Tillskott till filmhyllan

Eftersom att jag
1. Har pengar
2. Råkade svänga förbi hemmakväll igår

så kunde jag bara inte låta bli att investera i två serier!
Kommer garanterat tillbringa stor del av min vakna tid med att se dessa två som ni kan se nedan! Kommer bli en underbar tid ;)


MTV movie awards

För att rösta klicka HÄR och välj bland kategorierna! :)


BEST MOVIE (Alla nominerade)

- 2012
- (500) days of summer
- Alice in wonderland
- The hangover
- Avatar
- Harry potter och halvblodsprinsen
- The Runaways
- Sherlock Holmes
- The twilight saga : New Moon
- Zombiland
- Star trek
- 17 again
- The blind side
- District 9
- G.I Joe :The rise of the Cobra
- Hot tube time machine
- The hurt locker
- Inglourius basterds
- Night at the museum: Battle of the Smithsonian
- Paranormal activity
- Precius
- The proposal
- Shutter Island
- Terminator salvation
- Transformers: Revenge of the fallen
- UP
- X-men origins: Wolverine


Men förutom Bästa film så kan man rösta i dessa kaegorier också:

Best kiss
Best Fight
Best Villian
Best WTF moment
Best As-kicking star
Best scared as sh**t performance
Best Female Breakout star
Best Male breakout star
Best female performance
Best male performance
Best comedic performance
Global superstar


Ganska roliga kategorier va? :)
Så skynda och kasta in DIN röst! -------> RÖSTA




TimeForPopcorn's röster

Best kiss-------------------------------> Emelie de Ravin och Robert Pattinsson (Remember me)
Best Fight------------------------------> Sam Worthington mor Stephen Lang (Avatar)
Best Villian-----------------------------> Helena Bonham Carter (Alice in wonderland)
Best WTF moment--------------------> Bill Murrey (Zombieland)
Best As-kicking star------------------> Brad pitt
Best scared as sh**t performance->  Röstar Blankt....
Best Female Breakout star---------> Sofie Vassileva (My sisters's keeper)
Best Male breakout star------------> Zach Galifianakis (The Hangover)
Best female performance----------> Zoe Saldana (Avatar)
Best male performance------------> Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes)
Best comedic performance--------> Zach Galifianakis (The Hangover)
Global superstar------------------->  Tom Hanks



BÄSTA FILM
Efter många funderingar och kastande fram och tillbaka mellan två filmer, den filmen jag valt och Avatar så har jag nu kommit fram till att den filmen jag valde, den är värd sin vinst pga sin "mäktighet"

Min vinnare till bästa film är:








Latheten tog övertaget

Här sitter jag, nyvaknad (för andra gången) och hemma.
Vaknade egentligen 06.45 eftersom att Anton  skulle och jobba. När jag gjort det så kröp jag tillbaka under täcket och har sovit till nu. Har tillochmed skippat gymmet vilken känns väldigt fel! :P
Men man behöver väö en dags vila, ellerhur ? :)
Frågan var då vad man ska göra utav denna dag? Har faktiskt ingen idé ännu, kanske går och tar en promenad innan Anton ska hem igen?
aah who knows


I brist på ord

Har nu suttit med "Nytt inlägg" sidan uppe i säkert 45 minuter. I dessa 45 minuter så har jag stirrat framför mig och varje gång då jag faktiskt kommit på mig själv med att leva så har jag försökt komma på något att skriva. Vet inte om jag har det idag?
Det känns som att jag borde det, uppdaterade väldigt friskt igår kan jag tycka och då känns det dumt att inte alls ha något att skriva, jo iofs, min dag men den kommer ni ändå få höra i slutet av detta inlägg så oroa er inte för det.

15 minuter senare

Än en gång, fastnade i annat!
har iallafall varit på ett ritkigt gympass, känns skönt att faktsikt få känna igen att man har kämpat riktigt ordentligt. har efter det suttit och snackat med Arvid i flera timmar som nu är hemma i stan igen! Jätteroligt att få träffa honom och jag hoppas man hinner se mer av honom innan han åker!
Ska ju dock ner till Studenten och festa gärnet i Lund! Kommer bli riktigt najs tror jag! :)

ne nu ska jag ta min brist på fantasi och gå någonannanstans!

Underbart roligt :D

Kanske är något efter men tyckte att detta var väldigt underhållande.

Han sitter i ett program som heter Chatroulette där man sätter igång sin webcam och sen slumpas man ihop med en annan person som är online så man kan snacka!
Denna underbara människa väljer istället att improviera i piano och sång om de olika personerna som ploppar upp på skärmen. Riktigt underhållande! :)

VIDEO 1

 

VIDEO 2

 


Bikini från Nelly

Är ju själv påjakt efter en snygg bikini till sommaren och fick då se att man kan designa sin egen bikini som om man vinner kommer säljas hos dom! Då tog jag självklart tillfället i akt att designa det jag faktiskt är på hakt efter. Resultatet ser ni nedan och jag hoppas att ni röstar på den så att min jakt på den perfekta bikinin 2010 tar slut här och nu <3

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Får jag din röst?
<3

 

 

 

 


Paltschwiimen

Har just käkat palt och ängrar nu att:
1. Jag åt som en trimmad formel-1 bil
2. Åt mer än jag brukar.

Palt är ju som bekant den farligaste maträtten man kan äta. Börjar känna mig rätt tung i huvudet och kroppen nu, Schwiimen är påväg!! (För er som inte vet vad paltschwimen är så betyder det ungefär Paltkoma)

Har haft en riktigt skön dag måste jag säga, soft, trög och en massa musiklyssnande. Mestadels SMASK låtar, Gäddjihad är så älskvärd så man nästan får en liten tår i ögat :']
Ska snart sätta mig och spela "Heroes of Newerth" tillsammans med Anton. Det har kommit en ny patch så ska bli kul att testa :)

puss och kram




The Twilight Saga

Det är den nya kategorin som du ska klicka dig in på om det är detta du vill läsa om, och om du abslut INTE vill läsa om Twilight.. låt då denna kategori vara, logiskt va? ^^

Såg dock nu när jag satt och flyttade över alla Twilight inlägg till denna kategori att jag inte alls hade skrivit så många som jag trodde. Men har en känsla av att det kommer bli mer och mer eftersom att jag lätt blir överexalterad när jag längtar efter något. SÄrskillt bio premiärer av någon anledning ^^

Bild

 

Edward, Bella, Jacob

Hur deras utseende förändrats genom de 3 filmerna

Lite kul att se :)


Dagens irritationsobjekt

Ögonbryn!
Såhär såg jag ungefär ut när jag klev ur sängen imorse:

Roligt?
Okej, kanske lite om man tittar på den här bilden men för mig.. nej inte det minsta roligt. Varför kan inte ögonbryn vara naturligt snygga så man slipper plocka och jävlas med alla dessa hårstrån??.
Desutom så råkar jag ha Svarta ögonbryn. När folk får veta att jag har naturligt svarta ögonbryn / ögonfransar så haglar komplimanger och avund oftast in. Personerna i fråga brukar då få veta att DET ÄR INTE roligt att ha det, trotts att många tror det. Jag skulle myyycket hellre ha ljusa fransar och färga dom mörka ifall jag nu vill ha dom mörkare eftersom att det är ett H-vete att måsta plocka ögonbrynen 2 ggr i veckan för att inte se ut som på bilden..

DET SUGER!
Edit: Dom är nu plockade

Cloverfield




Cloverfield!
Måste säga att det här är en riktigt skrämmande film med underbart skådespeleri. Det känns så äkta, man kan känna paniken, skräcken hos skådespelarna och det ytterst speciella "filmandet" hjälper till med detta. Den enda film jag sett tidigare som är filmad på samma sätt är "Blair witch project". För er som inte sett någon av dessa så ska jag försöka förklara (Är inte så jättesvårt) :P
Filmen är inspelad på samma sätt som när du gör en film tillsammans med din familj / vänner. En person håller i kameran. Skådespelarna håller alltså i kameran, springer, skriker, ramlar ja.. hela kittet. Väldigt annorlunda alltså för att vara en... "vanlig" film :P Detta är dock något som man slutar tänka på efter 10 minuter in i filmen så det stör inte alls!'


Om du inte har anlag till sjösjuka så är det ett stort MÅSTE! riktigt ritkigt bra!




Musikdax

Owl city - Fireflies

 


Team Edward vs. Team Jacob

... frågan är om man borde göra en twilight kategori så alla icke twilight fans kunde slippa läsa allt som skrivs om det! Ska fundera på saken under natten!
Hur som helst så såg jag ett spännande Youtube klipp med ett dilemma som ni alla vet att jag slits mellan. Inbäddningen funkade tyvärr inte så jag kommer bara länka------> Klicka HÄR för att se klippet.
Det handlar iallafall om Team Jacob vs Team Edward.

Vems "team" tillhör du?


Om du som jag har svårt att välja så kan du ju prova att göra DET HÄR testet för att få lite hjälp. (I slutet av testet ska man skriva en massa tjoffs, skriv bara vad som helst i rutorna så löser det sig :)

Det här är mitt svar om man lyssnar på testet:




Team Edward

You are on Team Edward. You love everything about him and think he is the ideal mate. You find his intensity, his cold touch and, his golden eyes, breathtaking and you would do anything if it meant living with him forever.

 

 


 

Om det stämmer har jag inget svar på ännu!

Väntar med att avgöra tills nästa film!

 

 


and the winner is...

Idag har jag spenderat dagen på byns pimpeltävling! Ingen fisk och ingen vinst för min del, om man inte nu räknar, villket jag gör, vinsten jag fick av en man som inte ville ha sin vinst. Har nu ännu ett 10 kort på ett av stadens gym.. KUL VA?? mer träning för min del ;D;D

Ikväll ska jag bara ta det jävligt lugnt och knappt röra en fena, ska nog lägga mig och se Dagboken som jag lånade av Frida under torsdagen. Kanske ta en låång mysigt dusch och flörta med pojkvännen om en massage, vem vet, det kasnke lyckas den här gången?
Ska snoka reda på lite filmnytt också så ska vi se om jag kan lyckas hitta nått spännande! ^^


och alla kommer väl ihåg att släcka ljuser ikväll!?
Visa ert intresse under Earth hour!

Yes, väldigt mongo MEN kom ihåg kära läsare.. Jag har..... PIMPLAT under förmiddagen och halverst frysit ihjäl så please... lite översende!


Trevlig torsdagskväll

Gårdagskvällen blev mycket trevlig, god mat och trevligt sällskap.
Vi såg även på 2012, fortfarande lika bra som när man såg den på bio, har dock tappat liiite av sin mäktighet men det får man nog räkna med. Bio gör allt mäktigare, that's fact! :)
Men sen på vägen hem så hände det nått lite läskigt. Det var mycket dåligt sikt pga snön men eftersom att jag körde så pass sakta så upptänkte vi att något blockerade vägen, vi trodde att det var renar och stannade, men efter en liten stund så tycker jag att dessa renar ser väldigt spec ut och efter att ha rullar fram några meter så ser vi att det är en flock hästar, uppskattningsvis mellan 7 och 10 stycken. Mitt på vägen stod dom och inte en människa i sikte, vem som äger hästarna är för mig ett mysterium så när hästarna travar iväg så ringer jag 112 och blir kopplad till polisen (Jag=Polisrädd)..
Hoppas det gick bra eftersom att vägen brukar vara trafikerad med väldigt stora bilar, kan sluta illa annars!
Så lite torsdagsspänning hann man med allt ;)

Ska försöka hinna till gymmet ikväll och sen är man än en gång bortbjuden på middag, denna gång hos Joakim i stan. Blir spännande att se vad han har att bjuda på! :)

 

Tyckte att inlägget blev så tråkigt utan bild så tänkte "What the hell" och tog denna skönhets bild. Kan tyvärr inte visa vad jag opererat ännu eftersom att det ser rätt tragiskt ut. När tiden är inne ska ni få se ;D


Luftslottet som sprängdes




3dje och sista delen i "män som hatar kvinnor" trilogin.  Jag har alltid gillat dessa filmer, lite av och lite till ska nog erkännas men för att vara Svenska filmer så är dom riktigt bra. Bra och "viktig" handling, men ska nog erkänna att sånna här filmer är lite väl obehagliga för mig. Skulle nog aldrig klara av att se någon utav dom själv, inklusive den här.
Denna gång så får vi följa handligen precis där den slutade i "Flickan som lekte med elden". Lisbeth och hennes pappa tas in på sjukhus med allvarliga skador. Detta slutar upp med en rad olika hemskheter.
Om du inte sett de tidigare filmerna så ska du nog inte se den här utan bör nog börja från början, annars kan det lätt bli lite fel och man förstår inte så mycket.

Filmerna
- Män som hatar kvinnor
- Flickan som lekte med elden
- Luftslottet som sprängdes


Operation Luleå

Har tillsammans med en vän  åkt upp till luleå på en mindre Operation. Är lite svullen och öm och resultatet får ni se senare när det ser anständigt ut!
Sen var vi och käkade en uuuunderbar kinabuffé i Luleå.. allt du kan tänka dig + hur mycket friterade bananer och glass du ville. Kommer deffenetift besöka det stället igen, det är då ett som är säkert! Man känner sig dock en aningen uppsvullen runt magen nu :D:D
har ganska nyss kommit hem men är snart påväg bort igen då jag är bjuden på middag hemma hos Björn och Frida. Kommer säkert bli supergott, får lov att lita på deras matlagningskundskaper eftersom att denna ännu inte svikit mig! :)

Just ja!
Har inte lagt upp om "Luftslottet som sprängdes" ännu.. ska göra det så snart som möjligt ^^

Ha en trevlig kväll!

Träningsfeber?

Har nu i två dagar haft dubbla träningspass.
Igår var det gym + Simma och idag blir det gym + Spinna! Har jag gått och blivit sjuk?
Är dock inte supertagg idag på spinningen men det är bara att bita ihop! Ska nu första och främst fara och inhandla och laga middagen.
Efter simmningen igår (och mycket bubblande) så åkte jag och Anton hem till Olle och såg på "Luftslottet som sprängdes", mer om den kommer senare.


-

I love you


Iron man 2, trailer

Någon mer än jag som längtat till Iron man 2?
Nu när jag sett trailern så är jag inte lika säker på att den här filmen kommer bli lika bra som första filmen. Den här trailern ger mig känslan att den är lite mer, hur ska jag säga det, barnslig än ettan! Mer överdrivet med andra ord!

Någon som håller med mig?
Om inte, varför?


Men som sakt, än ska man inte kasta in handduken, självklart måste filmen få en chans!


Eclipse sneak peak

Ber om ursäkt för att det för tillfället är mycket  Twilight hit, new moon dit och lite Eclipse på hörnet just nu! Känns som att det är det som är mycket i rampljuset nu! Lovar att slänga in nått annat än detta imorgon!

Tänkte bara, för er som inte köpt filmen eller sett denna tidigare, kasta in en liten sneak peak på Eclipse! (Inte trailern)


Tillbaka till dåtiden

Idag kan man tänka sig att jag som faktiskt jobbat hela helgen bestämmde mig för en rejäl sovmorgon men icket. Hurtigheten själv tog farten och jag åkte för att hälsa på på min gamla gymasieskola tillsammans med en mycket god kamrat. Det är helt galet att det snart är ett helt år sedan vi gick ut!
Så vi fick under förmiddagen känna på gamla goda gymnasielivet med allt som hör därtill.
Käka skolmaten, springa runt i korridorer och tillochmed vara med på en hel lektion.
Lite hurtigt måste jag säga! x)
Ikväll så ska jag och simma tillsammans med Anton, blir en liten mjukstart på denna väldigt träningsfyllda vecka. Imorgon blir det gym, tisdag blir det spinning och sen ska det fyllas på med minnst två träningsdagar till är det tänkt! Skönt att ha lite hårdkörning! ^^

Me goes ParTeey

Liiiite oseriösa bilder på en rätt grym look.. irl... alltså x)

Möhööh, im to sexy for my shirt to sexy oh it hurts


Dagens Irritationsobjekt

Dax igen!
Jag blir så j**** sur när mina inlägg inte alltid publiseras när jag klickar på publisera.... är inte de det som är poängen? Inlägget nedan skrev jag Lördag och ändå så har det tydligen inte ritkigt publiserats trotts att det står att det har gjort det!!
MÅste publisera om inlägget 2-3 gånger ibland för att det VERKLIGEN ska bli publiserat......

Någon annan som har samma problem?
Ett problem som blogg.se borde fixa?

Bakismage

Någon som vet vad det innebär?
om inte:
- Illamående
- Hunger (Extrem hunger, kan äta hur mycket som helst utan stop)
- Mer illamående



Är just hemmkommen från en låång kväll.
Tappade bort min bilnyckel vilket är en ganska panikartad situation. Åker till jobbet och pappa lyckas TACK OCH LOV hitta en ny nyckel som han kommer till mig med. Efter min långa arbetsdag så börjar jag promenixa mot Pitholm, men passar på att investera i New Moon påvägen. Valde mellan en två discs verison och Bellas Box.. kände att jag inte alls hade behovet av Bellas box så det fick bli två discs verisonen.
Har efter det hämtat mina syskon och har precis kommit innanför dörren. Nu börjar den svåra väntan på att min pojkvän ska höra av sig om hämtning, om han nu ska hem, det vet man aldrig :P
Tror faktiskt att jag, pga av bakishet, ska gå och lägga mig och sova den tiden jag väntar på honom. Behöver all sömn jag kan få faktiskt!


Party

Kortfattat:
Gårdagen var lyckad och trevlig.
Var på after work tillsammans med Anna,Frida och Diana. Åt god mat och myste på! :)
Sen blev det tagg infor utgång, mycket prat och mys innan det blev dax för utgång på det nya stället i stan! Superroligt! Dock inte lika roligt att vakna och inse att bilnycklarna är borta.. tur att pappa lyckades hitta en reserv!
Så.. nu sitter jag på jobbet sen blir det promenix till Pitholm för att hämta bilen och sen bege sig till Hemmakväll för att köpa New moon! *Tagg för lugn filmkväll*

Mer update senare!

Cutiefaceface

... ehm ja... låt oss gå vidare..

Igår var jag på shopping tur i den stora staden tillsammans med några vänner. Mycket trevligt och fick tillochmed med mig lite saker hem, bland annat en längre tjocktröjja, två linnen, nu BH, och ett nagelack! Så jag var väldigt nöjd med dagen. Efter stan så kilade vi allihopa (förutom en avikare ;) till gymmet och tog ett ritkigt långpass som avslutades med ett välbehövligt bastande! Skönt skönt!
Nu sitter jag här i min ensamma vrå och försöker komma på vad jag ska ha för kläder till kvällens roligheter. Ska tillsammans med brudarna åka på Afterwork och äta godmat :)
Så kommer nog tyvärr bli dåligt med bloggande ikväll!

Allihopa får ha en trevlig Fredagskväll så hörs vi!


Grymt dålig bild på nya tröjjan men orkar inte engagera mig :P



NY KATEGORI!

Har nu länge tänkt på denna brillanta ide att skapa en ny kategori!
Inte vilken kategori som helst utan en kategori som kort och gott ska handla om "Saker jag irriterar mig på".
Blir som en Hissar och Dissar som andra bloggare har fast bara dissar eftersom att jag aldrig kommer ha nått att Hissa.. SMART VA??...




Då kör vi igång va?
Tänkte vara tråkig och uppenbar men det är deffenetivt DAGENS irritationsobjekt!
Snön..... snö snö snö... ska det aldrig sluta??
Moder natur är riktigt Sadistisk, ger oss sol i flera dagar så att det tänds en liiiiten liiiten gnutta hopp om att det kanske, bara kanske är en sommar påväg. Sen kastar hon ännu mer snö ner på oss.. som om vi inte har nog??

GE MIG SOMMAR!!......


Bild: Google


New Moon DvD

Som nog alla Twilightfans redan vet så släpps New Moon på Dvd nu på lördag. Vet att på vissa ställen så har man fuskat lite och redan släppt DVD men, den officiella realesen är på Lördag alltså!
Finns massor av olika verisoner som släpps, Vanlig, Två Disc, Tre Disc, Bellas Box, och säkert fler. Det är ju en gåta hur man ska veta vilken man ska köpa?
Men kan vara en god idé att kolla igenom så att man får det man vill ha! :)


 

Så kom ihåg:

Lördag den 20:onde mars


Magnus Betnér

Hemmkommen från showen!
Trotts problem på vägen som höll på att resultera i försening så lyckades vi med nöd och näppe komma itid. En ritkigt bra föreställning, precis som man kunde vänta sig utav honom.
Ibland kan hans annars så unika arga komik få en att undra om han egentligen tycker och tänker som han gör OM allt! Trotts att jag håller med om mycket det han säger, så är det saker som man kan undra om han står för, kan ibland bli lite väl... mörkt! :P

Nu svävar jag iväg. Han är en superbra komiker som samtidigt får en att fundera!
Riktigt roligt! ^^


Sunkigt

Usch, känslan av sunkighet är inte rolig.
Sitter i kläder jag inte skulle visa mig ute i, osminkad sedan hur länge som helst, trött som ett svin, oborstat hår. Ja hela kittet på en gång. Känner att jag måste ta mig i kragen och iallafall försöka fixa till mig till kvällens roligheter. har ju blivit medbjuden att följa på Magnus Betnérs show Livets ord tillsammans med Diana, Tomas och en kompis till honom. Kommer bli jätteroligt (Hoppas jag iallafall :D), om inte annat så är sällskapet på top! ^^


Interaktiv Skräck?

LÄNK

 


Har någon mer än jag läst den här artikeln?

Om inte så ska jag förklara kort (eller så går ni in och läser artikeln, gör som ni behagar)

Det kommer gå ut på att karaktären i filmen hamnar i en knivig situation, hon ringer efter hjälp. Den som hon då ringer till kommer vara någon som sitter ute i publiken. Denna person kommer få ge henne råd om vad hon ska göra i den specefika situationen och hon kommer då göra det. Detta kommer göra så att filmen kommer aldrig vara densamma om man går och ser den flera gånger.

 

Se gärna klippet nedan, man får en väldigt bra insikt i hur det fungerar!

Spännande, hade gärna sett den filmen.

det verkar iallafall vara byggt på väldigt enkla korta kommandon, villket var en lättnad när jag såg, eftersom att annars kan det bli vädligt svårt, som artikeln säger, att spela in filmen! Jag skulle ju annars kunna säga vad som helst! "Skit i mördaren och dansa salsa istället". Det skulle innebära att man måste spela in en miljon olika senarios eftersom man aldrig kan veta vad publiken kommer säga!

 

Screw 3D Interaktiv film är här!!

 

 

 

Skulle du vilja gå och se den här filmen?

Hur tror du det kommer bli?


Drömmar

Drömmar kan vara väldigt härliga eller jävligt jobbiga. Under 12 timmar nu har jag haft både och.
Igår kväll så la jag och Anton oss för att se Twilight, jag såg och såg och såg och såg och...... vaknade ?
Yes.. Jag hade alltså sett en liten stund och sen DRÖMT (!!!) restan av filmen utan att märka att filmen kanske inte riktigt blev som den skulle. Mina drömmar svävade jyu självklart iväg och gjorde en helt annan historia utav det hela. Jävligt jobbigt eftersom att jag minns hur stolt jag var i drömmen när jag faktiskt lyckades ligga i sängen och samtidigt vara vaken under en hel film (detta är väldigt ovanligt)... tydligen är det fortfarande väldigt vanligt.

Sen har jag självklart hunnit med en sånn här vanlig drömm.. dock väldigt bisarr!
Ska försöka förklara så gått det går.

Jag åkte bil till grannbyn där dom hade öppnat en glass butik. Denna ägdes av en icket svensk man och hans familj. Jag hade stora problem med att välja glass men hittar sedan något som faller mig i smaken. Det är en nallebjörn (EN riktigt nallebjörn alltså, lurvig och gosig) fast bara själva huvudet. Ganska stor också, mycket större än de vanliga små nallebjörnarna man hade när man var barn. Det fanns i massor av färger, beige, brun, rosa, mm.. men det fanns också en strösselnalle villket innebar att den såg ut som att den var gjord av strössel. Jag var mycket facinerad av strösselnallen man valde tillslut den bruna (Chockladglass). När jag då fick glassen så visar de sig att man öppnar upp huvudet på nallen och där i fanns det glass.
Tyckte detta var jätte roligt och bestämmde mig för att nallen skulle jag behålla som prydnad till sängen och att jag skulle gå tillbaka och köpa strösselnallen nästa dag eftersom att det var så lång kö
.

Någon som kan tyda detta.. vad vill min drömm säga mig?


Våra rynkor ska alltid matcha varann

Godmorgon värden!
Som vanligt i sammanhang där jag skriver godmorgon så kommer det ett liitet klagomål över hur hungrig jag är. Så jag tänkte att jag kan ju lika gärna göra bort det nu så kan vi återgå till inlägget senare ok?
Fan vad hungrig jag är, och jag råkar veta att det finns mjölkstuvade makaroner där nere så det kommer, kära vänner bli min frukost, och hör sen!

Såja, då har min tjockis sida fått prata då!
Ikväll ska tjocksisidan få lite stryk då jag kommer besöka gymmet  (mest troligt iallafall). Älskar att gymma, man känner sig så duktig när man väl gjort det!! ^^

Sitter dock mest och längtar till mogondagen då jag med Diana ska och se på Magnus Betnér. Ser väldigt mycket fram emot detta :)


Sooooo long!

Remember Me




La in en trailer igår till filmen Remember me och hävdade att jag skulle gå och se den, och så blev det också!
Hade egentligen inga speciella förväntningar som säkert mpnga Twilightfans hade. För sorgligt nog är nog majoriteten av personerna som ser denna film just fans till Twilight vampyren Edward.
Detta förstod jag innan och när jag och min kära vän kom till biografen så var mitt faktum konstaterat. Där förutom vi var det väldigt unga personer. Som inte alls borde varit där eftersom att dom var så pass unga att dom fortfarande tycker att sexsceener är otroligt pinsamma så mitt i den stigande romantiken började det skrattas och fnissas.. *Suck* var man så i den åldern?

Hur som helst, åter till filmen.
Som sakt, hade inga speciella förväntningar, villket i vissa sammanhang kan vara väldigt bra. Förväntar man sig inget kan man inte heller bli besviken, vilket jag inte heller blev. Har sovit på saken för att smälta den för att idag kunna ge ett så ärligt omdömme som möjligt, många gånger fångas man av stundens hetta och tycker att nästan allting är bra. Jag tycker nu efter en natts sömn att den var ritkigt bra. Man får följa två familjer som av olika anledningar är lite trasiga och har sitt egna tunga förflutna att bära på. Man får också chockeras av slutet (Jag tappade då hakan när ljuset gick upp för mig) och detta bidrar till att filmen fastnar.

Jag tror inte att den skulle göra någon besviken, inte dom som gillar Drama filmer iallafall!
Passa på att se den medan den fortfarande går på bio. (film är ju alltid roligare att se på bio, eller hur?)

Skolmassakrar

De senaste två dagarna har det nu hotats hit och dit om att gå in i skolor och skjuta skallen av folk. Igår morse kunnde man höra på radio om en 33 årig man som på en internet sajt skrivit ”På måndag tänker jag ta med min sportskyttepistol till KTH och skjuta så många jag hinner”... Den gången var det alltså Kungliga tekniska högskolan i stockholm som hotades. Mannen åkte fast under måndagsmorgonen och hävdar att allt var ett skämt!

Senare under måndagen så hotas STRÖMBACKASKOLAN (Skolan där jag gått gymnasiet) av en då okänd man. Han skrev även han på ett internett forum att ""jag är så trött nu på skolan! jag har varit mobbad igenom så många år av både lärare och elever och nu är det dags att ge igen! jag tänker imorn tisdag 16/3 -10, gå i Strömbackaskolan och ta min farsas hagelgevär och skjuta så många som möjligt innan jag tar mitt eget liv!"
Den 16 åriga killen åkte fast även han under måndagen och hävdar i förhör att allt var ett skämt.
ETT SKÄMT?
Två stycken på två dagar, känns väldigt orimligt!
Jag tvivlar inte på att iallafall ett utav dessa två hot var mer än ett skämt när det skrevs. Känns, som sakt, orimligt att två stycken på två dagar skulle varit ett skämt.

Jag förstår inte ens att man kan skämta om något sådant!
Jag hoppas dessa två får sitt straff för olaga hot och lär sig en läxa över vad de gjort (Om nu saken var ett skämt som de hävdar) Annars får vi bara vänta och se vad som sker när deras straff är klart!!


BioKweeeel!

Min kära vän Kwinnan undrade precis om jag skulle hänga med och se Remember me så jag tackade genast ja. Pojkvännen jobbar ju ikväll så då kan jag lika gärna hitta på nått trevligt! :)
Och trevligheter behöver jag gått om eftersom att jag har mitt mycket svåra val att ta tag i nu. Ansökningsportalen till högskolan har nu öpnat så det är dax att kasta in en ansökan snarast möjligt.. hujeda mig!



 

Någon som sett filmen redan?

Är den bra?


Hemmakväll

Är just hemmkommen från middag på stugan och upphämtningen av min kära pojkvän som jobbat och jobbat över ikväll. Är så trött (kanske en biverkning från alkoholen igår?) att jag knappt kan stå. Ska bli skönt att bara softa nu en stund. Mina två kära vänner ska ut på den nyaste krogen i stan som jag verkligen vill besöka. Hoppas dom får roligt iallafall så ska jag försöka joina nästa gång :)
Dock är jag för tillfället ledsen över att jag inte alls är sugen på mina tacochips och gucca dipp som jag har innhandlat.. just typiskt va?
Min enda "unna mig dag" under veckan och så är jag inte ens sugen.. sug det!
Igår kväll hade jag föressten ännu en gång fått håret lockat så jag kände mig som världens vackraste.. Älskar lockar <3 och har nu under dagen försökt få en bild på detta eftersom att dom fortfarande var kvar när jag vaknade på morgonen. Tyvärr har det inte gått och nu är det alldeles förstört... suck... får försöka nästa gång då!


 

En bild som jag tig förra gången jag var "Vackrast".. lockarna syns dock inte så mycket som jag skulle velat men har tyvärr ingen bättre :)

 

 

Men nu ska jag återgå till mitt slappade!

ha en skön kväll!


SMASK 2010

Underbar kväll igår. Jag och Anton var tillsammans med Frida, Björn och Olle på SMASK (Svenska MusikakAdemikers Sång Kontest). Fruktansvärt roligt, skrattade hur mycket som helst!
Rätt låt vann då helt klart.. Gädd Jihad ;D <3
Vi var sen på efterfesten på Kårhuset, jävligt segt till en början. Vi hade nästan gett upp hoppet då allt kom igång. Massor med folk,dans och alkohol. Hade en riktigt underbar kväll!! :)

Kvällens vinnarlåt som går vidare till finalen i Göteborg
Erik Gädd and the Marrakech Fiskjockeys med låten Gädd Jihad
(Spola fram till 2.15 om du inte vill se allt prat)

 

Andra höjdpunkter under kvällen

.................................K.A.M - Män i trikå

 

Ben Dover feat. Har Don - Logga in, Logga ut

 


Dessa medverkade förra året och gick vidare till Finalen
Såg inte förra årets SMASK så det var kul att få höra den
ÄLSKVÄRD LÅT! :D'

Gustav och Märta - Våra rynkor ska alltid matcha varann
(Man hör ju på titeln hur älskvärd den är) ;)


Music time

Lady Gaga och Beyonce har nyss släppt videon till Telephone.
Här har ni hela videon.. soo weird, men är det inte det man älskar med Gaga?



Kvällsinlägg?

Vad tyckte alla om Eclipse trailern?




JAG ÄR TRÖTT!
Yes ni hörde rätt, jag fick ett utbrott av utmattning, ännu jobbigare är det att veta att jag inte ska sova ännu eftersom att jag ska städa här. Desutom är det inte läggdax ännu! Älskar mitt jobb, men det kommer bli väldigt skönt att åka hem imorgon och krypa ner under sitt eget täcke och sova riktigt ordentligt och länge innan morgondagens roliga händelser börjar! (Om dom nu blir roliga eftersom att jag är trött som ett monster).

 

Som jag sa nyss, jag älskar mitt jobb. Och eftersom att jag nu är i svängarna till att söka till universitetet så börjar jag samtidigt funder (Och detta kan bero på sömnbrist) om jag vill studera vidare just nu. Visst, jag vet att jag inte vill fastna som vikarie inom Handikappomsorgen hela mitt liv, men hade nog gärna kunnat jobba några år iallafall. Men... ja.. funderingarna fortsätter (Detta borde bli en egen kategori). Måndag öppnar ansökningarna och det är då dax för mig att börja fatta mitt beslut.. tungt va?

Yes.. tyck synd om mig barn!

Ne, jag vet ju att jag just nu bara sitter och skriver detta för att skjuta det oundvikliga framför mig, dax att ta tag i detta.

LOVE YAA PEOPLE!



!CRAAZZY!


Eclipse Trailer

Jag hoppas att alla redan sett denna.
Den släpptes tidigare idag!
Någon mer än jag som längtar?


Morgoninlägg

Jag trodde att jag bestämt sa att jag skulle sluta skriva morgononlägg eftersom att man egentligen inte har nått att skriva. När man skriver ett morgoninlägg så handlar det bara om att man är så fruktansvärt rastlös och man TROR dyrt och heligt att man har något att förmedla till omvärlden. Vilket, om man är en fullt normal människa som sovit hela natten, inte har.
Men nu bryter jag min egen regel (?) och skriver ett förbannat morgoninlägg.
Har precis kommit hem från jobbet, blev dock utringd så ska iväg igen klockan 6 och jobba åter en natt. Härliga pengar i april *längtar*
Är trött och hungrig och vet inte villket behov jag ska tillfredställa först. Ska iväg och gymma klockan 12 så det blir inte så mycket sömn som jag nog skulle behöva.

En annan sak som jag är irriterad över¨, mina underbara päron som jag innhandlade igår är fortfarande hårda som sten. Finns det nått värre än HÅRDA päron... usch.. jag som var så sugen på päron...






Som sakt, meningslöst inlägg with no sence...

Morgon hunger?

Det senaste året har jag fått ett stort sug efter mat när jag vaknar på morgonen. Skulle nog aldrig klara av en dag om jag inte fick frukost på morgonen. Tycker att det är konstigt hur aptiten kan ändra sig med tiden. När man gick på högstadiet/Början på gymnasiet så var jag aldrig sugen på frukost och hoppade ofta över den.
Är det detta som kallas mognad?

Hur som helst, är väldigt hungrig just nu och sitter och fantiserar på vad jag ska äta för något. Snart dax att faktiskt TA TAG i mina fantasier och palla mig ner till köket.
Måste iväg och posta lite brev också.. känns drygt att måsta köra och köpa frimärken men ja.. that's life!


Egentligen, morgon inlägg suger eftersom att det ännu inte skett något på dagen.. Man borde nog sluta engager sig i morgoninlägg!..

Damn, Im Awsome!

Efter att jag skjutsat min lagom sovglada pojkvän på jobbet så tyckte jag att det inte var någon ide att åka hem igen eftersom att han bara arbetade 3 timmar idag. Så jag passade på att besöka Arbetsförmedlingen för att få lite papper påskrivna och sen hade jag ett hårt pass på gymmet. Känndes väldigt bra måste jag säga!!
Sen bastade jag i lugn och ro innan jag hämtade upp pojken igen.

Nu har vi just avnjutit en supergod och simpel middag bestående av grekiskt bröd, mozarellaost, tomater (min favorit) och en rad andra kombinationer. Detta skulle också in i ugnen, för er som inte fattade det!

Ikväll kommer det nog bli en tidig kväll för min del eftersom att jag fått en mycket orolig och kosntig sömn inatt. Har drömt att jag blev väckt på jobbet och var tvungen att flänga omkring i korridoren. Jobbigt som fan ska jag säga er.

 

Jo, jag tror på fullaste allvar att detta är snyggaste bilden på mig och Anton EVER!

Bjuder på en härlig fyllebild

Kan det bli bättre?

 

 


Coolaste låten just nu?

Bästa partylåten just nu skulle jag gissa på!

Helt underbart att ingen tidigare kommit på att göra en låt som näst inpå bara bygger på andra låt titlar.

Fantastiskt!! ^^

 

 

I'm alive

I've been living on a prayer
In a house of empty rooms
Thou you were no easy lover
I've never lost my faith in you

It's a never-ending story
It's a caravan of love
You're the voice of inspiration
I'm never gonna give you up
I never give you up

I'm alive
(I am alive)
I'm alive
(I am alive now baby)
Now I've found the greatest love
I will survive
(I will survive)

Nothing's gonna stop us
Now I'm sure
I will walk the walk of life forever young
(I am alive)

You're the answer to the riddle
C'est la vie
Life is life
And we're dancing on the cealing
Into the beat of neutron dance
The beat of neutron dance

I'm alive
(I am alive)
I'm alive
(I am alive now baby)
Now I've found the greatest love
I will survive
(I will survive)

Nothing's gonna stop us
Now I'm sure
I will walk the walk of life forever young
(I am alive)

You were born to be my baby
It's just the way you make me feel
You're my heart, you're my soul
So take on me

I'm alive
(I am alive)
I'm alive
(I am alive now baby)
Now I've found the greatest love
I will survive
(I will survive)

Nothing's gonna stop us
Now I'm sure
I will walk the walk of life forever young
(I am alive)

I'm alive


Jag hittade 15 olika låtar som jag känner till
Hur många hittar du?


New Moon - Roliga fakta

Hittade en del intressanta / Roliga fakta om filmen New moon som jag tänkte dela med mig av här :)





  • Catherine Hardwicke, director of Twilight (2008/I), the first movie in the Twilight Saga, was set to be the director of 'New Moon' as well. Unfortunately, due to scheduling conflicts, Hardwicke had to back out.

  • After months of speculation and rumors, director Chris Weitz and the novel's author, Stephenie Meyer, confirmed on her official website that Taylor Lautner would be reprising his role as Jacob Black. It was doubted as the filmmakers feared he would not be able to become fit enough in time. However, he was given the go-ahead after gaining 26 pounds of muscle.

  • Each member of the wolf pack had to have papers proving their Native decent. Spencer is Lakota (Sioux), Pelletier is Cree-Metis, Meraz is Purepecha (Tarasco), Gordon is Hualapai, and Houseman, who was discovered at an open casting call, is Cree.

  • Actors of the wolf pack went through "wolf camp" together to get buff and bond with each other.

  • Shares filming location of Montepulciano, Italy with Diane Lane's romantic comedy Under the Tuscan Sun (2003) and the coming of age/study abroad documentary Di passaggio (2009), directed by James Kicklighter.

  • During the filming of Bella's birthday party, Jackson Rathbone got so into character that both Peter Facinelli and Kellan Lutz had to hold him back. During one of the takes, Elizabeth Reaser was knocked to the ground.

  • Because it took 36 hours to turn Nikki Reed's brown hair blond, it was reported that she would wear a wig to play Rosalie.

  • Noot Seear was painted completely white, in spite of not tanning for the previous two months.

  • Chris Weitz's third movie based on a bestselling book.

  • This is the first (and to date only) time director Chris Weitz handles a movie about vampires. However his grandmother had a lead role in the Spanish vampire film Drácula (1931) and his brother Paul Weitz directed Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009) featuring vampires.

  • Director Chris Weitz said this was an easier process than his other film The Golden Compass (2007) as he found "a lot less interference from Summit [Entertainment] and a lot more understanding of the books than New Line had of The Golden Compass" - which Chris said ended up being "completely re-cut" by the studio. He thinks that Summit Entertainment "understands the importance of the [Twilight] books - members of which who have read the books and appreciate them - not just see them as engines of possible profit".

  • This film is the first sequel Chris Weitz has directed. He was signed on to direct a sequel to his previous film, The Golden Compass (2007); like this film, the sequel was scheduled to be released in late 2009.

  • Ashley Greene wore a different wig than the one she wore in Twilight, to portray Alice Cullen. She also cut her hair quite short so that it could fit under the wig.

  • Jamie Campbell Bower, who stars as Volturi member Caius, originally auditioned for the role of Edward Cullen in Twilight (2008/I).

  • "New Moon" is actually Robert Pattinson's favorite book in the Twilight series.

  • Peter Lambert edited a portion of the film during his daily commute. This may be the first major motion picture in which the biggest portion of the first assembly of the film was edited in the backseat of a car.

  • Summit Entertainment greenlit this sequel one day after Twilight (2008/I) had opened in theaters.

  • The film's American premiere was held on 16 November 2009, which, in the lunar cycle, is a new moon.

  • WILHELM SCREAM: resounds twice during the movie FacePunch that Mike, Bella, and Jacob are attending together.

  • Broke the record for the biggest one-day gross in the US with $72.7 million. Former record holder was The Dark Knight (2008).

  • The ring Bella wears on her index finger the whole movie is set with a large moonstone.

  • Gil Menchaca auditioned for the role of James, before Cam Gigandet was eventually cast.

  • Robert Pattinson refused to have his eyebrows waxed as extensively as he had in the first movie, resulting in a slightly bushier look on Edward.

  • A vampire's diet is revealed by the color of the eyes - the Cullens feast only on animal blood and therefore have topaz eyes, whereas the Nomads and the Volturi have red eyes indicating they feast upon human blood.

  • When Jacob is fixing Bella's motorbike in his garage, a wolf print is shown on the rear back of his t-shirt.

  • When Bella first awakens, she has the stage-play of "Romeo and Juliet" next to her face. Romeo and Juliet was, according to Stephanie Meyer, a major influence for her writing of New Moon.

  • In the scene where Charlie is giving Bella her birthday presents, there is a picture of Bella and Edward from the first movie stuck in the corner of a wall decoration behind her bed.

  • 'Diego Luna' was offered the role of Aro.

  • Just before Jacob Black almost kisses Belle Swan , he says "Kwop kilawtley" which means "stay with me forever" in Quileute.

  • The 35mm print sent to theaters was titled "The Woods".

  • In the school parking lot scene it's Bella 18th birthday. That scene was shot on April 9 which was 'Kristen Stewart''s 19th birthday.




Källa

OSCARSGALAN

Vinnarna från Oscarsgalan 2010

Bästa film: "The Hurt Locker."

Bästa manliga huvudroll: Jeff Bridges, "Crazy Heart."

Bästa kvinnliga huvudroll: Sandra Bullock, "The Blind Side."

Bästa manliga biroll: Christoph Waltz, "Inglourious Basterds."

Bästa kvinnliga biroll: Mo'Nique, "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire."

Bästa regi: Kathryn Bigelow, "The Hurt Locker."

Bästa utländska film: "El Secreto de Sus Ojos," Argentina.

Bästa manus efter förlaga: Geoffrey Fletcher, "Precious: Based on the Novel `Push' by Sapphire."

Bästa originalmanus: Mark Boal, "The Hurt Locker."

Bästa animerade film: "Up."

Bästa scenografi: "Avatar."

Bästa foto: "Avatar."

Bästa ljudmixning: "The Hurt Locker."

Bästa ljudredigering: "The Hurt Locker."

Bästa originalmusik: "Up," Michael Giacchino.

Bästa originalsång: "The Weary Kind (Theme From Crazy Heart)" från "Crazy Heart" av Ryan Bingham och T Bone Burnett.

Bästa kostym: "The Young Victoria."

Bästa långfilmsdokumentär: "The Cove."

Bästa kortfilmsdokumentär: "Music by Prudence."

Bästa klippning: "The Hurt Locker."

Bästa makeup: "Star Trek."

Bästa animerade kortfilm: "Logorama."

Bästa live action-kortfilm: "The New Tenants."

Bästa visuella effekter: "Avatar."

 

 

Verkar som att man borde se filmen  "The Hurt Locker".

Är det någon som sett den?

Är den bra?

 

Klicka HÄR för att se massor med vackra foton från kvällen :)

 

 

 

 

 

 

 


Städa + Jobba + Astrid Lindgren (?)

Som sakt, ber om ursäkt om min inaktivitet. Har bara haft en soft tid då jag sluppit engagera mig i värdsliga saker som bloggar x)
Morgonen har bestått i diverse reparations problem eftersom att pojkvännens dator gick sönder. Hans allvetande bror kunde dock hjälpa oss så, tyvärr, fungerar den igen. Hade varit riktigt skönt om den gårr sönder ett par veckor så att jag kunde hitta på en massa roliga saker att göra tillsammans med honom :P

Vi ska alldeles strax ta tag i städningen här hemma. Kommer bli väldigt skönt att åter igen se golvet, ha lite rena kläder och slippa se dom gamla bananerna i fruktskålen som nog inte kan bli brunare än vad dom är just nu. Jag har ett problem med stökig omgivning. Jag blir stressad och arg, ännu mer arg än annars.
Någon mer som har samma problem?

Ikväll ska jag åter igen iväg och jobba. Känns skönt att få jobba lite nu och då så att man inte tappar bort dygnsrytmen. Gjorde ju det i månaderna mellan augusti och December då jag var helt arbetslös. Har få minnen från den hösten om jag sitter och tänker tillbaka nu. man hamnade som i en bubbla. Det gick dagar, veckor, månader utan att man egentligen gjorde ett skit. Man satt hemma och märkte knappt av att tiden gick. Det var en galen tid. Jag hoppas att jag lyckas bestämma mig för vad jag ska söka till för jag vill verkligen tillbaka till skolan. Skulle vara jätteskönt att veta vars man ska gå om dagarna istället för att leva i den ovisshet man lever i idag.
Längtar också till sommaren då jag faktiskt är garanterad jobb, villket känns skönt. Få jobba ihop en massa pengar så att man kan flytta till hösten. Längtar till tusen :)


Men nu till den sista delen i rubriken... Astrid Lindgren? Hmm.. vad kan jag mena med det?
Skriver detta eftersom att min syster ville att jag skulle sprida ut det som vi kommit på, en väldigt tragiskt och sorglig sak. Såhär är det. Vi har kommit på att Astrid Lindgren är en mycket falsk människa som sa sig älska barn. Gjorde hon det? Nej.. det är det vi är mycket tveksamma på.
Och hur kan jag komma och säga sådana hemskheter och Sveriges stolthet?
Jo.. Finns många tecken, om man bara läser mellan raderna lite.

Bevis:
- Hon uppmanar till självmord i slutet av "Bröderna Lejonhjärta"
- Hon lär barn att det är något roligt med att använda våld mot polisen, och utföra andra olagliga handlingar.
- Hon lär barn att det finns något roligt och "häftigt" med att vara elak som Karlsson på taket.


med mera med mera. Tog bara det mest uppenbara.
scary shiiet va ? ;)



Hur som helst ska ta tag i min värd och mitt liv (det vill säga tråkiga saker som städa och tvätta som någon annan hemmafru).



Här har vi två bilder från helgens förfest före förfesten.

Bild 1: Värdens godaste drink
Bild 2: Ett gäng ganska ful(l)a människor




Percy Jackson och Kampen om åskviggen

 


 

 

La in en trailer eftersom att jag inte känner för att prata så mycket x)

Kort och gott, hade extremt låga förväntningar på den här filmen men det förvånade mig faktiskt. Om man bortser från det dåliga skådespelet och det faktum att man ändrar en del i den grekiska mytologin så är den faktiskt vädligt underhållande... lite nu och då.. x)

 

Kolla trailern och spring och se den... om du har lust.. annars är är det värt att vänta tills den kommer ut på bio!


Sorry

Hejsan hoppas!

Haft en trevlig helg?
Har jag dock haft, trotts att det funnits en del tråkigheter med, men dessa tycker jag att vi undviker ;)
Var på festi fredags och vi hamnade ute på Kalles, sjukt mycket folk och ett sjukt drag och lagomt med alkohol. Kan det bli bättre? :D


Kommer med en film update nu strax!

Trött tjej

Hejsan!
Har varit två arbetsdagar (Nätter om man ska vara petnoga) för min del nu. Känns skönt att komma tillbaka ibland och få jobba, att få känna sig viktig.
Iblnad börjar jag dock undra om jag är för... vad är ordet jag söker.... snäll, lättpåverkan, blödig (?) eller något liknande. Vet att detta är förbjudet inom denna branchen.

Aja, vi ska inte gå djupare in på det ämnet. Usch.. känner mig onormalt trött. Vet egentligen inte vad det är med mig nuförtiden. vid 10 så börjar jag vara trött även om jag fått sova så länge jag vill. Självklart, hypokondrsik som jag är, börjar jag fundera vad detta är symtom på. Cancer, problem med kölspotkörteln ja.. skulle kunna räkna upp nästan alla existerande sjukdommar där detta är ett vanligt symtom. Men detta med köldspotkörteln är jag ju dock lite orolig över eftersom att jag testade den för ett år sedan och då den då hade förhöjda världen och jag lovade att åka tillbaka några månader senare för ytterligare prov, villket jag inte gjort. hmmm...
Ne, jag ska sluta.. det är nog inget fel på mig... eller?

Sitter som sakt på jobbet just nu och allt är lugnt och tyst. Inväntar sänggående för egen del om lugnet ligger kvar. Ne, ska nog försöka sysselsätta mig tills dess!

Sov gott allesammans!


Bloggen funkar igen!

Bloggen funkar nu och inlägg kommer komma in som vanligt nu.
Har haft problem med publiseringen under gårdagen men detta ska nog vara löst nu :)

Tråkigt?

Jo.. ibland har man rätt tråkigt och man hamnar framför kameran och fular sig! Idag har jag lyckats skitbra med detta!

"Uber-ultra-fjortis" Bild

yees, fick tillochmed hjärtat och de oskydliga ögonen


"Hej-Jag-Är-Cool-Eftersom-Att-Jag-Kan-Ändra-Effekter" Bild


"Hej-Titta-Allt-Tekniskt-Jag-Äger" Bild



"Hej-Jag-Heter-Jenny" Bild






och bara för att jag är på visa bild humör så ska ni få se en bild som jag älskar, det är ett konstverk som alla får tolka hur ni vill!



Men visst är den vacker!?

Underliga klubben

Ni som besökt min blogg under gårdagen kunde märka att texten inte ritkigt var synlig.. orsaken är inte lokaliserad ännu men försöker få kontakt me flickorna som designat detta och hoppas att dom kan hjälpa mig. Har tills dess löst det lite lätt och smidigt (för att inte råka förstöra något).

Har mot all förmodan varit vaken sedan 8 imorse då jag skjutsade Anton på jobbet. Åkte dirrekt efter det och plockade upp Frida. VI skulle nämnligen ta oss ett morgonpass på gymmet. Härligt härligt, men farligt farligt eftersom jag lider utav en lagom träningsvärk sen söndagens pass. Känner mig dock otroligt duktig!


Sitter nu och räknar timmarna. Snart är det ju dax för premiären på Alice in Wonderland. 00.01 inatt så kommer jag äntligen att få se den här filmen som jag längtat till så otroligt mycket. Hoppas den lever upp till förväntningarna :)







Eftersom att jag är någon form utav retard idag så visar jag istället vild här på min sötnos Nils (Nisse) Engman


Akassan

Yes.. eller som jag kallar det "Gör allt så jävla krångligt som möjligt"-kassan. Sitter här och försöker få ihop alla papper som dom vill att jag ska skicka in till dom. Allt detta pappersarbete, nej nog vore världen bättre utan det. Ska iallafall försöka få ett arbetsguvarintyg så jag försöker få tag på folk på kommunen som kan hjälpa mig med detta. Dock hade inte handikappomsorgens telefontid börjat ännu så då var det bara att vänta.
Får väl hoppas att detta löser sig snarast så jag, förhoppningsvis, får slippa allt detta jobbiga sen.

Hursomhelst, har just skjutsat iväg Anton till arbetet. Får nu hoppas att det går riktigt bra för honom. Själv har jag inga planer utom att sitta i telefonen och jobba med dessa jävla papper, nej.. nu ska jag sluta negga över detta :P



okej, kanske inte