1408

Titel: 1408

Genre: Drama/Skräck

Skådespelare: John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack, Jasmine Jessica Anthony, Tony Shalhoub mfl.

 

Tänkte att jag skulle tipsa om min favorit skräckfilm.  Många har nog redan sett  den, men visste ni att den har två slut? Detta upptäckte jag när jag hade sett filmen och skulle diskutera den med en vän till mig som hade sett den tidigare. Har nu sett båda sluten (Tänker inte avslöja dem här ifall någon skulle vilja se filmen) och jag tycker själv att bioversionen är den sämre. Den andra versionen slutar mer.... förvånande.

Vad säger ni andra som sett filmen? (helst utan att avslöja slutet förståss :)

 

Men hur som helst, den bästa skräckfilmen som gjorts på många år. Den fick då mig att sitta på Nålar. Se den, och om du redan sett den, leta fram den andra versionen och se den igen!!

 

 

 

 

 

1408 får 5 popcorn av 5 möjliga

wow.. första 5:poängaren ;)

 

 

 

Från Filmens baksida

"Succséförfattaren Mike Enslin, specialiserad på det övernaturliga, bestämmer sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trotts hotellägerns varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad mystiska dödsfall ägt rum genom åren. Det tar inte lång stund innan världen vänds upp och ner och han börjar se fruktansvärda saker. Är det bara hjärnspöken, eller har ondskan kommit även för Mike?"

Kommentarer
Postat av: stefan

En sak undrar jag hur kan du ge den 5/5 det är ju den sämsta film som någonsin gjorts. Jag vet vad jag pratar om har jag tid tittar jag på 3 filmer om dagen. 1408 är verkligen urusel. jag kan rekomendera destrik 9 den är sjukt bra

2009-09-17 @ 17:22:26
Postat av: Shiriniiiiiiiiiiii

jag får också hålla med Stefan. Jag verkligen hatar denna filmen. Minns hur mycket jag längtade efter att se den och damn vad besviken jag blev.

2009-09-17 @ 19:20:14
URL: http://shireenstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Just for my eyes)<3

Din Blogg:

Kommentar:

bloglovin
Trackback