Korpen

Såja, hemmkommen från ett lagomt hårt träningspass. Sitter och kruvar lite lagom för att vakna imorgon då jag glömde stretcha, kommer få lida av detta senare.
Lite skönt att få röra på sig och göra något av dagen istället för att ligga hemma bakis och tycka synd om sig själv.

Imorgon så har anton sin första dag på jobbet så ska skjutsa han dit och sen åka hem och krypa under täcket igen.. ;) Kommer bli makalöst skönt!! ^^

Monsters VS Aliens





Hört dåliga rykten om den här filmen. Att den ska vara riktigt kasst och dylikt. Det kan nog vara därför, att jag gick in i den med dåliga förväntningar, som jag tyckte att den var ritkigt bra för att vara en "NY" film. Med detta menar jag bara att jag tycker att de flesta av dagens filmer som görs till barn egentligen är riktigt kassa. Det är inte som på den tid då jag växte upp (Yes, där fick jag det att låta som att jag vorde 85 år gammal).
Men jag fick skratta gott åt många schener i den här filmen och när den väl var klar så skulle jag nog kunna se den en gång till, villket är en bra grejj :D

Den handlar iallafall om Susan som ska gifta sig med sin dröm man när hon utanför kyrkan träffas av en metiorit. Hon förvandlas då till en super lång kvinna (?) och förs iväg av regeringen för att låsas bort från verkligheten.


Kort och gott helt enkelt, behöver man veta mycket mer än så är ju frågan ;D

Hunger

Har vaknat hungrig som ett djur. Men känner att jag lika gärna kan hålla ut tills det är middag. Gårdagen slutade inte riktigt enligt mina planer. Jag och Anton hade bestämt oss för en tidig kväll så vi kröp ner under täcket vid halv 9 och satte igång Benjamin Button. Efter ett fåtal minuter så svänger en bil upp på gården och innan jag vet ordet av så sitter jag i den bilen påväg på förfest. GALET SPONTANT för min del ;O
Hur som helst, jag var skitsnygg (haha ibland måste man få säga så också) med vackra lockar och mina lösögonfransar, vi rökte vattenpipa och drack gott. Utgång blev sedan och vi hamnade på ett vääldigt dött Pentryt, kul var det dock iallafall.
Låt se, vad mer?
Jo, jag sålde min själ till en frikyrka för en bulle och vi hamnade på efterfest hos någon, minns inte namnet, utanför staden. Var hemma i sängen runt 5.
Lyckat och trevligt måste jag säga. Är glad att Olle och Frida lyckades övertala mig till denna kväll ^^

Idag kommer bestå av gym (Mest troligt) och hämta alla mina grejjer hos Frida.
Håller tummarna för gym eftersom att jag tjockat mig som en gris hela helgen (Munkar, Cola, Hamburgare, pommes, mm mm mm).




GODMORGON VÄRLDEN
Sliten men lycklig

Hej... världen!

Okej.. som sakt, gårdagens händelse var lite galen och gick tyvärr (som förväntat kanske) snett. Blev ingen konsert*Svordommar* eftersom att vi glömde bort en väldigt viktigt detalj.
Iallafall så blev det iallafall IKEA, Skopunkten, Candy world, Alko och lite annan småshopping på andra sidan gränsen. Dock så kan man väl påstå att det var lite surt ändå. Hur som helst hade vi det trevligt. ^^


!SHOPPING!



Okej, dessa är inte mina (Dumma Jecka köpte dom först) Men jag tänker minnsan låna dom :D



Lösögonfransar och Parfym med Vanilj doft ^^



BUBBLIZZ



and ofc....  ;)


Sen lite annat smått!
Men som sakt, inge Sonata Arctica!

Hej då världen

Nu ska jag och Kära syster äntligen få se Sonata Arctica (tror vi), haha lite smått galet x)
Så nu ska det hoppas i duschen, fixas till och sätta sig i bilen, en lång resa väntar! Kommer nog dock bli skitkul (Om inte mina farhågor besannas och vi krockar med mamma och pappas bil så att vi aldrig mer kan komma hem.

menmen.. nog pratat.
Ses imorgon!


Pocahontas Vs. Avatar



 

De flesta har nog redan sett detta men jag ser det som ganska underhållande iallafall!

Avatar = Något vi alla sett tidigare, fast i nytappning ^^


Solsken?

Detta förvånar mitt öga. Solen skiner som aldrig förr och himelen är nästan för blå för att tittas på! Detta brukar ju vanligtvis (under vinterhalvåret) betyda att det är svinigt äckligt kallt ute. Detta är något som återstår att ses senare.

Men, "Hairspray" igår. Skit duktiga var dom. Hann bli lite smått förälskad i han som spelade mamman!
Dom hade gjort ett riktigt riktigt bra jobb där Estet 3orna på Strömbackaskolan! :)
Svälter just nu lite smått men försöker vänta på att pojkvännen ska vakna så att vi kan äta frukost tillsammans. Är så tråkigt att äta själv!


Framtiden

Framtiden


Alice in wonderland -
7 dagar kvar

Yes. Det är väl en rolig grejj som jag faktiskt ser fram emot riktigt mycket. Älskar att gå på bio. Jag antar att man får försöka ha roligt åt de små sakerna :)


Sista ansökningsdagen till Universitetet - 50 dagar kvar
Ett  av dessa tunga beslut som ska tas. Jag läser dagligen om utbildningar men tycks aldrig riktigt komma på vad det är jag egentligen vill studera. Det är jobbigt och det här beslutet kommer bli riktigt svårt att ta. Jag vet dock att det är något som jag måste göra pga arbetsmarknaden idag. Klarar inte av att måsta gå som arbetslös under någon längre period. Behöver något att sysselsätta mig med och då kan jag lika gärna återgå till skolan. Längtar faktiskt tillbaka.

Min och Antons 2års dag - 55 dagar kvar
Yippey :)

Min 20 års dag - 110 dagar kvar
Detta närmar sig med stormsteg *Panik*
Inte vill jag bli 20 inte. Jag vill inte bli stor (Pippi Långstrump syndrom?). Jag vill kunna vara barn och inte behöva ha så mycket måsten i livet...

Sommarjobb 2010 - ca 115 dagar kvar
Yes... pengar here I come!

Flytt hösten 2010
Mest troligt så kommer Umeå bli mitt nya hem. Om jag nu tar mig in på ett programm som jag ännu inte vet vilket det är. Ser fram emot detta!





Så ser det ut.Känner mig nervös för vad som komma skall!
Vi får hoppas på det bästa.
Idag har jag varit uppe med tuppen och hängt i staden på en massa ärenden. Ska ikväll iväg till staden igen för att tillsammans med Frida gå och se föreställningen Hairspray som några elever på det lokala gymnasiet satt ihop. Kommer nog bli riktigt skojj. Har sett filmen hairspray och den är faktiskt riktigt bra! :)
Så det är mina planer för kvällen.

Vad är dina planer?





Filmen Hairspary där bl.a John Travolta medverkar



"Alice in wonderland" fan event!

Det är nu bara en vecka och några få timmar kvar tills jag kommer sitta bänkad på biografen för att få se denna efterlängtade film. Kan knappt bärga mig!!
Den 19 februari så samlades folk i mängder i L.A för att titta på Alice in wonderland fan event. Detta sändes också live via Filmens Myspace sida. Om ni som jag missade detta så kan jag här bjuda på lite bilder! ^^


 

 

 

Någon mer som redan nu bokat biljetter till filmen?





Nyheter om "Pirates of the Caribbean: On strangers tides"

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides just took a turn for the better – Ian McShane is now locking in a deal to play the movie’s villain, Blackbeard.If he signs on, he’ll play opposite Johnny Depp’s Jack Sparrow as the dastardly baddie that Jack will need to face off against on his quest to locate the Fountain Of Youth.With Penelope Cruz already setting sail, director Rob Marshall is slowly filling his ship as he prepares to shoot this summer.We have just one regret about McShane as Blackbeard in such a family-friendly franchise. He won’t be able to deploy the lyrical, filth-studded swearing he enjoyed on Deadwood…





Källa : http://www.empireonline.com/news/feed.asp?NID=27105

Spännande nyheter, trotts att denna skådespelare är för mig helt okänd. Men skönt att dom är pågång :)

Goderafton

Sitter i lugnan ro med en låång spellista musik upplagd som nu fyller rummet med ljud.
Vet egentligen inte vad jag ska göra utav den här kvällen, men skulle gissa på att jag ska försöka komma isäng rätt så tidigt eftersom att Anton ska iväg på ett möte imorgon bitti och det blir ju jag som skjutsar han ^^

Umgicks som sakt med min gamla goa vän Diana igår ikväll. Trevligt! Vi träffs ju så sällan!
Taket blev aldrig riktigt färdigt igår så det har blivit avslutat idag. Vilket jävla skitjobb som tog forever att göra. Skönt att det äntligen är klart nu!

Precis innan jag klippte mig |  Strax efter att jag klippt mig |                Idag

 

Kom att tänka på en sak.

Håller ju som bekant på att spara ut mitt hår igen, inte för att jag var missnöjd när jag klippte av allt men bara för att lixom. Har faktiskt hunnit en ganska bra bit. Det jag kommer sakna är ju att det är så lätt att fixa frisyren som korthårig. Har ett väldigt spec hår som är för glasigt och "halt" för att kunna göra något när det blir för långt. Tråkigt men sant!


Snööö snö snö

Yes. Börjar inte alla vara helvetes less på det nu?
Det är iallafall jag.
Jag och Anton har idag fått uppdraget att skotta av garage taket. 1/5 meter snö ca  och riktigt brant. Har inte ramlat ner ännu (dock hoppat med mening) men jag kan nästan slå vad om en hundring att jag kommer ramla ner och skada mig som fan :P Det skulle just vara så typiskt mig.

Just nu har vi paus, vi har hunnit ungefär en 3djedel nu, men jag hoppas verkligen vi blir klara så snart vi säter igång igen. Blir vi det så ska jag springa (kanske inte bokstavligt för jag suger på att spinga) över till Diana och umgås lite^^

Annars är det en bra dag eftersom mitt nyårslöfte går frammåt.. yesbox ni hörde rätt! Snart är jag fit som en groda som inte fått mat på två sessonger!

Puss och kram på er!

Battle Royale




Jobbar på en ny mall som ni ser, ej färdigutvecklad ännu :P

Så, Battle Royale.
En skolklass skickas till en öde Ö där deras uppdrag blir att döda varandra, tills det bara finns en kvar, Vinnaren!
Lite smått trög film på sina ställen. Skrattade en del åt "fula dödar", tröga onskefulla skratt och svarta rutor som talar med barnen!
Det ska vara japanerna att hitta på något sådant <3
MEN... tyvärr, är den inte så bra som jag minns att den var. (Kanske bara är jag som lessnat och växt ifrån filmer av detta slag)

Så nej.. Inget man behöver slösa bort två timmar på :)

Söndagsmys?

Nah, inte varit så mysig dag. Kan bero på att jag nog vaknade på den så kallade "fel sida" idag. Vettetusan varför. Kom mig inte ur sängen förrens halv 3 (Hade dock legar vaken sen 10 ungefär).
Tänkte faktiskt inte bli så långrandig idag. Jag och Anton ska se Battle Royal med min lillasyter ikväll. Blir nog inte alls mycket mer efter det skulle jag tro!

 

Snart ett år sendan jag var i Cypern

TA MIG TILLBAKA!


När mörkert faller





En helt "okej" svensk film (Detta brukar ju vara ytterst sällsynt, att svensk filmindustri faktiskt lyckas göra något "okej" menar jag). Tyvärr så kan jag inte komma över känslan av att detta är något man borde sett i skolan. Mer en lärofilm än en underhållningsfilm.
Varför?
Jo, eftersom filmen andlar egentligen om sunt förnuft. Alla människor vet innerst inne att man inte misshandlar, mördar och hotar andra människor. (Tyvärr så existerar dessa människor ändå). 

Man får helt enkel följa 3 separata historier.
1. Invandrarfamilj där ena dottern räknas som "horig"
2. En familj med en hustrumisshandlare
3. Människor som lever under hot.

Trotts att historierna är väldigt bra och "lärorika" (som det hade kallats om jag hade sett den innanför skolans väggar) så är skådespelet tyvärr väldigt kasst och inte alls övertygande. Tyvärr måste jag säga.

Lördagsmyyyyyys

.... eller nått liknande.
Känner mig ovanligt snäll idag, vet inte varför. Har väl vaknat på "rätt sida" i guess.
Hade nog dock önskat att min läpp var helt frisk idag men icket. Mycket bättre men inte bra. Får dock för mig att läkningsprocessen är igång eftersom det kliar som faan! x)

Nog prat om min omtalade läpp. Igårkväll hann vi med städning här. Grymt skönt eftersom att nu kan man andas här inne utan att drabbas utav hyperstress.
Idag har vi blivit bortbjudna på middag hos Kwinnan. Riktigt spännande att se vad hon har att bjuda på idag ^^

♥Give me Summer♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Stolt Jenny

Ni vet buggen som fanns på kommentars sidan?
Jag lagade den HELT själv *happy face*
Tog ett jävla bra tag att lokalisera felet men jag lyckades ^^
Skönt att ha det fixat.

och nej, jag är inte mycket vackrare idag. Men idag måste jag tyvärr gå ut.. brrr.. håller nog på att bli folkskygg tror jag. Jag och Anton ska iväg till stan på några ärenden.

För en vecka sedan beställde jag en korsett på Tradera som kom för någon dag sedan. Skitsnygg och allt, men inte riktigt vad jag hade väntat mig. Ska visa den någon gång senare! ^^

Har egentligen inte alls mycket att skriva om just nu, men vem har det på morgonen?
Tänkte bara skyta om hur duktig jag var ;)



eller btw
1/5 vecka kvar nu ;)

Musik - P!NK

P!NK - I dont belive you

 


Supernatural

Då har jag sett klart första sessongen av Supernatural. Är sjukt arg!!
SÅDÄR kan väl inget sluta, usch och blä!

Ska försöka ta tag i att städa rummet nu, är i stort behov av det och jag kan ju desutom inte lämna huset så som jag ser ut! :P



Men... ni glömmer väl inte bloglovin ??


My Sister's Keeper




Filmen är baserad på boken med samma namn ("Allt för min syster", svensk översättning)
Riktigt bra bok, och faktiskt nästan bättre film.
En riktigt gråt film, lovar er jag bölade själv ett ganska bra tag! ^^

Handlar om Anna som "designades" för att rädda sin cancer sjuka storasyster Kate.
En dag får Anna nog och stämmer sina föräldrar. Hon vill inte ge sin ena njure till Kate, som i sin tur kommer dö ifall Anna inte gör det.

Vi får följa den familjen i nu och dåtid och följa deras histora!

Väldigt väldigt bra (Som sakt, en riktigt gråtfilm)
Rekomendrar starkt!

Yiiies!

Anton var på arbetsintervju igår och gissa vad?
Han fick jobbet!! ^^

Ska alldeles strax gå ner och joina min familj som allihopa ligger sjuka och se på "Supernatural", hela familjen har fastnat för serien. Det är typ det enda som gått på alla tv apparater här hemma de senaste dagarna. Har en känsla av att sessong ett kommer vara färdigsett innan dagen är slut.

Förresten, vet ni vad?
Jag har gjort en läppförstoring, inte på kirurgisk väg utan på en heeelt naturlig väg. Jag tipsar er alla om att gå ut i världen och fixa er ett riktigt jävla munsår. Funkade superbra för mig <3 (or.....)
Okej, för att vara ärlig, jag ser ut som skit. Fick det igår och har inatt blivit ännu värre. Jag ser ut som en jävla valross om jag ler och jag har problem att hålla ihop läpparna om jag inte anstränger mig. Ibland har jag det riktigt svårt ska ni veta!


alla ♥ dag, mys dagar och annat smått

Nu är jag tillbaka, lite friskare, lite gladare och med sprillarns ny design :D
Visst var den ganska så snygg?
Ser att det finns lite buggar i den, törs tyvärr inte vara och pilla själv, brukar vara expert på att förstöra. Jag håller tummarna för att jag kan få hjälp med det senare :)

Hur som helst.
Söndag var ju alla♥dag så jag bestämmde mig för att bjuda Anton på restaurag, vi avnjöt supergod kinesisk mat. Efter det åkte vi på hemmakväll, köpte en sessong av series "Supernatural" och tog vårt pick och pack och åkte ner till familjens sommarstuga. Supermysigt, vi tog madrasserna ur sängarna och la framför tv:n/brasan och låg där tillsammans och såg på Supernatural, spelade spel och hade bara allmänt mysigt tillsammans. Det är sådana stunder som man uppskattar som mest när man varit i ett förhållande såhär länge ♥
Det blev tillochmed så att vi stannade hela måndagen också.. :)

Nu har vi dock återvänt till hemmet, tyvärr! Men vi har hunnit med en rätt trevlig dag idag också. Efter att vi hade städat ihop på stugan så åkte vi och hämtade upp vår vän Anna, åkte på utbildningsmässa för att strosa runt lite, gjorde lite ärenden i staden för att avsluta stadsrundan med en semla på ett konditor... yummi♥
Sen har vi pysslat på härhemma med middagslagande och vedinkastning, har väl inte varit helt tråkigt det heller. Nu ska då jag bara ta det lugnt ikväll, på sin höjd kanske starta en tvättmaskin.
Imorgon bär det av på nya äventyr på pojkvännen ska på arbetsintervju, tycker att ni alla borde hålla tummarna för honom! ^^

 

Gammal kärleksfull bild ;)

Älskar dig♥


SJUKDOM!

Det blir då bara värre och värre, förkylningen, frossa, halsont, hosta... huvva!
Riktigt jävla jobbigt ska jag tala om. Har precis tagit en panodil och sitter ju och väntar in i det sista på att ta nässpary. Jag hoppas på att få några timmars sömn för att sedan vakna upp frisk och utvilad imorgon (Drömmar, i know).
Hade tänkt ta tagi  att fixa fram bilder till BiljaochTessisen men jag orkar inte just nu, hoppas att det inte är allt för stor brådska. Lovade också ett  blogginlägg om "Superfilmen" men får ta även detta senare, jag behöver krypa under täcket och blunda! Tur för Anton att han inte är hemma annars hade han fått vara min barnvakt och ta hand om mig till fullo :P


Kanske är kille ändå?

KÄnner mig dådligt sjuk och kröjmar sådär som karlar alltid gör, som att döden snart är nära! Kanske får tillbaka lite kvinnliga poäng eftersom att jag åkt på jobbet och jobbat. VI får iallafall hoppas det!

Tänkte bara säga att jag är en utav de lyckliga vinnarna som vann den där designen som jag bloggade om för ett tag sedan. SUPERNAJS!
När jag kommer hem från jobbet så ska jag sätta mig och välja bilder som ska vara i designen, förbered er på att det kommer bli en härlig blandning och säkert olika hårfärger :D
Önskar att jag kunde redigera till bilderna lite så att dom såg någolunda lika ut iaf :P
aja, blir ett senare pyssel och sen får ni se en ny, fräsh cool  design, dock inte filmtema på designen men innehållet i bloggen kommer ju vara densamma ^^

Såg föresten en superfilm igår, bloggar om den senare!

Lars Winnerbäck



Lars Winnerbäck

En låt jag hade glömt, men som är otroligt tänkvärd

<3

 

 

 

 

Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva
och stackars fåglarna i bur

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Ja stackars han som aldrig kämpar
Han som säger stackars mobb
Han som hamna först i kön
och blev så nöjd med sin lön
att han glömde sitt jobb

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror

Gookväll kära vänner

Sitter på jobbet, eller verkligheten som jag så fint vill kalla det.
Allting är lugnt och tyst, alla dörrar är låsta och jag sitter och känner tröttheten krypa över mig. Får nog göra som det är menat och hoppa isäng så snart som möjligt. Kommer´, förhoppningsvis, bli riktigt skönt (OM ni inte alla får för sig att nattvandra vill säga)
Vi får hålla tummarna för en lugn natt.

Vet egentligen inte anledningen till att jag satte mig och skrev nu. Kan bero på flera orsaker egentligen. Kan vara så att det egentligen är något viktigt jag ville ha sakt som jag inte riktigt kommit på ännu, kan också vara så att jag har dåligt samvete över att jag uppdaterat dåligt de senaste veckorna så jag kompenserar detta nu med att skriva en massa strunt, eller kan orsaken vara den att jag egentligen bara försöker spilla tid?
jasi, vem vet! Inte då jag iallafall.

Nej, nu får jag ta tag i allt och göra något viktigt av dagen (kvällen?) och gå och bädda sängen, borsta tänderna och hoppa in under täcket och vänta på att den här natten ska sluta snart :)


Jobbarkväll

Har igår kväll och idag på morgonen haft natt intro.
Har varit.. som vanligt. Är ju ungefärsamma överallt. Hur som helst är det tydligen kris just nu med introducerade vikarier så jag blev inkastad redan inatt(!!!)
Är ganska nervös men det känns skönt att få börja med en gång, så att man verkligen lär sig och kommer ihåg allt. VI får hoppas att det går bra.

Sitter och väntar på middag, är egentligen inte hungrig men det känns som att det börjar vara dax nu! Har som en mat och sovklocka, varsesig jag är trött eller hungrig så känner man att NU är det dax!

Har spenderat eftermiddagen med att läsa lite om kommande filmer. Har ju många preimiärer jag längtar efter, nästan sådär *Hoppar och stuttsat längtar* (Hahah.. så uttrycker sig en riktigt 19, snart 20 åring) :D

jasi, vad skulle man nu göra för att få tiden att gå?

Biljetterna bokade

Äntligen har jag bokat biljetterna till Alice in wonderland!
Den 3dje mars 00.01. ÄNTLIGEN! ^^
Självklart blir det i 3D version

Nedräkningen kan börja


Veckans Blogg

Jag är uttagen som en utav finalisterna till Veckans Blogg.
För att rösta på mig så går du in på den HÄR länken och sedan klickarna ni i högerspalten på mitt namn, ni skriver alltså inte en kommentar i inlägget, då kommer eran röst inte räknas.

Så gå in på länken och klicka i ruta 6 för att rösta på mig! 0:)





bloglovin

 

Glöm inte heller att lägga till mig via bloglovin!


Antons Köttfärssås <3

Har nyss avnjutit en underbar måltid. Spagetti, köttfärsås riven ost och ägggula.. YUMMI <3
Så nu ä jag mätt och belåten och redo fö ett stenhåt (får vi allafall hoppas) träningspass med Frida på STAR. Hoppar och tror att jag kommer känna mig som en ny människa efteråt så att jag är redo för into.
Yes.. vi får vekligen hoppas att det kommer börja regna in lite jobb nu.
Har idag lämnat in Aktiveringstöd pappret till abetsförmedlingen idag så nu ska jag få mina första pengar däifrån.. Yey i guess :P

Annars så har jag fortsatt att sitta försjunken i New Moon och jag blir bara mer och mer sorgsen och irriterad ju längre berättelsen fortsätter.

*Varning för hysteriskt utbrott*

JACOB, JAG ÄLSKAR DIG, TA MIG ISTÄLLET OCH SKIT I SNORUNGEN!!
:(

okej.. hoh.. färdig hysterat (Yes.. jag sjunker härmed lägre än de flesta 13åriga flickor som säger ungefär samma sak angående Twilight karaktärerna.)
Blä.. dumma Bella som förstör min dag genom att inte älska Jacob!

Nej nu ska jag sansa mig och göra något vettigt av mitt liv istället!

Nurse Betty



Nurse Betty handla om ett cafebiträde som är hemligt förälskad i skådespelaren i hennes favorit såpopera. När Betty sedan bevittnar sin mans brutala mord så hamnar hon i en chocktillstånd som för henne till L.A, där hennes hemliga kälek bor, samtidigt är de två mördarna efter henne.

Rolig, pinsamm men.. ganska långtråkig då och då.
Känns nästan som att det är något man sett tidigare. Trotts att Morgan Freeman i denna film spela bad guy så kan han inte ritkigt hålla sig till detta utan är alldeles för snäll i sitt skådespel. Han är som vi alltid är vana att se honom.

Blogg.se

GAH... jag får SPRATTAGG!!!
Man skirver och skriver och sen flrsvinner allt pga att blogg.se NÖDVÄNDIGTVIS ska kruppa, blää!

Igår kom vi (tro det eller ej) hem med livet i behåll, men döden kan inte ha varit långt borta eftersom att jag nickade till lite nu och då. Så var tacksamma att vi finns i livet!
Vi hade ritkigt trevligt på bion, påvägen hem så blev jag dock ett offer för hån eftersom att jag har ett avsaknade av lokalsinne, men jag antar att det är så det ska vara ibland :D

Idag har jag haft en sånn här älskvärt slapp dag som började med ett lååångt bad med skrupp och hela kalaset, efter det var det mjukisbyxor och ljudbok som gällde. Idag har jag tack och lov sluppit gråta eftersom det varit ganska lyckligt. Nu hoppas jag, trotts att jag vet bättre, att Edward aldrig ska komma tillbaka och att Bella ska gifta sig med Jacob istället. Men som sakt, jag vet tyvärr bättre innerst inne :/

Morgondagen för mig ser ut på följande sätt:

- 08.30  Skjutsa Anton på möte
- Besöka AF
- 19.00 Träna med Frida
- 21.00 Intro Natt


Vet inte om jag ska se fram emot det eller om jag ska dra täcket över huvudet för att glömma att den dagen existerar, har inte riktigt bestämt mig ännu!

Men nu ska jag och Anton lägga oss och se på "Nurse Betty", får väl hoppas att den är bra! :D
Ha en trevlig kväll nu allesammans och annars, skit i det!

Sherlock Holmes



Yes, igår blev det äntligen av att se denna film som jag så länge velat se (Tur att den fortfarande gick på bio=)
Och nej, jag blev inte besviken. Älskade Robert Downey Jr. i denna film. Han spelade otroligt bra. Han var facinerande rakt igenom, hade en blick sällan skådad, så jag var fast! :)
Kunde inte låta bli att sitta och försöka diagnostisera Holmes (Det är ju tydligt att han borde ha en sådan, Aspergers kanske?.. Någon som vet ? :D).
Handlingen i sig var okej, spännande, men Robert var den som gjorde filmen i övrigt :)

Summering:
Holmes och hans ständiga följeslagare Dr. Watson får fast en svartkonstmästare och han döms till döden. Men kort därpå så är det någon som sett svartkonstmästeren stiga ur graven, så ett nytt mysterium kastar sig om deras halsar.

Duktig på att skriva? Oja :)

Gud vad duktig jag har varit på uppdateringar idag. VI får se om jag hinner med någon mer sedan efter bion, är ganska tveksam på det eftersom att vi lär vara hemma rätt sent. Nu är det snart dax att fara och då får vi verkligen verkligen hoppas att bilen kommer starta. Är rätt nervös kan jag lugnt säga!
Menmen,.. vi får väl se om vi tar oss någonstans, och om vi nu gör det, få se om den startar efter bion så vi tar oss hem. Usch nej.. Skräck på hög nivå.

Har egentligen, tyvärr, tappat bio tagget. Allt jag skulle vilja göra just nu är att åka hem och lägga mig och sova. Vette sjutton varför men börjar vara rejält trött.

Men ni andra får ha em trevlig kväll så hör jag av mig angående sherlock Holmes senare ^^

Brrr... KALLT!

Vi gick just iväg till ICA för att inhandla middagen. Tyckte att det var riktigt skönt, tills jag gick in igen. Sitter nu och huttrar under en filt i fotöljen (Tur att man har bärbar dator).
Usch för vintern, jag skulle nog skänka bot min vänstra njure för att få sommar nu med en gång!
Har försökt få ihop en inlägg med lite Eclipse bilder, men utan att lyckas! SKa försöka få ihop det till senare, just nu tror jag det börjar dra ihop sig till lite Diablo spelande!

=)


Svårt? Låt se :)

och nej... bilen startade inte.. :/


Hittade hos http://adelinez.blogg.se/

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!


1. Vad heter du? Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver:Jack
3. Flicknamn: Josefine
4. Pojknamn: Jonathan
5. Yrke: Joddlare
6. Färg: Julröd
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jordnötssmör
9. Sak i badrummet: Jif allrengöringsmedel (Antons ide)
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jobbet
12. Något man skriker: JÄVLA SKIT
13. Film: Johan Falk
14. Något man dricker? Juice
15. Band: Jonas Brothers
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: J. Sigfrid Edströms gata
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jennie, let me love you - EMD

Okej, måste erkänna att det var mycket svårare än jag trodde :P

och så en gnutta ångest

..eller.. det kanske inte riktigt är så allvarligt som jag kanske fick det låta. Men jo.. en viss ångest är det att sitta i en annan stad, ha bilen parkerad utanför och inte ha någon aning om bilen kommer sammarbeta ikväll eller inte. Det är så att min bil brukar vägra starta om den blir för kall och då finns det inget att göra forutom att stoppa in den i väggen så att motorn blir varm. Vad ska man då göra om denna möjlighet inte existerar?
Så.. ni kanske kan förstå min ångest :)

Som sakt, en annan stad. Jag och Anton är och hälsar på en utav Antons kompisar i Luleå. Blev en impulsgrejj igår. Ikväll ska vi på bio och se Sherlock Holmes. Jag hoppas verkligen att den är bra för det är vad jag hoppats på ändå sedan jag såg trailern :)

 

Har som förväntat blivit en ganska nördig gårdag som spenderades mestadels framför datorn. Vi spelade Diablo 2, sjukt roligt spel fortfarande. Hehe kommer det någonsin bli gammalt  ? :D


Seven




En mördare som dödar efter de sju dödssynderna?
Yes.. Det får man se i denna film!
Det är nog ganska så som inte har sett den.
Jag älskar iallafall ideen och upplägget till den här filmen. Smart, igenomtänkt och otroligt spännande med ett hemskt slut! Morgan Freeman kan nog inte vara med i dåliga filmer, har i så fall aldrig sett någon. Otrolig skådespelare :)

Gråt och gnäll

Får väl lov och börja med att berätta att jag varit på en extremt lyckad shoppingtur idag. har köpt en dataväska/väska, mössa, New moon ljudbok samt lite annat smått och gått.
Har då som ni förstår också börjat med att lyssna på New moon. Eftersom att jag lätt blir väldigt sentimelntal till böcker och film så har detta resulterat i en hel del gråt, var nu tvungen att ta en paus eftersom att jag blev så utmattad xD
Trotts att jag redan innan sett filmen, haha ibland kan jag vara rätt lustig ^^

Min pojkvän har även tagit över datorn/Internett enna vecka så jag har inte så mycket att säga till om. Har knappt någon tid alls till att sitta och skriva. Någon som har ett bra tips på straff jag kan ge honom? ;)

 

antar att det är tillbaka till gråtet ett tag då :(