Jag suger

Jag suger verkligen på uppdateringsfronten för tillfället. En blandning utav torka och lathet har slagit mig. Jag hoppas på en vändning. I måndags åkte jag och Anton ner till Umeå för lite "Semester" och shopping. Väldigt trevligt med shopping, trevliga människor samt god mat. Allt detdära som får livet att gå.

Ingen har väl missat att Eclipse har premiär idag?
Var och såg den på smygpremiären inatt. (Skriver om den senare)
Kan dock säga en sak.... Legendary! :)
Sitter och kämpar mot mina känslor av kärlek. Jag har numera valt sida helt. Men vi tar det senare!

Känner mig en aningen patetisk just nu. Sitter på en parkering i stan (Utanför statsbibioteket) med datorn i knät. Väntar på min syster som gör teoriprovet och jag tänkte då passa på att föra över min nya ljudbok till mp3:n.

Gissa  vilken bok?



Okej, nu suger jag gånger 2.

Det ovan skrev jag vid 11tiden i morse men eftersom att jag som jag skrev satt på en parkering så tog strömmen väldigt plötsligt slut i datorn. Så jag glömde totalt bort det tills nu.

Just nu sittter jag på jobbet. Är så sjutk trött och sur så jag blir nästan snäppet på deprimerad. Ska försöka komma isäng tidigt så jag kan vakna upp som en ny människa. (Klippa gräset, städa hemma, gymma, jobba) *suck* Negativa dag med en lika negativ dag framför mig... blääää...

 

Mitt ljus i mörkert: Eclipse ljudboken. mp3:n och hörlurarna är för tillfället mina bästa vänner <3


Trevlig midsommar

Jag har numera officiellt börjat jobba på mitt schema. Sommarjobb ftw!
Självklart jobbar jag midsommar, gör inget för min del eftersom att jag inte anser att midsommar är en jätte viktig helg! Okej, det ör supertrevligt att ha en orsak att fira något, samlas med nära och kära och bara umgås men.. det kan jag göra närsomhelst. Är hellre ledig Jul om jag nu skulle välja högtid :)
Så ingen fara för min del.

Har dock varit sömnlös i 2 nätter så att jag är extremt trött. Har försökt sova middag nu under eftermiddagen efter att Anton åkt på jobbet men inte då heller. Bara en massa saker som snurrar runt i huvudet som gör det omöjligt att somna... aja, håller tummarna för inatt

Taco idag, luktar ljuvligt!
Ska njuta varje tugga.. <3

Plock från Filmhyllan #1

Kör igång med en film som jag är grymt sugen på att se ikväll och som jag tänkt mycket på de senaste dagarna!


 

Musikal - Romantik - Mäktig


Betyg: 3.9 (/5)


Julstjärna?

Har suttit och fixat lite i bloggen. Känner att jag varit på latsidan när det gäller att flytta bort gamla filmer från kategorin "Bioaktuellt". Nu är det dock som det ska igen! :)
6 dagar kvar till Eclipse premiären! Spännande...
Många som ska dit hoppas jag?

Är riktigt trött idag. Vill bara sova sova sova, lilla latgris som jag är ^^
Har btw startat en ny kategori som jag drar igång med dirr efter detta inlägg. Ett kategori där jag kommer plocka en film från filmhyllan, inget märkvärdigt men en kategori där läskundskaper är ganska onödiga. Men det är ett tillfälle att visa alla filmer som jag inte skrivit om (och kanske inte kommer göra heller) x)

Måste plocka ner den förbannade julstjärnan som hänger uppe fortfarande -.-




btw...... Ser att Alice in wonderland inlägget har hamnat nedan.. udda.. men tja.. så kan det gå! :P

Alice in Wonderland

 

 

 

Inatt var jag på premiären av denna underbara film. Jag var rädd att den inte skulle leva upp till mina förväntningar men ack det gjorde den.
Man fick återigen känna sig som ett barn när man levde sig in i den magiska världen! Tänka sig att Disney fortfarande kan (kanske tack vare Tim Burton?)

Eftersom att jag är liite orolig att jag ska förstöra alldeles för mycket utav filmen om jag berättar handlingen så tänkte jag som så att jag återgår till gammal vana, såhär säger biografernas beskrivning:

 

"Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley (Mia Wasikowska).

En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice ner där och faller.
Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt.

Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen.

Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet.

Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren (Johnny Depp), Solkatten (röst: Stephen Fry), den storrökande Kålmasken (röst: Alan Rickman), den obehagliga Vita Drottningen (Anne Hathaway) och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam (Helena Bonham Carter), den griniga härskarinnan av Underlandet.

Tim Burton regisserar sin egen tolkning som baserar sig på Lewis Carrolls klassiska sagor Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet - men filmen berättar en helt ny historia!"



Massor med skratt

 

Själv såg jag filmen i 3D och är mycket nöjd med detta. Vet att det råder delade åsikter angående 3D men det var väldigt roligt när man nästan kunde känna sig delaktig i filmen. Det enda som var jobbigt med 3D var att det ibland kunde bli lite väl mycket för ögonen att hålla reda på.

 











Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta




Som ni nog förstått vid det här laget är att jag KAN gråta i filmer, och filmer man gråter i är ofta bra. Varför?
Jo filmer man gråter i har lyckats att fånga in en person i filmen. Man är alltså så insatt i filmen att alla sinnen och hela du finns därinne och känner aa känslor. Helt underbar känsla egentligen.
Nu låter det som att jag alltid gråter, långt ifrån! Det behöver inte vara tårar heller utan bara den här stunden då man lever sig in riktigt ordentligen. Dom filmerna är bäst. Det är det som ska bli min slutpoäng! :D

Detta var en sånn film. Underbar film fylld med känslor! Tyvärr en typsik "tjejfilm" (Bra tips till alla killar som ska på dejt eller nå sånt ;)
Handlar om en tjej och en kille som under en sommar blir förälskade i varandra och sedan skiljs åt efter sommaren. Vad dom inte vet är att dom kommer träffas igen många år senare...

Ska inte avslöja för mycket. Jag hoppas jag fått fram budskapet att den ÄR BRA?! :)


Längtan

Jag vet att jag innerst inne är en liten nörd, men så är det :)
Satt för en stund sedan och sökte runt på olika filmer som jag vill ska släppas. Supernatural s5, Skönheten och odjuret, Lejonkungen mfl.
Har fått nys om att Skönheten och Odjuret och Lejonkungen ska ha en åter realese på DVD och dena gång SKA jag vara förberedd. Jag SKA ha dom så är det bara. Vill egentligen ha de flesta Disneyfilmerna, iallafall de gamla, på DVD. Är ett riktigt Disney fan.
Det är nästan roligare att se på sådana filmer nu när man är vuxen och förstår innebörder, skämt osv som man inte förstod när man var 7-8år gammal. Desutom gråter jag till dessa filmer nu, det gjorde jag inte då ;) hihi

Fler Disney fan?
Vilken Disney film är eran favorit?


En dag fylld med inget

Rubriken är inte riktigt sann eftersom att jag rensar kylskåpet, köpt och ätit pizza tillsammans med Anton framför How I met your mother och sen skjutsat Anton på jobbet. Just nu så sitter jag egentligen och väntar på att Jecka ska ta sig tid att plugga på SIN moped teori som hon för övrigt har prov på imorgon. Snart går jag och slår henne eftersom att JAG MÅSTE hjälpa henne med det -.- *suck*
Aja hur som helst. Har inte varit på gymmet på 2 veckor nu. Känns riktigt förjävligt men behöver vänta bort hostan. Att träna med hosta brukar oftast inte funka så bra. Problemet är att jag känner mig så lat och blurk... inge bra alls *buhuu stackars mig*

Så, jag har en sånn dag idag där allt kretsar runt mig och det är ganska jävla synd om mig. Så det så!
Har dock en jävligt rolig sak att skriva och det var att jag vet vad jag kommer få till lön denna månad och det är ett ordentligt KATCHING ^^
Hoppas på att lägga undan allt till den framtida flytten! Spännande..

 

1år gammal bild... fråga ej varför, kändes bara rätt!

Nej nu har jag en syster att skrika på.. tjao!



Beck - Levande begravd (Bioaktuell)




Igår hade som sakt den senaste filmen innom Beck serien premiär. Där var jag tillsammans med Anton och mina föräldrar. Jag kan aldrig säga att jag varit riktigt missnöjd med någon Beck film. Inte denna heller. Den följer den vanliga Beck stilen, lite läskigare kanske. Peter, Michael och Stina gör som vanligt sina roller oklanderliga och det är en mystisk och spännande stämmning över hela filmen. Med andra ord: Beck.
Denna är dock snäppet bättre än den senaste filmen (Beck: I stormens öga).
Detta ska vara Harald Hamrells sista Beck film. Kommer det bli fler?
Tjaa.. jag skulle då inte bli förvånad. Hittils har det spelats in 32 filmer varav 26 är med Peter Haber och Michael Persbarandt.


Bio kväll

Ikväll blir det bio tillsammans med Anton och mina föräldrar. Vi ska se Beck - Levande Begravd. Den har fårr mycket bra recentioner så.. man borde iallafall se den!
Har som jag tidigare skrivit alltid älskat Beck serien. Men jag hoppas verkligen att detta blir sista filmen. Blir alldeles för tjatigt annars! Dom hävdar ju att detta är sista, det gjorde dom dock för 6 filmer sedan också. Så spänningen är stor. Är detta slutet för Beckgruppen?
Vi får hoppas det! :)
Bra är dom då iallafall.

Någon mer som ska se Beck ikväll?




Mulen dag

Usch blir så less på sådana här sommrar. Sol när man jobbar, regn och rusk när man är ledig. Jag vill ha sol idag så jag kunde åka ner till stranden, äta glass ute i solen och bara må men icket. Lär bli en deppdag. Ska väl försöka ta mig ner och käka lite frukost innan jag skjutsar mamma tillbaka till stugan. Blöörk..
Anton sover då fortfarande, jag kan ju alltid hoppas att han vaknar upp med värsta ideerna om hur vi ska tillbringa denna ack så tråkiga dag.

Vi började förresten se filmen "She's out of my leauge" (Eller något liknande) igår men slutade. Dålig film med dålig humor. Inget att se under de regniga dagarna iallafall


Önskar dock att jag kunde bli lite frisk också, för då hade jag kunnat träna bort dessa grå dagar!
ääh.. nog med kröjm.

 

Såhär ser jag ut efter en natt med alldeles för mycket sömn x)
(FAN,. nu började det regna......)

Det stora bröllopet

Dax för svenska folket att ta sin ställning?
Ungefär så är det.
Visst det är en stor grej, svenska kronprinsessan gifter sig. Giftmål är alltid en stor dag, vem som än gör det och jag önskar dom all lycka i världen.
Men, så som jag läste i en krönika i aftonbladet, så är det nu faktiskt dax att lägga ner monarkin. Låt Daniel få älska sin Victoria utan att måsta sälja sin själ, utan att måsta ägna sitt liv åt tusentals plikter. Låt dom få vara ett par precis som alla vi andra.
Monarkin är en förlegad, odemokratisk och det är dax att ta till nya reformer!

Bastu rummet

Om man aldrig varit hemma hos mig i detta sovrum så kan man inte tänka sig hur fruktansvärt varmt det blir här. Även om, det som idag inte ens är speciellt mycket sol ute så är det GARANTERAT 40GRADER varmt. Usch nej, det blir inga sovmorgnar i ett sådant rum. Ska hoppa i duschen eftersom att denna värme  gör en extremt svettig!! Sen ska jag gå ner och äta en bakpotatis till frukost, Mumma <3

Sitter just nu och lyssnar på Björn Rosenströms nya skiva på Spotify. Älskar verkligen Björn Rosenström. Är glad att jag äntligen ska få se honom live om typ 2 veckor! Kommer bli amazing!! ^^

Ikväll blir det fest, riktigt roligt :)

Litet klipp: Pirates of the caribbean

Har nämnt detta litegrann tidigare men tänkte slänga in ett filmklipp angående Pirates of the Caribbean: On strangers tides.


Litet klipp: Pirates of the caribbean

Har nämnt detta litegrann tidigare men tänkte slänga in ett filmklipp angående Pirates of the Caribbean: On strangers tides.


Skåne

Heeej! Saknat mig?
Visst var det typiskt att jag lyckades bli sjuk innan resan?
Har varit några tunga dagar men sälskapet har varit trevligt, maten god och underhållningen i toppklass så, inte ska jag klaga över min lilla hosta och feber! :)
Har nu äntligen fått besöka detta vackra landskap som kallas skåne. Mina fördommar mot skåningar har även dom krossats. Såg inte en enda nazist och skånska kan vara begripligt :D
Vädret hade kunnat vara till det bättre men det har iallafall inte regnat allt för mycket!
tänkte iallafall än en gång säga

Grattis till Studenten Arvid och lycka till i USA! Jag vet att du kommer bli något stort. Är såå stolt över dig :)<3


Låtar om.. dig?

Jag och Jessica har varit lite ego idag och bara lyssnat på låtar som heter något med vårt namn. Fanns en del om man söker på Spotify! Det tragiska är att de flesta "Jenny" låtar hitils handlar om ganska elaka Jennys som krossar folks hjärtan :O
Jaasi.. det kanske är så vi Jenny's är?
får väl se om jag lyckas hitta nån bra x)


Har iallafall snart packat klart, ska färga håret senare om jag orkar. Denna sjukdom dödar mig nästan..*snyft* tyck synd...

Sjukling :(

Har precis krypit in i ett bar mjukisbyxor och tagit på mig en utan antons stora tröjjor. Är sjuk med hosta och feber! Jävla skit. Åker ju till Lund på lördag morgon och vill ju inte vara sjuk då :(
Jäkligt trisst iaf, ska desutom och grilla med en massa kompisar imorgon.. ska försöka få det att bli av! Kanske mår bättre imorrn?
Jag och Anton var iallafall till stan tidigare idag. Vi test körde brorsans nya bil.. bra bas i den kan jag säga ;)
Vi åt Lunch och mötte upp Anna "KWinnan" Wikström för en liten stan runda med hårfärgsinköp och byxköp till pojken. Sen hann vi med en mjukglass också som jag sormade ner hela mig + BÄNKEN som vi satt på. Är inte så bra på att äta mjukglass, men god var den.
Efter detta har jag inte gjort något, legat framför tv:n och känns hur sjukdommen sakta krypit sig på. Har tagit en Ipren nu så jag hoppas det går om snart!
Hade tänkt att jag skulle färga håret men får väl skjuta upp det till imorrn. Det blir Blåsvart(Som vanligt).

Ska iallafall försöka packa väskan!
Har bokat flygbussen så är så gott som redo iaf!

 

Poor poor Jenny :(


Duktig bloggare

Erkänn, idag har jag varit ritkigt på G när det gäller bloggandet! Stolt blir jag då över migsjälv!
Har idag inte gjort speciellt mycket och ändå så har dagen kännts fullproppad. Gymmade några timmar på förmiddagen. Riktigt hårdkörningspass som avslutades med en välförtjänad bastu stund! Sen har jag plockat upp Anton hos Jocke och nu har jag suttit och spelat lite HoN. Mycket mer har inte hänt egentligen (och ändå har hela dagen passerat)
Är just nu gaaalet sugen på mjukglass men vet att jag inte borde! Hmm.. vi får väl se :)

En vecka för ett år sedan!

Tänk, det har redan hunnit gå ett helt år sen veckan D var. Studentveckan! Avundas alla dessa studenter idag som åker omkring med sina klasser och hittar på roliga saker!
Sitter själv och är nostagisk och minns tillbaka!

Från Jennys arkiv:

Dag 1

Fest hemma hos Sanna! Slutade med utgång senare! :)

Mycket trevligt!

 

 

Dag 2

Vi hyrde lazergame, 4kamp och relaxavdelningen på Lazergame i Piteå!

 

 

Dag 3

Tjejfest för att fira Frida (Höger) som jag och Anna gjorde till Sverige-Tema-Dag eftersom att det var nationaldagen + Att Sverige spelade någon viktig match (VM?) Detta var kanske inte så klokt eftersom att vi blev ganska hatade på krogen eftersom att Sverige FÖRLORADE denna match och att han som jag hade på min tröjja tydligen gjorde något dumt.. självmål eller missade nån straff.. Minns inte! :D

Denna dag slutade även med att jag skrapade upp mitt ben när jag skulle dansa på scenen på utgångsstället! ajaj hadej ag i flera veckor och har fortfarande ärr kvar... typiskt!

 

Dag 4

Tog knappt några bilder den här kvällen. Det bestod av god mat, spelade och småpratade hemma hos Olle. Riktigt mysigt och skönt eftersom att man vid det här laget behövde en liten paus i tillvaron :)

 

 

Dag 5

Vi blev bjudna till våran underbara mentors stuga. Hon är desutom bäst i världen (Ingen underdrift) på matlagning och bjöd på minnst lika underbar mat. Vi badade badtunna och mådde bara gott. Pojkarna fick för sig att ett dopp i havet vore absolut passade så detta gjorde dom! :)

 

Dag 6

Ignorera den minnst sakt opassande bakrunden!

Balen, ingen har någonsin varit lika vacker i håret som jag var den dagen! Jag var vackrast! Röda mattan, fina bilar, kameror, mat, vänner <3

 

 

Dag 7

En kväll som innehöll det mesta. Taco, alkohol, promenad till stan(!!!) och utgång! En perfekt kväll med andra ord. Desutom så var temat ROCK så jag njöt som en fisk i vattnet!

 

Dag 7

Fixa Studentvagnen.. Nu är den stora dagen nära...

 

 

STUDENTEN!!

"För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit stuuuudeeenten.. fyfan vad vi är bra!"

 

En vecka av händelser och allt för att sluta upp här. Sista dagen som en klass. Sista dagen i skolan!

Sitter nu här och tänker tillbaka! Det var en rolig tid som jag tillbringade med den klasssen!

Ett år sedan, inte alls längesedan men ändå är det grymt långt bort!

Nostalgi


 

 


Små nyheter

Vet att jag varit väldigt dålig på att uppdatera med nyheter inom filmvärlden men tänkte samla lite smått här!

- Idag 9 Juni så fyller allas våran Johnny Depp 47 år. Han har vid något tillfälle utalat sig och sagt att han ska sluta skådespela vid 50. Om detta stämmer så har vi bara 3 år till att förvänta oss nya filmer med filmsnyggingen! Vi säger iallafall Grattis på bemärkelsedagen!

- När vi ändå är inne på Johnny Depp så kan jag berätta att Den fjärde pirates filmen "On strangers tides" kommer att spelas in i 3D. Mycket spännande och jag kan inte med ord besriva hur mycket jag längtar till att få se den här filmen. Men samtidigt så byggs mina små föraningar om en total katastrof på sig. Ny regisör + att dom ger sig på 3D. Kan detta verkligen sluta väl?

- Breaking dawn, uppföljare till den ännu inte utkommna Eclipse (Twilight serien) har redan fått ett premiär datum. 18 November 2011.

- Att Avatar kommer få uppföljare har länge stätt klart. Sam Worthingtons kontrakt innehöll inte bara 1 utan hela 3 filmer. Vi kan även här längta med spänning! Rykten säger att stor del av 2:an kommer spelas in i vattnet vid Pandora? Spännande!

- Beck serien släpper denna månad ännu en film. Hur många har dom tänkt göra? Om jag inte minns fel så skulle dom göra de sista för... mååånga år sedan. Jag är ett fan av Beck filmerna med jag tycker att det räcker nu. Vi klarar oss utan fler svenska polisfilmer.. Tack!

- Även Paranormal activity planerar en uppföljare.. åter igen står jag ytterst tveksam till om dom kommer lyckas. Att dom lyckades med första filmen känns som ett lyckokast, ska dom förstöra detta med en uppföljare. Vi väntar med spänning. 22/10 är periär datumet.

The Hurt Locker



Den 6 faltigt oscarsbelönade The Hurt Locker.

- Bästa Film
- Bästa Regi
- Bästa Manus
- Bästa Klippning
- Bästa Ljud
- Bästa Ljudredigering


Efter att ha följt oscars och sett nomineringarna vinnarna, forlorarna så tänkte jag att den här filmen måste vara något väldigt speciellt. Dom slog ju ut Avatar som är en fruktansvärt bra och välgjord film. När jag väl såg den så kan jag inte låta bli att bli besviken. Vissa stunder sitter man lite på nålar och spänningen och känslorna sprudlar, medans vissa stunder så somnar man nästan. Allt är väldigt långdraget och som sakt, långa stunder med bara "Svammel" om man nu får säga så om en film som skilldrar kriget i Irak.
Handling kort och gott: Man följer om bombgrupp i Irak!

Trailer


Gamer




En väldigt obehaglig film som handlar om hur man tagit data spel ett snäpp längre. Nu kontrollerar man inte bara avatarer.. utan man kontrollerar riktiga levande människor. En Filmserie har startat när dödsdömda får en chans till frihet om dom klarar sig igenom 30 ronder i ett tvspel, på liv och död! Dom har inte någon chans att kontrollera sig själva utan blir spelade.

Som sakt, en obehaglig tankee, tänk om det skulle gå så långt att man snart kan spela med... varandra?
Trotts detta så tycker jag att filmen är lite väl actionfylld med skjuta varandra hit och dit nästan konstant. Blir lite mycket och jag tappar stundvis intresset av filmen och hoppas många gånger att den snart ska ta slut!


Trailer


Mys på Stugan

Hemma från min lilla "helg" på stugan som bara bestod av en natt men det var lika trevligt det! :)
Vi städade bilen, lagade god mat (BAKPOTATIS<33) och såg på film! Ska lägga upp om den senare. Få se om jag ids idag!.. kanske ^^
Sitter just nu och varvar ner efter ett gympass med syteryster. Ska försöka hoppa isäng snart eftersom att jag ska iväg och skjutsa min bror till skolan imorrn. Skönt att dom snart har sommarlov då slipper jag vara "Sovmorgons skjuts" + att han tar ju körkortet snart.


<3

 

.... och vi älskar våra glassar  :]

 

 

Btw bloggen!

Innan 30 augusti ska jag ha ätit 30 mjukglassar.. det är mitt mål denna sommar! Ska försöka dokumentera mitt mjukglassätande.. missade mjukglass 1 men detta är min andra.. håll lite koll på mig ;)


Arbetsdag framöver

Jag är numera vaken och ska sätta igång med dagens måsten.

1. Väcka Anton.. latgrisen ligger kvar i sängen trötts att jag väckte honom för 30min.
2. Ringa besiktningen och försäkringsbolagen angående bilen
3. Åka ner till stugan med Anton och så ska vi städa ur bilen invändigt, sen är den så gott som ny!

Resten av kvällen ska spenderas med att göra inget! Så pass tråkig är jag :)

Bilen efter tvätt, poolering och vaxning. Tjusig som få ;)


♥ Musik ♥

 

Låtar som jag lyssnar på idag

 

 

 

 

 

 

 

 


Smart människa

 



Hittade just den här bilden på facebook och kunde inte låta bli att skratta lite! Ibland önskar man att man kunde tänkt på sånt här först! ^^

 

 









Segis

Eftersom att jag inte alls är bakis idag så kanske man kan kalla mig Segis istället. Vette tusan alltså varför det måste vara så.. Skulle verklige behöva komma mig iväg en sväng till gymmet men det känndes fruktansvärt drygt. Vi får se om jag lyckas övertala mitt lata ass att ta sig iväg. Blir säkert dåligt med gymmande i veckan då Anton jobbar lite och vi tydligen har någon form av plan att åka till stugan några dagar!
Roligt skulle det då vara. Då hinner jag umgås lite med han innan jag åker iväg till Lund.. Det är bara 5 dagar kvar nu! Spännande och roligt kommer det bli :)

Segis

Eftersom att jag inte alls är bakis idag så kanske man kan kalla mig Segis istället. Vette tusan alltså varför det måste vara så.. Skulle verklige behöva komma mig iväg en sväng till gymmet men det känndes fruktansvärt drygt. Vi får se om jag lyckas övertala mitt lata ass att ta sig iväg. Blir säkert dåligt med gymmande i veckan då Anton jobbar lite och vi tydligen har någon form av plan att åka till stugan några dagar!
Roligt skulle det då vara. Då hinner jag umgås lite med han innan jag åker iväg till Lund.. Det är bara 5 dagar kvar nu! Spännande och roligt kommer det bli :)

Födelsedagsfirande

Igår drogs det till Frida för att födelsedags festa!  Var hur grym fest somhelst med massa trevliga människor! Verkligen en superlyckad kväll och jag vill tacka alla som var där för detta! :)
Hoppas på fler sådana fester framöver i sommar!

Åker nog till stugan imorgon kanske så finns risk för försvinnande!
Här kommer iallafall bilder från gårdagen!




aah..d et får duga.. Facebook har resten!

Kommissarie Späck





Blev impuls bio igår kväll. Riktigt trevligt och det var ovanstående film som sågs. Hade efter tidnings recentioner och dylikt nästan ratat den här filmen totalt.. Jag menar kan verkligen Sverige lyckas åtakomma något bra i parodi genren?
Jo, mot förväntan så lyckades dom med det. Kanske är det det som den Svenska filmindustrin ska sattsa på, parodier. Jag skrattade mig dp igenom filmen och gick därifrån nöjd. Så vad kriterna pratar om har jag ingen aning om.
Filmen är en parodi på svenska polisfilmer som Beck och Irene Huss.

Handling:
Späck gruppen ställs på ett nytt fall och det tycks röra sig om en seriesjälvmördare. Men det tycks vara något mycket större dom kommit över när dom gräver sig allt djupare in i de mystiska mordfallen. Dessutom måste dom ta in en ny person i gruppen, vilket skapar mycket kaos.


Trailer



Yummi

Trött sliten och hungrig!

 

Vill ni ha ett litet hamburgar tips?

Istället för vanligt bröd så kan man använda brödet "Fröig" som finns att köpa överallt. Supergott och mycket nyttigare ^^


Skitväder

Jahapp, en dag till i detta skitväder! Är inge roligt men, kan ju alltid hoppas att det är skitväder idag för att det ska vara strålande sol och jätte varm imorrn?
Kan hända!

Nu är alldeles strax min GI tid över. Innförandet är snart över. Igår åt jag min första "riktiga" portion pasta. Jag tror inte någon som inte gjort detta kan tänka sig huur fruktansvärt gott det är. Alla smaker <3
Jag ju också invägt mjukglassen för nån dag sedan.. Fucking underbart <3
Kommer nog dock inte kunna undvika det dåliga samvetet jag kommer ha i helgen då jag ska FESTA första gången på... 7 veckor nu tror jag! Galet men det ska inte hållas igen pga dåligt samvete av kohlhydraterna! "Party like a rockstar" ^^
Ska tillochmed unna mig och Anton vår specialitet "Baconnudlar" dan efteråt som bakismat! Ååh längtar :)

Måste bara få skryta och säga att jag trotts innförning av kolhydrater ligger på -2kg! Härligt!


Ska snart iväg till gymmet och bygga lite.. muskler? ^^
Pusshej!

Dagens irritationsobjekt

Det som irriterar mig mest utav allt idag är inte ett något... utan en någon.
Salem al fucking fakir, varenda gång jag slår på radion så måste jag minst en gång under de oftast väldigt korta stunderna jag har framför radion höra på hans melodifestivalen låt.
NEJ!! Han kan inte sjunga....
Okej, han kanske är ett musikaliskt underbarn men NEj NEj NEj... han kan INTE sjunga. Vad har vi svenska folket för fenomenalt dålig musiksmak?
Anna Bergendal skickas med den lamaste låten jag hört till Osla där hon failar (inte konstigt) och sen så kommer den här låten på typ... 2:dra plats(?).
Ibland förundras jag...
och inte på det positiva sättet.

När jag lyssnar på radio så kan jag tåla det mesta. Jag vet att man inte kan gilla allt som spelas på radio men, någon måtta får det väl ändå ta och vara?

Snälla.. Ta bort Salem från radion, jag vädjar


Morgonstund

Igår var jag hos Frissan och klippte till håret, och trotts att det inte är allt för stor skillnad på mig så är det ändå grymt skönt. Allt känns så lätt för en liten stund. Ska i dagarna försöka ta tag i mig själv och åka och köpa hårfärg och dylikt. Kommer bli så skönt att bli, förhoppningsvis, lite sommarfräsch.

Idag:

- Morgonpromenad
- Skjutsa Anton på jobbet
- Åka till Stugan och äta godmiddag
- Gymmet
- Hämta Anton

Så, jag har då att göra hela dagen känns det som. Och allt startar så fort pojkvännen behagar vakna. Det kan dröja är jag rädd. Imorgon ska jag hämta min mobil!! Är överexalterad! :D:D

 

Nyklippt


Supersmarta myror?

Har under en längre tid haft en myra inne i mitt sovrum som nog mest troligt tagit sig in genom fönstret och sen inte tagit sig ut igen. Har inte lyckats döda den och har de senaste dagarna inte försökt eftersom att den facinerat mig. T.ex igår så satt jag vid datorn, jag har en bärbar laptop som har tendensen att överhetta och blir om inte annat EXTREMT varm, farligt varm.  Jag satt iallafall vid datorn och slösade bort lite tid eftersom att jag ansåg mig ha alldeles för mycket av den. Hade bland annat smulat sönder ett papper som nu låg på skrivbordet i olika stora pappersbollar. Då ser jag myran komma springade över skrivbordet - stannar upp - och vänder sig mot den största pappersbollen som ligger där (Säkert 5 gånger hans storlek) - tar tag i pappersbollen och drar in den under datorn, riktigt långt in också och lämnar den där. Sen springer han fram igen och gör om samma procedur. Nu kanske ni börjar ana samma sak som jag, att han är ett supergeni som vet att eftersom att min dator är så varm så ska han anväda sig utav papper för att få datorn att bränna pappret så det tillslut börjar brinna så att min familj blir hemlös. Ja.. så började jag ana det ocg blev lite lätt skraj för myran  och tänker att det är nu dax, han måste dö!
När han springer fram till en pappertuss tar jag något som jag ska mosa honom med, när jag gjort det och lyfter upp för att kolla om han är död så hittar jag ingenting alls... Lyfter undan en annan sak en bit bort och hittar där en död myra..Tycker detta var mycket konstigt så jag petar på den och VIPS..... så springer myran iväg!
Måste vara en superinteligent myra, annars vet jag då inte vad!

Detta har iallafall gjort så att jag inte lämnar datorn på om jag lämnar rummet en längre stund. Tack och lov så berättade jag för en liten stund sedan om denna historia för min bror som faktiskt gick upp och dödade den jäveln.. Nu är hushållet inte längre hotat!


Här skulle det egentligen ha varit en supersnygg paintbild på en myra som tänkte onda tankar men...... datorn sammarbetar inte :(