim för att "säga hej" på hans 20års fest. Mycket trevligt och högljut måste jag säga, upplever man det så eftersom att man är nykter? Nah knappast! :)
Dom verkade iallafall ha trevligt så jag begav mig hemmåt vid halv 11 för att i stilla ro lägga mig och sova! Var väldigt skönt. Och som jag sa tidigare så är jag uppe och far nu igen. Ska jobba och sen hämta Anton hos Jocke, få se om han mår prima dagen till ära!
Middag på stugan och en kanske tjejkväll ikväll. Känns otroligt tungt eftersom att det är ännu en arbetsdag imorgon men ja, det är ju så trevligt så man kan väl inte annat än säga Ja tack. Ska höra mig för och se om det blir av!


Catch me if you can




Eftersom att min favoritskådespelare Tom Hanks var med i denna så känndes det som en självklarhet att se den. Har hört mycket gott om filmen från andra som sett den. Den var faktiskt riktigt bra. Handlar om en pojke (Leonardo DiCaprio) som efter föräldrarnas skilsmässa rymmer hemifrån och lever som bedragare, en mycket bra sådan. Tom Hanks spelar polisen som sätts på uppdrag att fånga denna bedragare. En sann berättelse som är väldigt spännande att följa.

(kort och gott idag) :P

Sista kröjmande inlägget

Yes, här har vi ännu ett sånt här: Hej det är synd om mig inlägg. Anton är på jobbet så jag har ingen att mata med mina ååååhh.. jag har så ont så nu ska DU få läsa detta!
Såhär är det, jag har huvudvärk och en konstig smärta i hela kroppen,. VARFÖR?
Usch jävla skit, nej ska ta och sluta gnälla nu! Ska försöka piggna till lite, ska strax iväg på jobbet igen!

SÅHÄR snygg är jag när jag är sjuk..........


Dumma dag

Har, som ni kanske tidigare kunde läsa, haft en riktigt tung dag. Har varit konstant trött och sovit bort stora delar av dagen. Åkte för att gymma med Olle på eftermiddagen men det slutade med att vi gick på stan istället. Tur var väl det eftersom att jag numera insett att jag är sjuk, dumma dumma sjuka.
Hade lite feber och är allmänt hängig. Är dock på jobbet ändå eftersom att det komms på alldeles försent. Hoppas på en soft, frisk dag imorgon!

Förlåt för tråkiga inlägg idag...


Sömn

Vet inte om jag sovit dåligt inatt, men jag tror iallafall inte det. Har inget minne utav att jag i vanligt ordning vaknat flera gånger i timmen som vanliga nätter. Så alltså borde min sömn varit ganska okej. Då är då frågan: Varför är jag så jävla trött?
Skulle nog antagligen kunna somna här och nu där jag sitter. Kommer bli en tung dag, mycket att göra och stressen klänger sig fast och drar ner mig i ett medvetslöst tillstånd. Nej hujedamig... hur ska jag orka med?

Lasse Gustavsson - Att tro på sig själv

Har ganska nyss kommit mig från föreläsningen som hölls utav Lasse Gustavsson. Den handlade mycket om självkänsla, om att tro på sig själv och signaler. Mycket intressant och mycket tankvärt. Har nu under de lugnare stunderna här på jobbet suttit och reflekterat över vad som sas. Det är något man borde gjort oftare. Varför gjorde man inte det när man fortfarande gick i skolan, reflekterade. Man blev ofta ombedd att "reflektera" över lektionen. Gjorde man det? Nej..
Känner nu att det faktiskt är väldigt givande att verkligen tänka. Sakerna får en annan mening och en så mycket djupare betydelse då. Hmmm.. ne nu låter jag bara.. konstig?

Hur som helst. Han fick mig att tänka över mycket om mig själv. Hur jag bemöter folk, hur jag ställer mig i en diskution, vilka signaler jag sänder ut. Hur man, i teorin, bearbetar något som finns inom en. Sådant är jag dålig på och jag hoppas att jag kan ta lärdom av allt han sa.

Om ni alla där får chansen att se honom så tycker jag deffenetivt att ni ska göra det.
Jag hoppas jag är en erfarenhet rikare. Man behöver sådana stunder ibland!


Lasse Gustavsson


Iron man 2




Som jag skrev så hann jag med ett biobesök under helgen. Det är alltid en trevlig underhållning. Denna gånge så blev det Iron man 2. Som jag förvänade mig efter trailern så var filmen kanske inte riktigt super. Första Iron man filmen chockerade mig. Trodde den skulle vara lite barnslig och töntig när den istället visade en häftig actionfilm som gjorde att jag som tittar kunde känna att detta skulle kunna hända.... kanske! Fick mig att tro på historien. Sånt gillar jag med film. Att en film är helt otrolig, overklig men ändå kan få tittaren att faktiskt tro på historien. Iron man 2 var precis, tvärt emot. Det var en okej film Men... Mer barnslig, fick mig inte att tro på historien och den kändes lite allmänt utspårad. Fatta mig inte fel. Det var en helt okej film men besvikelsen kändes lite mer eftersom att första filmen verkligen var kanon.
Robert är en superduktig skådespelare trotts allt och han räddar filmen ganska mycket. När jag väl smält besvikelsen så kommer jag nog kunna påstå att den är ganska så bra.


Återvänt från det döda

Hoh.. Längesedan nu.  Vet knappt vart jag ska börja.
Förra veckan så jobbadets det en hel del varav jag inte haft varken tid eller ork att sätta mig och skriva några rader här. Såhår såg det ut under Veckoslutet.

Torsdag:

Jobbade hela dagen. En riktigt rolig dag. Tycker alltid det är roligt att få jobba dagtid lite nu och då eftersom att jag mestadels jobbar natt. Hursomhelst, efter det så åktes det på gym för sista gången den veckan och sprang sen omrking på stan. Kände mig dock mest ivägen för mina kära shoppingvänner eftersom att jag både var trött och orkeslös. Blev en tidig kväll så snart jag tog mig hem.

Fredag:
Steg upp tidigt, packade och körde ner mot Skellefteå. Där blev det Lunchande på Subway och sen shopping tur med Anton. Alltid roligt att ha med honom eftersom att jag inte dirrekt är ett fan av shopping. Han var också den enda av oss som hittade något. En riktigt snygg sommarjacka så han var glad och nöjd. Närmare eftermiddagen så åkte vi till Hotell Aurum där vi skulle tillbringa helgen. Vi hade ett jättemysigt och fint hotellrum (Tyvärr glömdes kameran hemma... FAN!). Efter en mycket god middag så åkte vi för att möta upp några vänner till Anton + Jens! Supermysig och trevlig kväll med Singstar, film, skratt! Jätte trevlig Valborgsmässoafton som avslutades med promenad tillbaka till Hotellet.

Lördag:
Våran "Soft-dag". Efter frukost återvände till till Hotellrummet och sov/Segade vid Tv:n några extra timmar. Var skönt eftersom att det blev ganska sent kvällen innan. Sen så var vi och kikade in relaxavdelningen där det tillbringades åtskilliga timmar med bubbelbad, bastu etc. Superskönt och mysigt. Älskade allt skum i bubbelpoolen! :D Sen återigen middag + Biljard (Jag vann,Yeeess). Det blev också ett spontanbesök på biografen där vi såg Iron man 2. Vad jag tyckte om den kommer strax.

Söndag:
Neej, Sista dagen. Jag och Anton lämnar med sorg vårat älskade Hotellrum. Jag har dock inspiration till ett blivande sovrum. Spännande va?
Vi tog vårt pick och pack och begav oss vidare söderut för att hälsa på Antons bror med familj. Väldigt trevligt, som vanligt! Slutade med att natten spenderades där. och det blev åtskilliga timmars tittande på Supernatural sessong 3 (Som vi innförskaffade under helgen). Närmare bestämt. Sessong är numera färdigsedd efter den kvällen *suck* Måste iväg och innförskaffa fjärde sessongen.

Måndag:
Åter till verkligheten. Åkte hem från Antons bror vid 08.00 snåret och har sedan dess pysslat på med diverse saker. Vi har bland annat inlett våran GI tid så numera äter vi inte Kolhydrather. Kommer bli jobbigt och kommer vara extremt trött. Men man kan bita ihop under en månads tid? Snart sommar och då behöver man ju lite beachkropp ;)
Har gjort ett antal ärenden i stan och ska snart iväg på föreläsning. Ska se Lasse gustavsson, brandmannen som brann inne.. vet inte så mycket mer om honom men lät väl lära mig mer ikväll! Har även blivit utringd på jobb så måste skynda mig mellan föreläsningen och  jobbet. Blir mycket jobbande öven denna vecka, hela 5 dagar! Känns skönt att det blir bara mer och mer :)

 

Lasse Gustavsson, mannen som håller i föreläsningen ikväll. Kommer nog bli väldigt intressant! :)