ny dag, nya bekymmer

Jag skrev denna rubrik och början på ett inlägg precis när jag vaknade. När jag skrev rubriken imorse så hade den ingen seriös innebörd. Jag hade en ganska problemfri men fullspäckad dag framför mig. Det var allt. Men sen dess så har allt bara gått utför. Kommer precis in efter att ha pysslat med cyklar hur länge som helst. Jag och Anton fick en liten fixide om att vi kanske ska cykla till jobbet imorgon. Om detta blir av får vi se eftersom att allt fixande ännu inte är klart. Vi ska ta och bege oss iväg till stan snart och göra diverse ärenden. Sen ska Anton på jobbet och jag ska tillbringa ungefär 4 timmar på gymmet..... hmm... hur ska jag orka det?
Sen när Anton slutar så ska vi iväg och gratta Björn på 20 års dagen! ooh.. vad alla blir stora nuförtiden! Helt sjukt :)

Längtar så fruktansvärt mycket till helgen. Kommer bli superkul tror jag. Få träffa lite gamla kompisar till Anton, bara bo på Hotell och ha en jääävligt soft helg! Jag är superlycklig över tanken :D
Ne, ska ta och packa lite gym kläder nu! Har en lååång dag kvar framför mig!


 

Älskar måla saken i min cam :D:D

I'm blue da ba dee da ba die dee da ba die...


Dagens irritationsobjekt

Ja, då var jag tillbaka till detta ämne igen. Idag irriterar jag mig på ryggsmärtor. Jag är en utav de som olyckligt föds med dåliga rygg gener (eller vad jag nu ska skylla på). Detta gör så att jag ibland lite nu och då för fruktansvärt ont och ingen hjälper, massage lindrar men hjälper inte helt. Kom på ett botemedel, Ring mig så kan vi dikutera ett pris. Gör vad som helst för att slippa detta.

Omskrivning

Planeringen blev inte riktigt som tänkt. Så tänkte visa hur det blivit:

- Frukost: En Underbar frukost eftersom att det finns en massa godsaker i kylen och i brödväg så finns det grekiskt bröd.
- Slappa: Vad denna del av dagen består utav vet jag ännu inte. Filmtittande, datorsittande eller något annat i slappväg. Vad jag dock vet är att större delar av dagen kommer bestå utav detta. Detta steg böts ut mot en tur till Hemmakväll / Dollarstore med mamma. Sen så har jag bakat och tryckt i mitt ett gäng bullar. Hooh.. Magen är mätt!
- Gym: Yes, måste verkligen ta mig iväg idag. Har inte så många dagar nästa vecka där jag kan gymma så ett pass idag!!
- Sova?: Finns en risk att detta träder i kraft efter gymmet. Brukar vanligtvis vara extremt trött efteråt så vad pssar då bättre än detta?

Om Gymet kommer vara kvar är ju dock en gåta i sig min rygg tar mitt liv för tillfället.

Söndagsplaner och gamla minnen

En ny dag, villket brukar betyda att det är dax att planera vad jag ska göra utav denna dag. Vet inte riktigt ännu men jag har mina små ideer:

- Frukost: En Underbar frukost eftersom att det finns en massa godsaker i kylen och i brödväg så finns det grekiskt bröd.
- Slappa: Vad denna del av dagen består utav vet jag ännu inte. Filmtittande, datorsittande eller något annat i slappväg. Vad jag dock vet är att större delar av dagen kommer bestå utav detta.
- Gym: Yes, måste verkligen ta mig iväg idag. Har inte så många dagar nästa vecka där jag kan gymma så ett pass idag!!
- Sova?: Finns en risk att detta träder i kraft efter gymmet. Brukar vanligtvis vara extremt trött efteråt så vad pssar då bättre än detta?

Ja. Än så länge ser planeringen ut så. Vi får se om det händer något annat oväntat under dagen.


Jenny för exakt ett år sedan
Klädd för utgång i CYPERN

 

Jenny 1 år senare (idag)

Nyvaken, osminkat, HEMMA i SVERIGE

såhär sur blir jag när jag tänker den tanken


House of 1000 Corpses




Var längesedan man såg en B skräckis numera. "Skönt" att äntligen ha fått göra det. Allt det typsika finns med i den här filmen. Tonåringar, latin, sjuka typer, monster. Allt blandat i en stor salig blandning. En massa skumma sceener med små korta filmsekvenser ploppar upp lite nu och då i filmen.
Kan inte säga att det var något som fick mig att ändra min första uppfattning. Att det var EN B FILM. Tänkte att den kunde överraska men icket. Skådespelar prestationerna var ju inte heller något att Hurra över.

Den enda sak som fortfarande kan facinera mig med den här typen av film är ju det faktum att hur dålig en B skräckis än är, så är det fortfarande dom filmer man blir mest äcklad utav. Sådär så man måste blunda för att det är så... sjukt!

Handlar om två par som åker  Road Trip genom amerika för att se och dokumentera om ovanliga attraktioner efter vägen. Dom får på ett utav dessa ställen höra talas om en mördare vid namn Dr. Satan och beger sig på jakt efter honom.

Trailer
(Kunde tyvärr inte hitta någon med bättre kvalitet än såhär)


Lördagen

Langos.. guuud så gott!
Vi här i familjen passade på att äta lite sånt nu i  helgen eftersom att det numera bara är en vecka kvar till startskottet på GI tiden. Hoh... bara bita ihop och kämpa sig genom det. Det är ju för en god sak! :) En massa annat gott har också smaskats på, såsom kladdkaka, glass och dylikt. Är ganska full i magen nu.
Ska ta och sms:a till min gamla klasskamrat Ida. Vi hade tänkt hitta på något nu ikväll :)

Tänkte bara bjuda på lite bilder jag tagit idag...

MONGO bild :D:D

 

 

JAG LOVAR.. när jag satt och tog ego bilder så FLÖG en påskkärring förbi....

 

 

 


Eclipse, ny trailer

Den nya Eclipse trailern släpptes inatt!

Vad tycker ni?


Paranormal Activity




Finns det verkligen bra skräckfilmer numera?
Jag trodde faktiskt inte det. Måste säga att jag är posetivt överraskad av den här filmen. Inte skrämande som "AAAAAHHHH*blundar* hohh... haha fan vad rädd jag blev" utan mer en kuslig psykisk skräck som sätter sig. Känns lite "nära" och "verkligt" när man ser den.  RIKTIGT nöjd!
Skönt också att det är relativt okända människor. Har aldrig själv hört talas om skådespelarna tidigare. Filmen är ju också inspelad på det hära "Blair witch / Cloverfield" viset. Ni vet, skådespelarna håller i kameran, spinger, ramlar ja.. som vem som helst kan göra! Det gör den bara ännu mer älskvärd. Synd att inte fler filmer är inspelade så.
Tänker inte berätta handlingen, känner på mig att jag kommer ge bort alldeles för mycket då. Kastar in trailern så får ni se själva!




Favoritsnacks till Fredagsmyset

 

Paintskills ftw


Myspys dag på Myspys stan

Är ganska nyligt hemmkommen från en statstur med ingen mindre än käraste Anton! Vi har än en gång käkat på stan (Thai garden) och sen gått omkring och vandrat. Det enda jag fick med mig hem var 5(!!!)st filmer som tillskott till samlingen!
Usch, vad jag och Anton har ätit ute på senaste tiden. Det närmar sig ju dock GI månaden så då kommer vi inte äta sånn mat på huuuur länge som helst. Kommer typ gå under. Men, vi återkommer till Gi:n när det närmar sig!

Vi vandrade egentligen lite på stan för att jag skulle få inspiration till allt roligt jag vill shoppa när vi ska till Skellefteå nästa vecka. Längtar sjukt mycket!
Jag hoppas iallafall att jag kommer hem med ett par nya skor samt ett par solglasögon! Vi håller tummarna för detta.

Men.. för att återgå till mitt senaste tillskott så ska jag nu visa upp detta!

 

1. Anton har aldrig sett School of rock(????) och han älskar Jack Black.. Ja, han är rätt konstig och detta blev anledningen till det köpet.

2. A Beautiful mind. Ännu en av de filmer som platsar på min 10 i top av världens bästa filmer. Den behöver jag, eller hur? :)



3. American Ninja, hittade ingen google bild med samma fodral så fotade den istället. Finns tydligen många sånna. Verkade lite grym + att jag var i desperat behov av en femte film (Var fem för 119)<-- BRA PRIS!!




4. Catch me if you can med Leonardo DiCaprio och Tom Hanks. Tom Hanks är ju min favoritskådis så.. måste ju såklart se denna film!


och nu... det stoltaste inköpet. Har länge försökt få tag på den här filmen men den är alltid slutsåld. Tror inte att den görs längre men här har ni den.....









5. Dead Man Walking.. ÄNTLIGEN! <3



Så.. dessa filmer kommer ni höra mer utav senare denna vecka! :)

Snyggdag!

 

Har värsta supersnygga dagen idag!

Tänk att man kan vara så här snygg naturligt.. det är inte klokt, jag måste vara ett utav världens underverk! Nu är det säkert någon som kommer och påstår att jag har redigerat. HAHAHA ni hör ju alla hur dumt det låter, jag menar hallå... jag äger ju inte ens ett redigeringsprogram.. Hur skulle det då gå till!?

 

Alla ni som säger så är bara avundsjuka

 

PEACE!

 




Okej! Avdampat och klart!
Har inte tagit min omtalade promenad som jag så flitigt berättade om tidigare idag. Ska dock strax iväg, lovar denna gång! Riktigt skönt att ha sånna här riktiga slödagar ibland. Är så jobbigt att alltid vara i farten! x) *Skämt åsida*
Ikväll ska jag lägga mig och titta på allt extramaterial till Supernatural 1, Supernatural 2 och Lie to me. Extramaterial ar väldigt underskattat. Det brukar ofta vara mycket intressant att titta på!

 


-

Är just nu med och tävlar hos denna söta tjej som håller en tävling tillsammans med Victoria Dreams. Dom hade jättemycket fina saker där så nu hoppas jag att jag vinner! :)


 

Om jag vinner så har jag valt dessa snygga naglar! Fatta dom på mina händer i sommar ;)

Första glassen

Sommarkänslorna är i full färd!
Idag har jag avnjutit min första glass utomhus. Att det var strålande sol och man fick sitta med solglasögon bidrog bara till sommarkänslan! Åt dock en Calippo och inte en mjukglass. Alla som känner mig vet att mjukglass är heligt. När man äter årets första mjukglass så ska man:

1. Sitta utomhus UTAN jacka och det ska fortfarande vara riktigt varmt och skönt!
2 INGEN snö

Så det är nog ett litet tag kvar, skulle dock gissa på max ett par veckor!

Nu hade jag tänkt stoppa lite musik i öronen, ta på mig solglasögonen och bege mig ut på en promenad i det vackra vädret. Måste ju fortfarande hålla mig nyttig och aktiv trotts att jag har vilodag från gymmet. Känns ganska skönt! 3 dagars gymmande är inte bra för kroppen. Den måste få sin vila också :)








<--------------   FAVORITEN (Förutom mjukglass då förståss)









Pearl Harbor




Äntligen har jag sett denna omtalade film. Den överraskade mig mycket positivt och pinsamt nog så överaskade den mig lite även nu då jag skulle kolla upp vilka som var med i filmen. Jag visste ju att det var en drös stora kändisar, det kunde jag ju se och säga. Men pinsamt nog så en utav dom jag inte kunde känna igen var "Världens vackraste kvinna". Tanken slog mig aldrig att det var Kate Beckinsale som spelade kvinnan... Pinsamt för min del!

Jag trodde faktiskt att den här filmen skulle vara fruktansvärt tråkig. Det är därför jag dragit mig för att se den, detta trotts mitt stora intresse för andra världskriget. Men den förvånade mig på så många plan. Den hade humor, kärlek, brusten kärlek, hat, action. Den gav verkligen allt!
Den här filmen kommer nog lätt läggas in på min 10 i top lista av världens bästa filmer helt klart.
Och som sakt, en drös med stora skådespelare så finns inga brister där.
Allt bara.... funkar!

SE DEN!

Filmen handlar i korthet om två bästa vänner, kärlek och den Japanska attacken mot Pearl Harbor 7 december 1941. 
Men jag låter trailern säga resten ^^


Love is in the aaair!

 

2008

Veckan efter att vi blivit tillsammans på busstationen i Piteå (Romantiskt va? ;D)

 

 

2009

Maj månad nere vid sjön

Älskar bilden =)

 

 

2010

Har faktiskt ingen fin bild på oss från iår!

Ska fixa detta snarast!

 

Vi firar iallafall 2 år som par idag! Riktigt roligt!

Vi ska iväg och äta på restaurang snart. Men det vi ska göra egentligen händer helgen efter denna helg. Då ska vi ta in på hotell hela helgen! :)

 

Älskar dig Anton

Ganska mycket också :)

<3

 

2 år.. tänkt vad tiden går

*sitter och tänker tillbaka*

Tror jag ska springa och pussa på honom, blev lite nostalgisk när jag tänkte på gamla minnen


Hangman's Curse




En skola drabbas av något mystiskt. Killarna i fotbollslaget faller en efter en in i någon mystisk sjukdom. Det dom har gemensamt är att de alla i panik ropar namnet Abel Frye innan dom faller in i medvetslösshet, och varför har alla offer en "Hangman" inristat i deras skåp?
En familj dom är specialiserade på mystiska händelser flyttar in och "detektivarbetet" kan börja.


En hyfsad film som tyvärr är lite väl förutsägbar. Man kan ganska snabbt räkna ut hur allt ligger till och det tycker jag alltid är trisst. Men för att vara en skräckis så är den bra. har sett den 2 gånger och många skräckfilmer kan man inte se mer än en gång eftersom att, dom oftast är ganska dåliga, enligt mig!
Men, kort sakt utan att avslöja för mycket, en sevärd skräckis :) 




TRALIER


Tidsfördriv

Ännu ett tidsfördriv.. ett väldigt långt tidsfördriv desutom!
De som orkar läsa hela kan ju kommentera sedan, tvivlar påa tt det är någon!
Men se det som en chans att lära känna mig :D

1. Vad är klockan: 13.21
2. Vilket namn står på din legitimation: Ann Jenny Helena Engman
3. Smeknamn: Jenniii, Idiot, Älskling, Humman
4. Vad heter dina föräldrar: Ann och Lars
5. Antal ljus på din senaste tårta:Längesedan jag hade ljus, med det hade varit 19 ifall jag haft några :)
6. Husdjur: Nisse
7. Hårfärg: Jasi, Naturlig: Brun, Just nu: Brun,Röd,Svart... Behöver verkligen färga det :S
8. Favoritfärger: Svart, Röd
9. Piericing: Tungan och Öronen (Såklart)
10. Tatuering(ar): Ingen
11. Födelseort: Piteå
12. Bostadsort: Piteå
13. Nuvarande bostad: Villa på landet
14. Har du varit kär: Det har jag
15. Har du varit någon annan världsdel: Nej, håller mig inom Europa, tyvärr
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ja, En gång när jag var liten, en gång förra året då jag dramatiskt körde i diket.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 Såklart, hatar 2 dörrade bilar
18. Kaffe eller glass: Hatar Kaffe så valet är ganska lätt
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur, eller möjligtvis pojke
20. Salladsdressing: Rode Island (stavning)
21. Färg på strumporna: Är inte speciellt brydd :P
22. Lyckotal: 14
23. Favoritfilm: Driver en Filmblogg och pinsamt nog har jag svårt för den frågan. Finns så många ba filmer. Men Skönheten och Odjuret ligger väldigt bra till hos mig :)
24. Favoritcitat ur en film: "OH MY GOD! A giant qutip"
25. Bästa semestern: Cypern
26. Favoritmat: Bakpotatis
27. Bästa veckodagen: Lördag, mitt i helgen
28. Senaste låt du lyssnat på: Haha.. Duck song xD
29. Tandkräm:Sensodyl: Pro Emalj
30. Favorit TV-program: Scrubs, Two and a half men.. t.ex
31. Favoritrestaurang: Golden Dragon eller Exotic (yes den ligger bra till numera)
32. Favoritfågel: Jag hatar fåglar eftersom att dom är så grymt läskiga. Men jag äter gärna Kyckling :)
33. Tycker inte om: Nyckelpigor, Spindlar, Småkryp överhuvudtaget
34. Sport att titta på: Säger bara... USCH
35. Snabbmatsrestaurang: Subland
36. Senaste sjukhusvistelse: minns inte
37. Favoritdricka: Coca Cola, Vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blå
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Ingen, klarade allt på första försöket
40. Vem/var är du om 10 år: Då ska jag snart fylla 30. Jag har precis kommit hem från en lång resa där jag fått se mycket av det jag drömmer att se :)
41. Vem fick du senast e-mail från: Spamm
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej, eller... Parkeringsböter kanske :D
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Gud... ingen aning!
44. Vad gör du när du är uttråkad: Tråkar framför datorn
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Påhåttade ord såsom: Mosh
46. Vän som bor längst från dig: Arvid
47. Vad retar du dig på: Människor som är otrevliga utan orsak
48. Det bästa du vet: Glad dagar
49. Läggdags: 23-24
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: Det är meningen att detta ska mailas omkring va?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: De allra flesta. Varför skulle nån svara på det alls?
52. Vad är klockan: 13.39
53. Favorit Beatle: Vet ej, gillar inte ens beatles
54. Favoritspel: Sims 3, Heroes of Newerth
55. Favoritfilmmusik: Lite blandat
56. Skostorlek: 40-41
57. Syskon: 2
58. Favoritpålägg: Hamburger kött
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Ingen aning, skänker ogärna bort pengar på grund av att man inte vet vars dom går. Mest troligt så går större del till någon jävla skrivbords nisse. Nej jag sparar pengarna tills jag har någgra 100.000 och åker själv iväg och hjälper folk
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Det är inte orden, utan hur de sägs och varför som är det viktigaste! (Den innan mig hade skrivit detta och tyckte att det var så sant så jag behöll det)
61. Bästa bok du läst: En Geshas memoarer
62. Är du Internetberoende: Jo och Nä
63. Favoritdjur: Katter
64. Gillar du snö: Nej, Eller.. bara på Julafton
65. Favoritglass: Calippo, Pigelin
66. När köpte du något åt dig själv sist: Mat, igår
67. Är du långsint: Jo, ganska
68. Favoritgrupp/artist: Har ingen
69. Vilken är din bästa egenskap: Omtänksam, förstående
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Flytta, Plugga
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: nej
72. Vad gör du i sommar: Jobbar på gruppbostad
73. Mest intressanta stad du varit i: ehm... har inte så många val så Ayia Napa? xD Men den är ju inte speciellt intressant
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Sengångare
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Spontan Vänlighet
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Anton (Nuvarande)
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: Nej, Önskar dock att jag kunde spela akustisk gitarr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Ingen
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: En Dröm jag har är ju att få träffa Johnny Depp ^^
81. Vilken film såg du på bio senast: Clash of the titans... stor besvikelse
82. Senaste köpta skiva: Oj,var längesedan nu... Minns faktiskt inte
83. Roligaste konserten: Nightwish andra gången!
84: Bästa känslan: Nyförälskelse
85. Samlar du på något: filmer
86. I sånt fall, vad: ..... FILMER?
87. Är du feminist: Beror helt på vad man menar, är för jämstäldhet men mot särbehandling
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Trummor
89. Favoritskiva: Just nu: Lady Gaga fame monster
90. Bästa kompis: Har några stycken, men det vet dom själva
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Kan nog uppfattas som galen :D
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att dessa frågor aldrig tycks ta slut, och att min rygg värker som fan.
93. Favoritlåt: vet inte
95. Har du en mobiltelefon: Yes... en rosa Nokia
96. Vem är du kär i just nu: Anton :P
97. Vad är det vackraste som finns: Solnedgångar
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Lätt Thailand
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej, Är hetrosexuell
100. Vad är klockan nu när du är klar: 13.55


Usch.. ångar nu att jag gjorde detta! Skönt att äntligen vara klar :P

Nya Favoritseries

Älskar den här serien! xD

Varning för ohälsosamt sjungade på dessa låtar sen!

 

 

The Duck Song

 

The Duck Song 2

 

 

The Duck Song 3


10 Bästa filmerna genom tiderna

Tidningen Empire Magazin har tillsammans med 150 kända regisörer och 10.000 "vanliga dödliga" röstat fram de 500 bästa filmerna genom tiderna. Tänkte att vi skulle ta en titt på vilka 10 som ligger i toppen! :)


1.
The Godfather (1972)











2.
Raiders Of The Lost Ark (1981)



3.
Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back (1980)



4. The Shawshank Redemption (1994)



5.
Jaws (1975)



6.
GoodFellas (1990)



7.
Apocalypse Now (1979)



8.
Singin’ In The Rain (1952)




9.
Pulp Fiction (1994)



10.
Fight Club (1999)





Den enda film från 2000 talet som lyckades komma på top 20 är  "The Dark Knight" som hamnade på 15 plats!
Finns faktiskt en hel del filmer på bara denna 10 top lista som jag skulle vilja se. Nummer 4 är mitt heta tips till alla som inte sett den. :)
Spring nu iväg och Hyr någon utav de Bästa filmerna genom tiderna :)

Vill du läsa hela listan med alla 500 titlar?
KLICKA HÄR

Söt tröjja

Kolla denna söta tröjja jag fick av Frida igår!
Har myskväll idag ju och jag tyckte den passade bra! :)


Tärd

Jätte trevlig kväll igår med festande bastade, god mat och framför allt trevligt sällskap! Har just fått tillgång till alla bilder från kvällen så har precis kollat igenom och skrattat gott för mig själv! ^^
Ska snart ta tag i middagslagningen och sen ska jag bara softa hela kvällen, så gunåde den som stör min softkväll! ^^


Bjuder på lite bilder
(Lyckades med mitt mål att ha ett foto på mig och alla som var där) ;)







Trevlig kväll Bloggläsare


!MUSIK!




Två Kända låtar i "Ny" version!
Underbara <3

Duktig flicka

Oj, vad har hänt med mig ?
Någon måste ha bytt ut mig mor en EXAKT kopia av mig medans jag sov för jag har verkligen bara gjort duktiga saker hela dan.
Efter att jag hade publiserat senaste inlägget så har jag

- Bakat Scones och överraskat Anton
- Hämtat Sommaren Schema (Längtar)
- Hämtat min bror på skolan
- Handlat mat till ikväll
- Bytt till Sommardäck på bilen
- Vikt ihop alla kläder och lagt in i garderoben
- Bäddat sängen

Är riktigt riktigt nöjd måste jag säga. Ska ta och hoppa i duschen och leta fram några kläder jag ska ha ikväll. Ska sen dra till Frida och vänta på att Anton ska plockas upp. Sen drar jag vidare till kvällens trevligheter. :)

Fredagsmys?

Så var iallafall tanken med denna dag! Nu blev det itne ritkigt så utan det ändrades till Grillande, Bastande, Festande istället. Kan nog bli riktigt roligt det! Måste dock dricka med fröken måtta eftersom att jag ska vara chafför klockan 12 imorgon. Vill ju inte åka dit för rattfylla heller!
Menmen.. det var iallafall kvällens planer. Dock så tänker jag då SPIKA in Lördagsmys imorgon. Ska inte lämna dessa väggar och ska göra Negerbollar i stooora lass och käka tills jag dör... *Dramatisk musik*

Är nyuppstigen och ska iväg och hämta brorsan på skolan om 2 timmar. Ska försöka få upp Anton också så att vi kan åka och handla käk till kvällen. :)



Prat tvång

Har precis drabbats utav akut prat mani och skyndade mig att logga in på Facebook / MSN och INGEN som jag ville snacka med var online.. grr.. typiskt!
Har, som ni kan se nedan, just sett på Finding Neverland. Tanken var att det skulle bli Body Pump ikväll men det blev avblåst. Är lite ledsen över att jag har bara 1 pass kvar på mitt Korpenkort så ska försöka tvinga med Anton till STAR ikväll. Orkar egentligen inte men behöver verkligen träna. TRÄNATRÄNATRÄNA!!

 

Inlägg utan bilder är tråkigt och allt för vanligt i den här bloggen.

 

Fråga mig dock inte varför just denna bild blev vald.

En gissning är att jag känner mig ungefär som jag ser ut på den här bilden.

Extremt risigt men med en liten gnutta tro om att det inte är så farligt som jag tror...

 

(Nej, blir ingen nytagen bild på mig idag! Sitter fortfarande i pyamas*Pinsam tystnad*)


Finding Neverland




Den verklighetsbaserade filmen om mannen bakom "Peter Pan".
J. M Barrie är en författare som förlorat all inspiration. Hans senaste uppsättning på teatern blev en total katastrof. Av en slump så träffar han änkan Sylvia och hennes 4 pojkar. Den vänskap de bygger upp blir början på något stort.

Har nyss torkat tårarna och satt mig här och att verkligen tipsa er som inte sett denna om att verkligen sätta er och se den. En film som fångar tag och håller fast vid en. Vacker, Magisk, Underbar!
Det är alltid älskvärt att se Johnny Depp göra en seriös roll, en roll som han lyckas med mycket bra och likaså Kate Winslet.

TRAILER


Skellefteå med Brudarna

En heldag med shopping tillsammans med Anna och Frida. Köpte egentligen inte mycket men är vädligt nöjd med de få saker jag köpte. Köpte en jättesnygg klänning(Bild längre ner) och en nessesär. En väldigt praktiskt en som jag nu fyllt med en massa smink och onödigheter ^^
För tillfället så har jag desutom en fruktansvärd träningsvärk som plågar varje rörelse jag gör. Kommer bli en aningen plågsamt med Body pump imorgon. Usch, beach 2010 är alldeles för nära!

Ska bli väldigt skönt att sova inatt, har inte sovit mycket alls den senaste tiden och detta börjar plåga mig. Ska nog krypa ner under täcket tillsammans med en film när jag gjort allt färdigt här på datorn. Ska göra några sista finjusteringar på min ansökan till universitetet. Sista dagen imorgon...

Lite dålig bild kanske

 

Hur som helst, skitsnygg klänning från HM

 


Clash of the titans




Clash of the titans har idag (14/4-10) biopremiär. Jag såg den inatt på smygpremiären och såg mycket fram emot detta. Måste dock säga att det var en stor besvikelse av flera olika orsaker


1. Om man nu ska göra en film som handlar om den grekiska mytologin så borde man väl, enligt mig, hålla sig till just den grekiska mytologin och inte göra en massa halvdant tjafs.

2. Gudarna skulle haft en störra roll i filmen. Detta var en sak som jag såg fram emot. Men gudarna är knappt med alls och t.ex Poseidon (Som är en stor gud) hade en replik i filmen (?) Konstigt kan jag tycka...

3. Filmen var alldeles för kort för sitt eget bästa. Dom sprang genom filmen så man hann knappt med själv. Alldeles för lite svårigheter och intriger. Allt gick ändå ganska lätt och smidigt och VIPS var filmen slut. Lägg då hellre på 1 - 1½ timme för att vi ska få lite spänning och lite mer historia.

Så.. jag måste säga att jag är extremt besviken. Den hade kunnat bli så bra och så bara kastar dom bort det *Snyft*


För er som, trotts allt som jag skrivit, är intresserade av att se den (eller blir det av trailern) så har den ju som sakt nyss haft bio premiär. Den visas i 3D (kanske också 2D?) just nu. Det var en skön 3D version med inte allt för mycket 3D effekter utan det fanns mer det här djupet i filmen.

TRAILER


Sleepy Hollow




Är det bara jag eller känns det kosntigt att se skräckfilmer medans det är ljust ute?
Okej, det var ett sidospår!

En film med typisk Tim Burton anda. Mörkt, lite blod, underhållande. 3 saker som beskriver filmen mycket bra. Märks dock att filmen har några år på nacken (=Dåliga effekter) men Tim Burton brukar ju vara bra på att behålla den typen av stil så... det är något man får ta. Det kanske tillochmed är det som är charmen? Kan tänkas!

Älskar att ligga och försöka klura ut vem mördaren är, i alla skräckfilmer. Ofta kan man komma på det ganska fort men misslyckades denna gång. Kom på det rätt sent!



Filmen handlar iallafall om Konstapel Ichabod Crane som vill försöka ändra sättet att arbeta med fall. Han vill att man med vetenskap ska lista ut hur och vem som begått ett brott. Han skickas till staden Sleepy Hollow för att undersöka ett par mystiska dödsfall. Men saker blir inte riktigt som han tänkt sig.'

TRAILER


Vår <3

Underbara och efterlängtade vår. Äntligen så försvinner den äckliga snön. Ska leta fram vår jackan och kanske tillochmed ta fram mina trasiga Converse. (Hål i sulan, resulterar i blöta fötter vid vått väder)
Jag är så glad i hela kroppen!

Ska snart skjutsa Anton på jobbet. På vägen så ska jag även plocka upp Frida, vi ska ta en tur på gymmet! När jag sen kommer hem så har jag lite beslutsångest, ska jag ta en promenad i vårsolen eller ska jag lägga mig och sova en stund så att jag orkar se bio inatt? eller ska jag göra både och?
Svåra beslut! :)

Som sakt, bio ikväll. Clash of the titans. Har tappat biosuget dock. Lite synd! :P
Ska nämnligen iväg till Skell imorrn på shoppingtur. Kommer vara så jävla trött!

Hm nej! Dax att bege sig då!
Ha en trevlig dag

Morgan Pålsson - Världsreporter




En misslyckad reporter som skickas till landet Matóbo för att bevaka ett val som ingen bryr sig om. Helt plötsligt vänder allt och Morgan och Robert hamnar mitt i ett uppror och är nu på precis rätt plats vid rätt tillfälle. När fler journalister kommer till landet så utser Morgan genast en ärkefieende.

När vi igår började se den här filmen så låg jag och väntade på att "det roliga ska börja". Tyvärr så kom det aldrig något sådant. Dålig film med avsaknade av humor. En riktig besvikelse! Jag hade verkligen hoppats att den här filmen skulle vara riktigt bra!

Haha.. känner att jag har verkligen inget konstruktivt att skriva om den så vi lämnar det såhär!


Finns det vilja...

Dagen har spenderats mestadels på vift.

- Spontan tur till Luleå med mat och småkikande i butiker.
- Arbetsförmedlingen och fått lite papper underskrivna
- Filmhandlade och myst ute i solen utanför Ica Kvantum
- Middag (oohh... hemmatid)
- Gym
- HEMMA(!!!!)

I korta drag så var det min dag. Är dock riktigt stolt över att jag lyckades ta mig till gymmet. Krävdes mycket trugande till mig själv för att ta mig dit. Drog med min lillasyster så att jag fick ha lite sällskap. Annars hade det nog inte blivit mycket gjort. Imorgon bitti blir det gym med Frida. Skööönt att äntligen få komma igång lite.
Ska alldeles strax lägga mig och se Morgan Pålsson med Anton, myys! <3

Så.. imorgon kommer jag lägga upp om den filmen. Kika in då! :)
Sov gott kära du!

Ännu ett tillskott

YES! Vem har sakt att lycka inte kan köpas?
Har nu iallafall köpt hela 4 nya filmer.

Först och främst så kände jag att det var dax att fylla på min samling av Johnny Depp filmer, ligger en aningen efter ;) Iallafall så fick det bli Finding Neverland och Sleepy Hollow. Har "sett" Sleepy Hollow förut men sov bort mycket av filmen, så.. man kan säga att jag inte sett någon utav dom ännu :)

 

Sen köpte jag även Pearl Harbor och Morgan Pålsson.

Pearl Harbor köpte jag av den enkla anledningen att har fått många klagomål över att jag inte sett denna film. Många, särskillt en, tycker att eftersom att jag "tycker om" andra världskriget så borde jag se denna. Detta ska jag ta tag i nu. Morgan Pålsson köpte jag mest av påtryckningar från pojkvännen. Har själv dock hört mycket gott om den filmen.

 

 

Ikväll kommer det bli att se just Morgan Pålsson, det får bli nr 1. Ska försöka skynda mig iväg till gymmet nu. Får faktiskt sluta vara såhär lat nu och ta tag i träningen. Sommaren närmar sig med stormsteg!!

 


Utan ord

Jag är helt slut!
4 nattpass på rad och haft fulltecknade dagar. Skulle kunna somna här och nu där jag sitter. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Jag och Anton hade tänkt umgås lite. Vi har ju knappt haft tid med detta de senaste dagarna!
Kan säga att Avatar är ju en sååå underbar film. Hade nästan glömt hur vacker den är! :)


Djävulen bär Prada





Har sett denna film en gång förut strax efter att den kommit ut på DVD. Jag gillade den inte alls då, men måste erkänna att jag inte heller var så intresserad av att verkligen titta på den. Såg igår att den skulle gå på tv så jag tänkte att jag skulle ge den en chans till vilket jag gjorde. Är faktiskt väldigt glad för att jag gjode det eftersom att det visade sig att den är inte alls så pjåkig som jga tyckte första gången.
Den har humorn, drama och budskap. Mycker mer än så behöver man inte.
Så, min uppfattning är ändrad och jag skulle nog lätt kunna se den igen 

Handlar iallafall om "Andy" som har gårr journalistutbildning och nu är ute efter drömjobbet. Hon lyckas dock, inte riktigt så sitt drömjobb utan börjar jobba för Miranda på tidningen Runaway. Hon känner ganska snabbt att hon inte passar in där eftersom att hon inte alls intresserar sig för mode. Hon stannar dock kvar eftersom att hon vet att detta jobb öppnar stora dörrar ut i journalistlivet. Men ska verkligen vänner och familj behöva lida?






TRAILER
(Ursäkta dålig kvalitet)


Bio Vecka

Den kommande veckan kommer det blir hela 2 biobesök som jag bokat in.
Först ska jag och min lillasyster gå och se Avatar igen (Denna gång i 3D)
Sen så kommer det bli "Clash of the Titans" natten till onsdag.




Avatar, andra gången




Clash of the Titans 3D


Kalas

Hemmkommen från jobbet för någgra timmar sedan.
Har hunnit ta en 45 minuters promenad vilket kändes väldigt skönt. Har ju legat på latsidan den här veckan med gymet så jag tyckte det var dax att röra på sig lite 4851 steg blev den promenaden. Ska försöka komma upp i 10.000 steg idag. Få se om jag lyckas med detta.
Har nu även tagit mig ett långt, kallt (??!?!) bad. Inte alls skönt just eftersom att.... DET VAR KALLT! dumma varmvatten som tog slut....
aja huvudsaken är att jag har duschat iallafall. Sitter faktiskt och funderar på om jag ska krypa ner i sängen och ta en powernap. Kommer mest troligt inte bli av det var bara en tanke som passerade.
Idag ska vi alla barnen iväg till stugan och fira pappa sm fyller 47 år idag. Ska kanske slå in hans present?

aja.. ha en fin dag!

Nyttigheten själv

Det borde iallafall vara mitt andra namn. Har sen jag slutat jobba hunnit med en massa nyttigheter. Har varit hos Distriktskäöterskan och fixat en delegering nu till sommarjobbet. Har städat och tvättar (allt utom skurat som Anton lovat göra) och snart ska jag ta mina kära syskon och pojkvän ner till stugan fr att käka middag. Ska även en tur förbi gymmet innan jag börjar jobba och sne 12 timmars arbete medans mina vänner festar utan mig. Well.. det är ganska synd om mig ibland!
Tur att jag har lite skadeglädje och se fram emot eftersom att jag ska ta Anton med mig hem när jag slutar jobba 8.15. MOHAHAHAH!

Ne ska ta och rappa på lite nu!
tjiing

Tävling avslutad!

En solklar vinnare med 4 / 5 rätt! Härligt jobbat!! :)


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)

Jättesöt blogg med massor av bilder (ja, jag är en bildälskare)

 

 



 

Rätt svar var:

 

1. Ace Ventura: Pet Detective

 

2. Dude, where's my car?

 

3. Forrest Gump

 

4. Hannibal

 

5. Little mermaid


Livet som Zombie



Yes, ni ser rätt! Fjortisbilden får vara med ännu en gång! Den här gången så visar den uppskattning (ja trotts att det är en fjortisbild) mot er läsare! Får så snälla kommentarer och mjah, blir bara glad i magen!
Tack allihopa

Har varit roligt att läsa de gissningar som kommit in. De allra flesta har iallafall haft rätt på minst en! Fortsätt och delta så utses vinnaren imorgon!

Måste, tyävrr, få beklaga mig litegrann. Är lite småsjuk för tillfället med förkylning. Detta påverkar mitt nya nyttiga och hälsosamma liv mycket dåligt. Träningen läggs på hyllan konstant. Får ta tag i detta snarast!!
(Påminn mig)

Har desutom sovit dåligt som en gris och lär säkert fortsätta med detta de kommande 3 nätterna pga av jobb. Ta mig inte fel. Älskar att jobba!! Önskar att jag gjorde det oftare. Får bara tänka på att sova lite under dagen imorgon för att ta igen dålig sömn. Vi vill ju inte att jag ska bli "Monster-Jenny" som jag blir om jag sover eller äter förlite! ;)

Ska nog dock börja tänka på refrängen snart.
Har försökt sitta och småkika på "Supersugen" ikväll. Verkar vara ännu en tragisk film om tonårpojkar som inte kan få till det. Har dock sett så pass lite så att jag inte kan komma med något vidare utalande!


Sov gott allihopa
<3


Länktävling

Var bara tvungen att göra en sånn här, var längesedan nu!
Ni vet hur det funkar.

Jag ger er ett antal citat och då behöver ni bara säga vilken film dessa citat kommer ifrån. Den som svarar rätt på flest vinner (Om flera gissat rätt lottar jag en vinnare). Kul va?


CITAT


1.  "If I'm not back in five minutes...just wait longer!"

2.  "We are not guys, we are extremly hot chicks with large breasts."

3.   "I may not be a smart man, but I know what love is."

4.  "Is this coincidence, or are you back on the case? If so, goody goody."'

5. "Hm! Teenagers. They think they know everything. You give them an inch, they swim all the way."



Såja, det får räcka (Skulle kunna hålla på hela dan!)

Okej, kör igång! Ni får till imorgon (Torsdag) på er!
(Inga kommentarer kommer publiseras innan allt är avslutat)


bloglovin


Arbetsmyra

En dag börjar lida mot sitt slut, men lilla Jenny har precis kommit till jobbet.
Har hunnit med en massa viktigheter idag. Såsom fixat de näst siata pappret till Antons ansökan till folkhögskolan (LÅT HONOM KOMMA IN)..... när jag förresten tänker efter så är det nog det enda viktiga jag hunnit med idag. Tror inte att jag kan räkna min massage som "något viktigt". Det var dock OTROLIGT skönt och det var lätt värt 350 spänn. Kommer lätt göra om det snarast! Känner mig för tillfället som en helt ny människa som... som... svävar på moln! sjukt... är det såhär ni andra människor med "bra rygg" känner er?
isf... Lucky you!

Har gjort kvällens sysslor så det börjar dra ihop sig till sovdax!

Jaa..?... jag sover på jobbet. Är det någon som har ett problem med det?
Isånnafall så föreslår jag att du och jag tar ett litet snack!

Puss alla söta


Ångestfyllda stunder

Har precis skickat in en anmälan till Umeå universitet. Det jobbiga är att jag fortfarande är tveksam på vad jag vill gå, vad jag vill bli. Hur ska man kunna veta det, 19 år gammal?
VEM kan ha en sånn självinsikt att den vet vad den vill göra här och för all framtid?
Jag har ingen aning.
Jag vet bara en sak som jag vill som antagligen aldrig kommer bli av. Det är att jag vill åka till australien i  3 månader eller dylikt och jobba med nått jävla skitjobb. Typ plocka frukt (?).. skit samma. Det är inte vesentligt. MEN DET är vad jag hade velat göra. Istället sitter jag här med ett beslut som jag fattat men fortfarande inte vet om jag vill.

När kommer jag veta det?!


Vårkänslor

Påsken är nu över och det är dax att återgå till verkligheten.

Verkligheten = Ungefär samma sak som ledigheten
har idag gjort ett tappert försök till att vara lite mer hälsosam och gå till gymmet, precis som det var innan påsken. Detta fungerade inte lika bra som innan påsken eftersom att jag ides inte alls göra något.... typ. Bokade en tid till massage imorgon och gjorde lite små övningar... inget mer! *Dumma dumma lata liv*

Påsken då.
Har ju som sakt passat lite katter. Var väldigt mysigt och jag och Anton såg på MYCKET Lie to me, Mycket mycket bra serie! Vi har även tillbringat lite tid i Vidsel tillsammans med Antons Familj. Vi pimplade, åkte skoter, spelade spel och åt god mat! Alltid trevligt!

Är det förresten, någon mer än jag som har vårkänslor nu?
Har varit plus grader flera dagar så att snön sjunkit ihop så det ser mycket mindre ut, vägarna är bara och man kan gå ut i tunnare jacka. Livet leker!
Bara några få veckor kvar till sommaren! Jag ska tagga till tusen!

Uppe med tuppen

Känns ganska så skönt!
Kan ju börja med att berätta att jag numera sett ett avsnitt utav Lie to me. Verkar vara en riktigt bra serie faktiskt! Ser fram emot att fortsätta på den senare.
Gårdagskvällen spenderades hemma hos Frida där jag busade med deras nya kisse och spöade Frida i Alphapet (Ganska osäker vinst dock men Frida INSISTERADE på att UH var ett ord ) :P
Jag och Älsklingen har dock idag bestämt hur påskhelgen ska se ut!

Fredag: Fest
Lördag: Middag med min familj
Söndag: Vidsel
Måndag: Vidsel

Hmm... mest troligt blir det så. Lanet blev aldrig av så då blev det plötsligt mer tid att planera på. Ganska skönt faktiskt ^^
Nu är jag dock lite sugen på att åka och köpa en massa gott, hungrig som jag är :)

Underbar Lunch / Middag

Kom just hem efter att ha åkt till Jävre för att käka!
Anton bjöd mig på MD's på "överraskningsmat" som innebar Black'n White med potatisgratäng <3 Jenny Goes Himmelriket!! :)
Njöt till fullo men min kära karl verkar ha blivit sjuk :/
Stackars jag.... tänk om jag blir smittad :O:O


Påskhelgen

Just nu känns min egen påskhelg lite oviss men samtidigt fullplanerad!
konstig känsla som jag aldrig haft förut!

Saker som "ska" hinnas med är:
- Kattvakt
- Vidsel
- Lan (anton)
- Fest
- (Träning)?
- Middag med Familjen + skoter

Kanske inte låter så mycket och ovisst, men vi vet ingenting om NÄR dessa dagar ska falla in. Kattvakten är varje dag. Lanet vet vi inte, Vidsel vet vi inte och festen får komma där den får plats! Middag vet inte ännu, Träningen borde ju få en liten plats nån dag... (Om inte nu mitt jobb ringer och säger: KOM OCH JOBBA, då blir jag lycklig) :)
Känner mig lite smått stressad varav jag sitter här vaken medans Anton fortfarande ligger och sover, jasi karlar! Ont i halsen har jag då också.

Gårkvällen spenderades med Anna och New Moon, 3dje gången jag såg den nu sen jag köpte den, kasnke behöver en pause? Sen så böt jag filmpartner och såg på Supernatural med Anton, råkade dock somna IGEN(!!!), så jag måste lägga mig och se den jag missade idag IGEN(!!!)

ne, tror jag ska krypa tillbaka i sängen en stund, bara för att glömma alla jobbiga saker som jag bör planera! ^^
Ha det gott!

 

RAWR

Btw.. Glad Påsk